- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Sziasztok,
végül Lenovo P12 matt display + toll lett a befutó.Úgy döntöttem nem várok tovább a Xiaomi pad 6 max-ra amúgy is jóval drágább lenne... Teclast-ot meg végül nem vállaltam be (kijelző miatt).
Tapogattam nézegettem mintaboltokban a tableteket, és rájöttem hogy kell a matt kijelző és ekkora is elég lesz nekem. Árban meg még belefér... így tokkal, ceruzával, garival jó árban le tudtam csapni egy újra. Jack dugó hiányát sajnálom csak, de jobbára úgyis Bluetooth-szal lesz használva a repcsin.
Már meg is érkezett, eddig elégedett vagyok vele.Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket, ajánlásokat.
Üdv.: C -
Chiller
őstag
Amazonon nézegetem ill. banggood-on, pld ezt.
>Eddig mekkora képernyőn néztél filmet?
Jellemzően projektoronnyilván repülőn semmin. Volt 8"-as tablet, de nem tartottam elegendőnek (kb 7" van a székbe építve ugye a nagygépeken).
#93929:
Tabletet egyszerűbb tölteni, USB "mindenhol" van. laptopot már sokkal nehezebb. Kitámasztást megoldom repcsin. magyarul laptop nem pálya: macerás, nehezebb, stb. -
Chiller
őstag
Köszönöm a tippet, lehet ez lesz, ha nem találok jobbat. Még van 1-2 alternatíva (főleg persze kínai vonalon), de már nagyon szűk a kör. Jó lenne ha xiaomi pad 6 max lenne normális áron...
Nem szeretem az egérmozit, és sokat repkedek, aminél (számomra) csak tablet jöhet szóba. Gyakorlatilag filmezés, olvasásra kell főleg, erre meg elég egy teljesen alap android cucc, nem kell nekem snapdragon92423++ végtelen felbontással. És főleg nem túlárazva.
#93927 Reynaldo
Köszi neked, is, laptopjaim vannak, de erre a célra nem az kell. 14 órás repülőúton amúgy is sok szerencsét pár óra üzemidejű winfos laptoppal. -
Chiller
őstag
Sziasztok,
nem nagyon vagyok otthon a témában, és a google sem nagyon segített, így itt kérek segítséget. Próbáltam itt is keresni, de eléggé rétegigényem van sajna.
■Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
15"-nál nagyobb, de a legjobb lenne 16-18" között kb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
újat favorizálnám, de mindegy, csak legyen normális az aksi
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
mindegy, sokat utazom, bármi jöhet bárhonnan beszerzem
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
filmnézés, böngészés, és minimális játék (régi, kis igényűekkel, pld Carmageddon)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
minél olcsóbbat szeretnék, jöhet kínai is, jó lenne 100ezer HuF alatt maradni.Nagy igényem tényleg nincs, nem kell csillió felbontás, legyen egy filmre ok kijelző esetleg micro sd bővíthetőség. Kerestem weboldalakon, de inkább külső kijelzőket dobott fel. Galaxy view 18"4-en gondolkodtam , de már olyan régiek vannak csak ebayen is, hogy inkább nem kockáztatnék, szinte mindegyikben halott legalább az aksi.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest