Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok!
Rajzolás céljából szeretnék vásárolni egy használt Galaxy Note 10.1-es tablet-et... Ha valakinek van ilyen tapasztalata: Mennyire "jó" vele rajzolni? Telefonom Samsung Note 1-es. Néha-néha rajzolok rajt. Azon kívül, h. nem pontosan a ceruza hegyénél érzékeli a nyomást/érintést a kijelző, semmi bajom a készülék rajzolási képességével. A 2012-es, vagy 2014-es editiont válasszam? Az eltérő hardveren kívül az érintőpanel ugyanaz?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Szia! Köszönöm az infót! Szerintem venni fogok...Az, hogy a hardver mennyire idejétmúlt... Most is egy Samsung N1-esem van, telefonos oldalakon már "ancient" a státusza... :-P Jó, néha tud nagyon lassú lenni, de még elvagyok ezzel a telefonnal. (És nem cserélem, míg tönkre nem ment...)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok!
Legolcsóbb rajzolásra (is) alkalmas tablet-et tudnátok ajánlani? Jó akár használt is (ami nem ősrégi). Samsung Galaxy TAB 10.1-emet szeretném cserélni. (Vázlatolás, ceruzarajz "komolyság" elég.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok! Van egy régi Samsung Galaxy Note 10.1-em. 2010 környéki. Sajnos már nagyon lassú, root-olni nem szeretném. Amire használnám: Retro 8-16 bites demók és játékok, illetve képregényolvasás. Tudtok olyan emulator-t, ami elmegy ezen a táblagépen, illetve egy gyors cbr/pdf (Egyéb e-book formátumok sem baj, ha elmennek rajt.) olvasót?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok!
Olcsó, megbízható kisebb tablet-et keresek; fényképezési, videózási céllal, illetve videót visszanézni. Olcsóság szempont. Régen volt az, hogy a tablet-piacon nézelődtem, így nem tudok semmit sem az árakról. Azt sem tudom megmondani, hogy használt vagy új legyen. 30-40.000 Ft körül gondolkodom./(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz cidalain #93981 üzenetére
Utánanéztem dolgoknak én is neten; nagyon sok féle noname tabletet találtam csak olcsón. (Gondolom, kínai csodák, kb. azonos minőséggel, nagyjából ugyanaz sok-sok különböző névvel.)
Édesanyámnak lenne a gép, belső és külső téren fotózna vagy videózna vele, illetve visszanézné tableten. Használtan Samsung Galaxy Tab A7 - 8-akat láttam, 35-40 ezer körül./(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Esetleg van olyan olcsó, jó kínai tablet van, amin lehet hobbiszinten rajzolgatni?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
-
Dinomano
senior tag
válasz cidalain #93999 üzenetére
Köszönök minden segítséget! Ma megjött az Alldocube tablet, töltővel, tokkal, kábellel, blutetooth-os billentyűzettel, USB-C - USB átalakítóval, érintős tollal. Spanyol Ali-s raktárból. Beüzemeltük, össze is szinkronizált telefonnal. Szép képe van, fotót is elfogadhatót csinál.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
-
Dinomano
senior tag
Esetleg egy gyári visszaállítás nem segítene? Nekem egy régi Galaxy Tab 10.1-em van, ami úgyszintén ilyen ősöreg hardver. Sketchbook-al a lányaim néha rajzolnak rá, meg talán valami képregény olvasós program elfut rajt. E-book-nak vagy képregényt olvasni még jó, másra már nem. Esetleg pár régi játék.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Ami olcsóbb megoldás lehet, mint egy iPAD (ami nagyon jó, viszont az árát tudjuk), azok a Samsung tabletek. Igaz, nekem csak ősöreg Samsung Galaxy Tab 10.1-em van, de pl. azon elég jó rajzokat tudtam csinálni Sketchbook programmal.
Ide másolok egy egyszerűbb rajzot, ez pl. a tableten készült pár perces valami:
(Könyvtárban dolgozom, ezért könyv a téma.)
/(^_^)____7=--- - - >|
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest