-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
Nekem ez a tablet szimpatikusnak tűnik. [link]
-
Promi
aktív tag
válasz
glocker #95079 üzenetére
Hazai viszonylatokban még még mindíg a legjobb választás a [SAMSUNG Galaxy Tab A9 8,7"]
-
Promi
aktív tag
Párszor már leírtam, de még utoljára. A hazai viszonylatban tabletet (nem nagyot) kereső, hosszú támogatással, még mindíg a SAMSUNG Galaxy Tab A9 8,7" a nyerő (szerintem).
-
Promi
aktív tag
válasz
Öcsielvtárs #94138 üzenetére
Most tesztelgettem ezt a böngészöt (abszolút nem ismerem) chrome kedvencek mentését fogadja, és elég jól blokkolja a reklámokat. Elég ígéretes böngészőnek tűnik, köszi a megosztást.
-
Promi
aktív tag
válasz
mert_csokis #94020 üzenetére
Maximálisan egyet értek veled. Engem még az iritál, mikor az appok energia fogyasztásán lovagolnak, hogy melyik mennyire szivja az akksit. Mintha nem volna áram sehol. Akkor is ott vannak a powerbankok.
f_sanyee!
Azért az Android rendszert ne keverjük már a Windowsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest