Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Ropman
üzenetére
Szevasztok!
Igen, én is úgy hallottam, hogy létezik nem hivatalos navigáció Androidra, aztán olyan oldalakra jut az ember keresgélés közben, amelyek nem valami "barátságosak".
Olyan vírust szedtem össze, keleti szomszédunktól (különben igen aktívak és jó "problémamegoldók"), hogy első körben lepusztult a gépem.
Kb. 1 hétig küzdöttem vele, semmilyen vírusirtó nem talált semmit, már amelyik hajlandó volt futni, sok elindulni se volt hajlandó, sok elindult, de nem fejezte be.
Aztán gondoltam, van egy jó vírusirtó, a fornat C: És ez sem működött! El se indult....,
Bele kellett "kotornom" a winchester boot szektorába, hogy hozzájussak jogos tulajdonomat képező adathordozómhoz, utána tudtam csak formázni.
Nem egyszerű az élet, de ha megoldod a problémát, akkor hátradőlhetsz... (Lesz máááásik!)
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen. // Bp.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX