-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #91307 üzenetére
Hát itt a topikból is volt valaki akinek alaplapot kellett cserélni a Lenovóban
De úgy tudom amúgy elégedettek vele.
Nekem Xiaomi Pad 5 van két hete, egyelőre nem futottam problémába de nagyon alapszinten használom.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #91303 üzenetére
Ennyiért már van választék.
100 körül mennek Xiaomi Pad 5-ök használtan, újonnan már inkább a Pad 6-ot ajánlanám.
Esetleg Lenovo Tab P11 Pro Gen 2, azt szokták 160 körülre akciózni és már HDR támogatással rendelkező OLED kijelzőt kapott. 200 körül már Samsung Galaxy S8 is befigyelhet talán kuponnal.
-
Osynho
addikt
válasz
BigBlackDog #22941 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem is jó lett!
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22726 üzenetére
Reméltem pedig, hogy működik. Köszönöm.
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22715 üzenetére
Köszi a választ, de nem értem amit írsz. nem raktál még rá Skype-ot, vagy raktál rá, de nem próbáltad ki kamerával? Vagy hogy kell értenem?
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22712 üzenetére
A Skype használja a kamerát?
-
kerekfej
őstag
válasz
BigBlackDog #22616 üzenetére
Sok gépbe benne van elvileg alapból a magyar nyelv ott.
-
laszlohu
addikt
válasz
BigBlackDog #22277 üzenetére
Idézet TJB - től :
MP1 egy fragment processzort tartalmaz, az MP2 kettőt, az MP4 négyet. Ezek közül értelemszerűen az MP4 a legjobb
-
laszlohu
addikt
válasz
BigBlackDog #22273 üzenetére
olvass vissza :
Sanzaa aláírásában láthatod :ConCorde tab 9.7 Ips Plus 67990 Ft ingyenes házhozszállítással.
És a support :
-
hrabanc
tag
válasz
BigBlackDog #22259 üzenetére
Szívesen! Remélem pár napon belül postázzák!
-
hrabanc
tag
válasz
BigBlackDog #22252 üzenetére
Tegnap én is rendeltem egyet, de innen.
A postázást a hétvégére, de legkésőbb a jövő hét elejére ígérték. Máshol azt olvastam, hogy szeptember 28-án fog megjelenni, igaz akkor már Európában. Kíváncsian várom, hogy kézbe vegyem. Annyira rossz nem lehet, hogy ennyit ne érjen meg. Szerintem.
Ja és az árban benne van egy fólia és egy neoprén tok is! -
tvamos
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21998 üzenetére
100k alatt, szerintem, marad a Concorde. A Samsung... nem nagyon izgul ra a Magyarokra. (Csak nezz at a P6200 topicba.)
// Ha jol tudom, a Concorde rootolva jon. Kerdezd Sanzaa-t... o a mi "Concorde szakertonk" -
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #21953 üzenetére
Ez az, még én se találtam. Addig meg a jó hw meg kijelző önmagában nem sokat mond, de hátha ezt nem qrták el. De ne nekem kelljen már venni tesztpéldányt
-
Magnat
veterán
válasz
BigBlackDog #21757 üzenetére
Nem mintha tukmálni akarnám, mert semmi érdekeltségem nincs benne, de a 21743-ban linkeltem egy kütyüt ami kb pont a te igényeidre van szabva és fele annyiba sem fáj mint a Samu. Persze ha csak hazai beszerzés játszik akkor nem szóltam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21749 üzenetére
HDMI -hez is meg az USB OTG -hez is külön-külön átalakítóra lesz szükség, ez a Samsung tabletek legnagyobb átka.
A szoftvertelepítéssel meg annyi csak a gond, hogy nincs mit telepíteni, szóval kénytelen leszel egy beépített 3G modemes verziót venni (ha a Samsungnál maradunk).(#21752) tvamos
Inkább töröltem amit írtam mert csak flame lenne belőle.
Peace.(#21755) Krissz5435
Jól emlékeztél, valóban volt sima 7000 is.
A különbség csupán annyi, hogy a 7000s -en nincs HDMI. -
Polllen
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21749 üzenetére
A samu tabokhoz kapható usb->hdmi adapter.
-
tvamos
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21723 üzenetére
Ha megengedheted magadnak, akkor SGT-P3110. Ez dual core 1GRAM, ICS. Haza viszed es franko. Benne van minden, amot irtal... talan HDMI nincs. Az en tabomban van, de elcserelnem a bt modulra.
(#21738) Tussky
Nekem meg nem hianyzik cipelni azt a + majd' fel kilot, amivel azok nehezebbek mint az Aurora II. Megha kifizetnem csak elhatarozas kerdese is... -
tomi5244
őstag
válasz
BigBlackDog #21723 üzenetére
Ha a GPS.-t és HDMI.-t levesszük a felsorolásból akkor már 30 40 körül tudsz nézelődni, 50 környékén már találsz HDMI csatlakozósat is, de a GPS-ért mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
Pl. a MyAudio 10" táblájában sincs GPS 70 ezerért.
Samsung Tabok 80 90 környékén kezdődnek, azoknál viszont elérhető a GPS is sok más extrával egyetemben.
Ami a felbontást illeti, 480x800 7"-nál még elfogadható de a felett már nem ajánlom.
Remélem tudtam segíteni.
T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged