- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #95622 üzenetére
Jól tetted
-
MLA
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #95620 üzenetére
Olyanom van, mégegyszer nem venném meg. A toll állandóan lecsatlakozik, random bezárodnak a programok. De ha mégis ilyet vennél, az enyém eladó.
-
MLA
aktív tag
válasz
Azteeek #95581 üzenetére
Lenovo Pad? Nem Tab M11? Mert ha az, én nem ajánlom. Bár Tab M10 Plus 3rd Gen-em van (amiben a Snapdragon 680 proci van) de úgy olvasom nincs köztük akkora difi. Megvettem mert bagóért tollat adtak meg tokot hozzá, de nagyon megbántam. Először minden tuti volt, aztán ahogy belaktam elkezdett döcögni, a toll mindig lekapcsolodik, a programok random bezárodnak. Rengetegszer volt újra indítás, gyári vissza állítás, akkor pár napig jó. A képe sem az igazi elég fakó. A Redmit nem ismerem, de a Lenovonál csak jobb lehet.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
Az eddig megnézett/megvett 8" tabletek nem lettek jók arra amire nekem kell. Ebook olvasónak nem az igaziak és nagyon hiányzik a dedikált toll. így aztán vettem egy ebook olvasót és keresek egy 10-11" tabletet, lehetőleg itthoni beszerzést, youtube nézésre, kisebb játékokra, rajzolásra 100-110 ezer körül, vagy picit felette. Az egyetlen ami fix pont hogy legyen hozzávaló toll.
Amiket néztem:
Samsung Galaxy Tab S9 FE - tetszik, a exynos proci az egyik negatívum (az S22-nél volt hozzá "szerencsém", itt nem tudom mennyire hátrány) és hát elég drága is.
Xiaomi Pad 6 - kedvencem, rögtön meg is venném, de nem adnak hozzá tollat, utólag beszerezve brutál ára van, és nem is lehet itthon kapni. Ha már most sem lehet, mi lesz pár év múlva, ha a most vett toll esetleg tönkre megy.
Lenovo Tab M10 plusz 3 generáció, vagy M11 - nagyon rosszakat olvastam róluk, nem is a tesztekben, hanem inkább a hozzá szólásokban. Nem szeretném ha videó nézés közben döcögne vagy keresve valamit csak karikázna.
Tudnátok ezeken kívül ilyesmi paraméterekkel olyan tablettet ajánlani aminek saját tolla van és nem 150 ezres áron nyit? Előre is köszi. -
MLA
aktív tag
válasz
paolinho #94064 üzenetére
Rendeld neten hogy vissza tud küldeni. Én Samu S6 lite-hoz rendeltem. Lehetett vele írni, de szaggatott, sokszor 1-2-3 mm kimaradt. De kipróbáltuk a kolléganő iPadján azon tökéletes volt. Viszont az MBH banknál erőltetik a digitális aláírást, es ott az iPadokhoz valami univerzális tollat adnak. Na azzal sok mindent lehet csak aláírni nem. Úgyhogy változó. De ha találsz jót, kérlek írd meg a típust.
-
MLA
aktív tag
Lecseréltem a Samsung Tab S6 lite-omat egy Samsung Tab A9-re mert hosszabb olvasáshoz az S6 túl nehéz volt. Van-e olyan toll ami ajánlott ezekhez a tabletekhez amiknek nincs saját dedikált tolluk.
-
MLA
aktív tag
Amire még nem találtam választ. Létezik olyan tablethez való toll ami tényleg jó? Mondjuk mint a Samu note tollak?
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Tabletet szeretnék vasarolni
1. 9 - 10" közötti legyen
2. Használt is lehet, de új jobb lenne
3. Itthoni is lehet még kínai is
4. Főleg olvasásra, rajzolásra, jegyzetelésre
5. 150 alatt jó lenne megvenni.
Még két nagyon fontos szempont alapján keresek. Minél könnyebb legyen és legyen hozzá toll.
Most Samu s6 lite van, de az olvasáshoz hosszú távon kényelmetlenül nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest