- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Na kipróbálnám a Nougat rendszert Redmi Note 4-en. Sajna szomorúan értesültem Somatom kollégától, hogy Nougatra nincs Xposed.
Én eddig Xposed modullal oldottam meg a Youtube Background módot, illetve reklámblokkolás (AdAway - sima root elég, e mellé volt egy MinMinGuard Xposed szükséges) külön YouTube Adway és esetlegesen Gravitybox.
Ami érdekel: Egyéb youtube background megoldás, illetve rekklámblokkolás AdAway mellett! Van valami ilyesmi? Ha lehet maradnék a gyári Youtube appnál, ezt szeretem, ezt szoktam meg. De ha esetleg van egyéb Youtube app, ami jól néz ki, gyors és stabil, és megy háttérben kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest