- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Sziasztok Androidos tablet topic Valakinek van ötlete,hogy a Netlifx / Prime müködik a Lenovo tableten. csak a Disney+ nem akar. Evvel mit lehet kezdeni? Minden feltételnek megfelel a Tablet. Arra tippelnek,hogy a Lenovo Atmos lehet a baj,de nem is az ,hanem elindula Disney+ minden csak mikor lejátszani akarok valamit, akkor nem akarja elindítani. Error 36-39. Viszont kb 1 órát voltunk telefonos beszégletésben és próbáltuk IT-s emberrel megoldani és megnéztük a Tabletet. Minden egyes feltételnek megfelelő a Tablet. Esetleg nincs valakinek ötlete?
-
Whysperer
addikt
válasz
cidalain #93956 üzenetére
Köszönöm szépen. nem tudom mennyit érhetnek. Igaziból kislánynak lesz egy dobálhatós tablet. Vagyis nem ez a cél mert fólia meg tok lesz rajta csak. Netflix meg Disney menjen rajta aztán ennyi. SD kártyát meg rakok bele.
Dolgozó laptopom is lenovo aztán azért vettem emg ezt. nem tudom 15.000 Sok volt-e érte. De majd ha megérkezik kiderül. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat reméljük jó lesz arra amire vettem. ( Ipadot leejtették aztán nem szeretném ,hogy újra eltöljék. Az kicsit drágább volt )
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tabletezés kimaradt kicsit a világomból. Kislányomnakj lenne, NETFLIX/Disney stb mesenézésre meg zene hallgatásra. Ez a termék megfelelő lenne-e rá? [link] [link] Nem ismerem a márkát és a listán sem láttam. Viszont használt is lehet ,de Ennél többet nem szeretnék adni tabletért és ahogy láttam a Samsung és Lenovok- ennél sokkal többe kerülnek. lényeg a 10" lenne és a fentebbi feltételek. Tudnátok ebben segíteni.
-
Whysperer
addikt
válasz
tjb007 #64500 üzenetére
Szóval ,ah vezsek egy egyszerű 2 magos tabletet amiben van Wifi. rakok bele egy nagy SD cardot. Rátelepítem a WOW-t és megy? Klassz.. Nem raidet akarok csak sokszor cégnél ülök és várom,hogy lefusson a 30 perces simuláció. és közben tudnék pepecselni mondjuk WOW-val.
De Androidos tabletre,hogy lehet Battlenetet telepíteni meg Windows-os játékot elindítani?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Ezt mindegyik tablet tudja? [link]
-
Whysperer
addikt
Szia. Erről mai véleméynetek? Nincs okso telefonja. [link]
Így meg lenne egy telefonja meg egy tablete.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. tudnátok pár tabletet ajánlani.. 30 ezerig? lehetőleg minél nagyobb kijelzővel. Anyumnak lenne netezésre...
-
Whysperer
addikt
Szaisztok. Galaxy Tab-ra rátudok csatlakoztatni egy Canon 350d,hogy átmásoljam usbvel a képeket?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Sokat kirandulok es fotozom. A kerdesem hogy egy canon fenykepezoget ratudok dugni ezekre a tabletekre mert olyan megoldas kellene nekem hogy amikor a memoria kartya akkor atvmasolom a tablrtte es maris mehet tovabb. Neha max film nezes. Nem kell hyper csucs egy sima tablet eleg ami erre alkalmas esetleg 64gb+od memoria kartya megy bele stb. Sry de nem ertek ehhez. Vagy olyen celra inkabb laotopot vegyek? Cdak gondoltam a tablet pici. Errol az oldalrol kellene nekem valasztani micel Angliaba elek max ebay. Scan.co.uk
Elore is koszi es mondom egy egyszeru tablet is jo erre a celra nekem nem kell apple az tuti szoval valami windows vagy android. Koszike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest