-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
AMD Power #24453 üzenetére
A800*400 kevés 7" ra olvasásnál egyszerűen látszanak a pixelek, meg úgy általában is látszanak. Nekem van egy xtab70i-m 800*400-al és nem szép a kép 5" on telóban még elmegy de 7" ra szerintem kevés. Mindenképp megéri a plusz pénzt a nagyobb felbontás főleg ha egy magos procik vannak a gépben amiket linkeltél abban 1 magosak vannak. Az erejük ekkore felbontás melett sem túl meggyőző.
-
Smithy87
senior tag
válasz
szabi__memo #24442 üzenetére
Pl ez. De asszem a myaudio wagy a wayteq jelentett, be 3G képes (értsd stik nélkül) tabot. A Huawey dual core stb a másik csak 1 magos. Ezeknek ha kitartóan kérdezel vagy keresgész, biztos, hogy van 1-200$-os kínai megfelelője.
-
Smithy87
senior tag
válasz
szabi__memo #24382 üzenetére
A huaweinek van kell legyen olcsó kínai változat vagy neki megfelelő olcsóbb gép.
-
Smithy87
senior tag
-
Smithy87
senior tag
válasz
macmelon #24221 üzenetére
Igazából ha csak az utolsó 400 hozzá szólást átfutod találsz alternatívát a kérdésedre. Amit gyorsban ajánlhatnék: Myaudio 8 és 9 es széria a régebbi A jelzésű. Vagy a Wayteq gépei kb. azt az ár kategóriát ölelik fel amit megjelöltél. Érdemes megnézni őket saját szemeddel megtapogatni stb. De majd jön valaki és megmondja a tutit .
-
Smithy87
senior tag
-
Smithy87
senior tag
SzvSZ mondjuk senki nem kpérdezte
a 400x800 már 7" ra kevés.Van 400x800 as 7" os tabom, de ez egyszerűen kevés fárasztja a szemet ha nem fehér háttéren olvasol. Hiába olcsó.
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, tablet vásárláson gondolkodom. Volt egy wayteq xTab-70i-m de eladtam. A sors úgy hozta, hogy továbbra is elérhető közelségben maradt. De szeretnék kicsit előrébb lépni. A felbontás kardinális kérdés, mert az most már nem annyira jön be az Xtab70i-n látom a pixeleket.
az üzemidő a másik fontos kérdés. Szegyén 70 est 4-5 óra alatt lehúzom wifi+ böngészés kombóval. Az ár az max 40 környéke lenne. Méretben nincs nagy elvárás 8-9-10" ami játszik. Ezek figyelembe vételével tudnátok javasolni valamit? A kevésbé ismert myaudi 808DDC-t néztem ki magmnak elvileg 40 környékén hozzá lehet jutni. Esetleg valami más ajánlat?
-
Smithy87
senior tag
Erős a gyanúm, hogy az a kütyü végleg meghalt. Valaki tudna tippet adni akkor Nekem suliban való netezésre kéne meg vonaton film nézés és tanuláshoz pdf word stb.
-
Smithy87
senior tag
Hello!
Végig olvasva a fórumot, arra a következtetésre jutottam,h az általam elérhető Ár tartományban a Witstech A81G van kb 50e környéke. Olvastam,h páran már szereztetek be belőle. Az alap 250$-os áron felül lenne még valamilyen költség? Valamint milyen fizetési módozatok léteznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest