- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
válasz
Rhino666 #94370 üzenetére
Ugyanígy vagyok édesanyámmal. A reklámok nézéséért dupla pontokat, életekek, olyan kiegészítőket kapsz, amik kellenek a továbbjutáshoz. Hiába van kikapcsolva a reklám, ha úgy van megcsinálva a játék, hogy segítség nélkül, amit a reklámok nézéséért kapsz, szinte lehetetlen továbbjutni. Neki megtudtam magyarázni, hogy ne is kattingasson a reklámokra, ha bejön kapcsolja be a reklámblokkolót, úgy is fele reklám kamu és nem mindig az van a játékban mint a reklámvideóban.
-
fsdb
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat töltési témában. Ha lehet akkor 20-80% között tartani, a lassú töltés hátránya, hogy hajlamos az ember töltőn felejteni, de a töltésvezérlő nem engedi a túl töltést + a többszöri töltés naponta, rövidíti az élettartamot. Ha jól szedtem össze.
-
fsdb
aktív tag
válasz
szotyika77 #94058 üzenetére
Esetleg ha be van kapcsolva a tableten, ha van, random mac address, azt még meg lehet próbálni kikapcsolni. Wifi analyzer-rel meglehet nézni a wifi lefedettséget csatornákat stb..
-
fsdb
aktív tag
válasz
Dinomano #94050 üzenetére
Nézegetem a fórumot Read only-ban hátha kifogok valamit e-helyett:. Op3ndott tablet.
Le lett ejtve, berepedt a kijelző, de még bírja. Jó anyámnak 1-2 régi játék, szókereső, szókirakó, ilyesmi fut rajta. Hasonló 1 gigás. Egyszer a google kiadott valami frissítést régi rendszerekre is. Azóta az óra is lassan, nehezen tölt be rajta a képernyőn. Próbáltam leszedni rá régi játékokat, de azok is leállnak, nem indulnak, amik régen futottak rajta, biztos lehet keresgélni, de szerintem nem éri meg. Erre legalább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest