- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Óriáskészülék, kis akksival
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Elvileg. De a használati útmutató kicsit hiányos. Leg is nálam nem találhatók képek a cikkben. : )
Gondolom a recoverynek kéne megnyilnia kábel beszúrás és vol + -ra. De nem jön igy elő. Ha kihúzom és úgy tolok gombkombinációt előjön, de nem tudom, h tovább. Mivel ott a kövi 2 pont szintén vlmi képekre hagyatkozik.
Kerestem youtube vidiket is, de nem találtam. Ötlet?
Köszönöm
Tisztelettel Ervin -
RWD
tag
Sziasztok!
Asszonynak keresünk tabot, amit alkalmanként megkapna a gyerkőc is, kontrollált mesenézéshez (yt kids megy főleg). Asszony is max böngészne rajta.
Ő ezt találta elsőre, de ha jól látom ez ma már kevés lesz a 4gb ram miatt:https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lenovo-tab-m10-3rd-gen-10-1-64gb-wifi-sz%C3%BCrke-tablet-%C3%A1tl%C3%A1tsz%C3%B3-tok-zaae0109gr-1435743.html?srsltid=AfmBOoqGGxANGUVuoH9S1eKQZW0BM7YKgnUPYknHZWyXjRCk7QqoXqu_
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
10-11"
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? Bruttó 60-70 ezer körül.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.) Mesenézés, böngészés.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Elsősorban itthon, de indokolt esetben nem zárkózunk el a külföldi rendeléstől sem.Köszi!
-
A Gen 3 Legion Tab mennyire túlárazott mondjuk 150-160k környéki áron? Ajánlott vétel esetleg?
-
Midway
senior tag
válasz
kunberci #95831 üzenetére
Olcsó de rendszer frissítés nincs rá .
A biztonsági frissítés is döcögős.A 70 mini pro vélemények nem túl jók .
Na majd meglátjuk hátha valaki megírja a tapasztalatokat róla .
Ha megjön a 60 mini turbo megírom milyen a 50 pro- hoz képest.Van egy sima 50 mini is . Sajnos azzal is vannak gondok már .Néha nem érzékel a kijelző.
És arra sosem jött semmi frissítés. Az sem vált be . -
Mennyire éri ez meg általános otthoni használatra tartalomfogyasztás címén?
2-3 évet elkegyeg?
Ugye írtam korábban, hogy egy Lenovo Yoga Tab Plus a kiszemelt a bill és a toll miatt is, de a mérete azért már cinkes pl ágyban való használat esetén, viszont simán kiváltana egy laptopot utazáskor, nekem nem kell bele 4G, sőt még GPS se, csak a bővíthetőséget sajnálom. Bár ott az USB-C, gondolom egy multiport hubbal ez is megoldható.
Ha ez az iPlay 70 mini pro beválik akkor lepasszolom mondjuk unokaöcsinek aztán én beruházok a Lenovora... -
Sziasztok. Redmi pad 2 8gb ram 256gb rom most 51k alin.
Nem jatszanek rajta. Tartalmat fogyasztanek. Filmet neznek, leveleket kuldenek munkában, cikkeket olvasnek.
Helio 100 tudom nem a legerosebb de 4 ev mulva a 8 gb ram miatt fogja meg Birni pl android 17 tel? Trust.mi szerint android 20at is fog kapni. Redmi pad pro kozel nem kap ennyi frissitest. -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Blackview Tab5-hoz(G5 kids EEA) tudna vlki küldeni gyári androidot? Ismerősöm kislányáé és csórika csak restartolgat amig le nem merül.Köszönöm
Tisztelettel Ervin -
válasz
blueye #95820 üzenetére
Mind a kettő jó.
Elég újak, szóval itt még sok tapasztalat nincs velük.
Alldocube iPlay 60 Mini Pro Helio G99 8/128GB 8.4" 1920x1200 6050 mAh LTE 202x126x7.9 mm 310 g
Nagyobb akksi és van 4GAlldocube iPlay 60 Mini Turbo Snapdragon 6 Gen1 8/128GB 8.4" 1920x1200 5500 mAh 202x126x7.9 mm 323 g USB 3.1
Erősebb SoC (kb. 20%-kal), USB 3.1 csatlakozó (videó kimenet) -
blueye
veterán
Melyik a jobban bevált, amit te írsz vagy ez?
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo Snapdragon SDM6 Gen 1 Octa Core 8GB RAM+8GB Virtual Memory 128GB ROM Netflix Widevine L1 8.4 Inch Android 14 Tablet PC Tablet PC from Computers & Office on banggood -
FerNandor
őstag
válasz
Roland8622 #95816 üzenetére
Sziasztok,
hosszabb utazáshoz gyerekeknek szeretnék egy tabletet. Bőven jó használtan is. Felmásolt tartalom menne rajta kb max 720p-ben + max youtube, telefonról megosztott nettel.
Nem lenne sokat használva, a gyerekek amúgy is nagyon minimálisat néznek képernyőt, kb csak "vészhelyzetre" kell, nekünk meg nem kell tablet amúgy.Ami fontos:
- ár
- kijelző minősége
- akksi még használtan is azért bírja pár órát.
- azért ne egy nagy lag legyen a tablet használata, ezeket az alap dolgokat akadásmentesen vigye.Nem kell, hogy még sok évig jó legyen; hogy nagyon friss legyen, szuper processzorral.
Köszönöm a tippeket.
-
válasz
Roland8622 #95813 üzenetére
Az összefoglalóból:
Alldocube iPlay 60 Mini Pro 8,4" -
cs.zs.
veterán
válasz
Roland8622 #95813 üzenetére
Szia,
engem meglep hogy aliexpress-linket teszel be olyasmire, ami itthon is beszerezhető.
Árukeresőn rászűrtem a max 10,9" méretre, max 55.000 forintért, és 6-8 GB rammal.
4 gigásat már ne vegyél.
Katt ide! -
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Egy nagyon régi Lenovo Tab3 8 Plus-t szeretnék leváltani szüleimnek (anno ezt még a GearBest-en rendeltem nekik 2017 novemberében).
2 táblagépet nézegettem Alin:
1-es versenyző: Blackview Tab 60 Pro Tablet PC 10.1''
2-es versenyző: Teclast P30T Case 10"
Melyik érné meg jobban? Vagy ebben az ár sávban mi számít még vállalhatónak?
Leginkább a Messengeres videóhívás ami már kiverte a biztosítékot, mert annyira régi a rendszere a mostani Lenovo-nak, hogy csak a képek/videók és a szöveges üzenetek mennek át. Ez mellett böngészésre és Youtube nézésére lenne használva. Szóval nincs szükség erőműre, sőt ha még marad a 8-9" (de akkor gondolom az ár is kedvezőbb) az is jó. -
blueye
veterán
Milyen lehet az új T Tablet 2 5G? Minek a koppintása?
-
mrThomi
addikt
válasz
Rigormortiis #95788 üzenetére
Mai vasak már elegendőek 5-7 évig lazán
-
-
Aflamin
tag
Üdv!!
Az alany egy Huawei MediaPad T5 tablet.
Hogy mükszik ezen a "factory reset" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest