- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelekyle
őstag
válasz
this is life #59233 üzenetére
De ha mondjuk egy Samu romlik el jóval egyszerűbb és gyorsabb a garanciális ügyintézése mint pl. egy Alcor és hasonló taboknál bár a Lenovonál szerintem semmi sem lassabb
Ez a Samsung Galaxy TAB4 LTEs szerintem ezen az áron pont neki találták ki
-
-
kelekyle
őstag
válasz
this is life #32952 üzenetére
Volt 7"-os aztán most van egy 10"-os. Szeretem a 10"-t mert van értelme a 4,3" telefonom után a 7"-os tab annyira nem lényeges. Sokat gépelek stb. csak a mostani elég gyenguszka A10-es cucc, de egy giga ram csak tudnám minek... (GXI 1,6GHz Atom, villámgyors és utána hajtépés hozzányulni a tabhoz ezért inkább nem is teszem) És most váltanék.
Esetleg más olcsó 2magos 10"-os tabot tudtok ajánlani ? -
kelekyle
őstag
válasz
this is life #32949 üzenetére
Értem köszi.
Most ezen filozgatok, hogy kell-e most még +20at ilyesmire költenem, lehet várok áprilisig és akkor... Amúgy tetszik a 100dci, nyerő választásnak tűnik itthon. -
kelekyle
őstag
válasz
this is life #32943 üzenetére
Tudom, hogy TN+film, de betekintési szögek stb.
A 700nak kisebb a felbontása és jobb a GPU a DCInek nagyobb a felbontása és kisebb a GPU ez mennyire lehet gond ?
Amúgy a 700 azért tetszik mert van benne BT meg HDMI csak ha kb. concorde one szintű betekintési szögei és színei vannak akkor inkább 70dci... -
kelekyle
őstag
Melyiket vegyem ?
Xtab 70-DCi vagy Xtab-700dc ?
Nem tud valaki valamit a 700dc kijelzőjéről ? -
kelekyle
őstag
válasz
this is life #31145 üzenetére
Vagy SwiftKey tablet.
-
kelekyle
őstag
válasz
DarknessHope #30673 üzenetére
Ha DualSim fontos de nem feltétlen tablet akkor ajánlom a zopo mobiltelefonokat... van egészen óriás kivitelben is de van 4,3-as is és dual simesek többnyire !
Pl.
Tegla80
Csakis FAT32 -
kelekyle
őstag
Milyen tabod van ? Mit szeretnél vele csinálni ?
-
kelekyle
őstag
Rk3066 chipset az 2magot és 4magos Mali 400-at (Mali-400 MP4) foglal magában.
-
kelekyle
őstag
Win8 alatt felismeri. A drivernek fel kéne mennie, engedélyezni kell és utána sárga háromszögesen de ott lesz az eszközkezelőben. Próbálj ADB devices-t hátha.
Amúgy meg próbáld ezt.Edit:
Nos én is rákerestem és a lengyel fórumon a motorolás drivert ajánlják. Itt a csomag! -
kelekyle
őstag
Azaz. Annak kéne drivert küldeni... valószínűleg teljesen manuálisan kell kiválasztani a driver fájlait! Feltöltöttem a drivert amit én használok a tabhoz!
-
kelekyle
őstag
Akkor ezek szerint van kis bábú az USB mellett ?
ADB-t szedd le. Valami generic USB drivert talán leszed magának a Win7 ha nem akkor majd linkelek.
futtatod egyszer az adb-t utána cmd-be (parancssor) beírod, hogy adb devices
(ADB driverek ) -
kelekyle
őstag
Általában ezeknél az olcsó lengyel cuccoknál alapból be van kapcsolva az adb!
Ott van nálad a tab ? Ha feldugod USB-re az USB ikon mellett lesz egy kis android bábú is... Ha ott van a bábú akkor zsír
Akkor egy adb-t indítasz, beírod, hogy adb devices és ki kéne írnia valami eszközt...
Majd parancssorba adb shell rm /data/system/gesture.key
És egy tetszőleges mintával kitudod nyitni!
Tesztelve, működik! -
kelekyle
őstag
A topic eredeti témájától picit eltér de számomra egy fontos kérés/kérdés... És szerintem másnak is lehet, ha választ kapok és sikerrel járnék megfelelően dokumentálnám
Valaki mélyebben konyít itt a buherához ?
Adott egy Overmax TB-09B típusú tablet.
CM10-et szeretnék rávarázsolni... Felraktam scripttel a recoveryt, CM10-et is felraktam és működik, de a touch és a giro nem... ezért vannak compatibility fájlok... protab2xxl csomagot ajánlják sok overmax tabhoz lengyel fórumokon.
DE
A csomag tartalmaz egy bootloader mappát melyben 2 script van és az úgy megkavarja szegény tabletet (bootloaderbe ír valamit mert factory reset után is ugyanolyan a kijelzővezérlés). Amúgy compatibility pack nélkül vígan megy, szép képpel a CM10 és egeret rádugva próbáltam a rendszert, és hibátlan. Amúgy meg műküdik az érintő csak részlegesen: bal oldalt érzékel de invertáltan tehát teljesen másfelé megy az érintés mint amerre az ujjam de random irány
A hibás kép compatibility csomag telepítés után:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged