- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Használ valaki közületek Samsung Tab A9 Plus-t, vagy volt már köze ilyen tablethez ?
-
mrThomi
addikt
válasz
Öcsielvtárs #94138 üzenetére
Nem csak a böngésgőből akartam kiszedni a reklámokat, hanem az appokból is. Köszi ránézek erre
-
mrThomi
addikt
Köszi nektek a válaszokat, ezeket találtam a wifi-nél. Pár dolgot kisatíroztam, nem tudom mennyire publikusak.
Ez alapján, hogy kell akkor kitöktenem, tudjátok mit kell akkor pontosan beirogatni ?Jobban szeretem a dns megoldást, így tuti az appokból is kiszedi az idegesítő sávos vagy ki-be lépésnél felugrós reklámokat.
-
mrThomi
addikt
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy lehet android 8-ra reklám blokkolót tenni ? Ugye itt még nincs dns opció a kapcsolati beállítások ál, ahova ugye belehetne írni az adguard kiszolgáló nevét. XDA-n írtak valamit a wifinél, de nem értem sajnos mire gondolnak. Köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
Rhino666 #94091 üzenetére
Xiaomiba nincs lte, csak példaként írtam az ujjlenyomat olvasó miatt. Samsung tab s9-ben például van minden ami kell neked, viszont a samut kizártad. Ez így nehéz lesz, mert valami mindig hiányozni fog. De várd meg míg többen olvassák és válaszolnak, én pár hónapja ástam csak bele magam megint a tablet piacba
-
mrThomi
addikt
válasz
Rhino666 #94089 üzenetére
Mennyi a keret ? Azt nem írtad
Szerintem ha a pénz nem számít kivitelezhető, sim és ujjlenyomat viszont kérdéses, jó proci pedig az alsóbb-közép kategóriában ritka mint a fehér holló. Ujjlenyomat olvasó nagyon kevés tabletbe van, úgy tudom a szarszung épített a csúcsmodelljeibe, az apple és egy xiaomi, 6s pro azt hiszen. Low-midrange tabikba ilyet nem fogsz szerintem találni. Én elvagyok amúgy a számjegyű vagy numerikus jelszavakkal banki appoknál is.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Apám előásott a fiókból egy Samu Tab A6-t (SM-T580 2016 modell), 2/32GB-os. Müködik a cucc, de eléggé laggos, hát lassúcska, de youtube, netflix simán megy még rajta. Néztem rá főzött romokat van a lineageos 18 például andorid 11-el, de láttam valaki feltett rá 13-at is. Valaki próbálkozott már ilyennel ? Fel lehet ezzel gyorsítani valamennyire a tabletet ? Ezen most droid 8 van, döcögős, kell türelem hozzá, de korához képest meglepően jól fut a rendszer. Topikja ennek már gondolom nincsen, ezért írtam ide
-
mrThomi
addikt
válasz
mert_csokis #93993 üzenetére
Van pár pro kontra amiben szerintem mindketten egyet tudnánk érteni. Az idő eldönti, én csak annyi mondtam, hogy A12-vel már nem vennék tabletet, és keresném inkább a minimum 13 de inkább 14-el szerelt varjánsokat ha már van választék. Az aksi nem biztos hogy kinyíródik 5 év alatt. Ez használattól függ. Jelenleg a Xiaomi Pad 5-t heti 1x töltöm, a Honor Pad 8-at kb 2 hetente kellett. Így jóval tovább fogja bírni mint egy telefon amit naponta töltesz. 2gb az már tényleg semmire nem elég. Van egy melós Tab A 2019, szegény már akkor lassú volt mikor megjelent, de a legutolsó fő android frissítés tett be neki. Inkább maradt volna andorid 10-en, mert a frissebb one ui és a 11 betette nála a kaput. Talán ezt tudnám fehozni mint kontra, ha nincs jó vas alatta és kap egy főverziót megcsuklik az egész rendszer.
-
mrThomi
addikt
válasz
RicsiSuly #93973 üzenetére
És ha nem prioritás a 11,12 zoll vagy mik vannak, hanem 10 vagy az alatt 8 meg a társai ott milyen lehetőségek vannak jó hardver, /ár-érték arány téren ebbe a 150€-ós sávban ? A márka akkor most mindegy csak legyen végre benne egy normális hardver. Igények ugyan azok: mamának valami nyomkodós tablet, többnyire messenger, fb a kapcsolattartás miatt, de nem baj ha ilyen kis mindenes is yt, netflix, kisebb jatekok, szal a szép kijelző+fürgeség előny. Lehet benne sim foglalat is, lehet késöbb vagy utazáshoz még jól jöhet neki.
-
mrThomi
addikt
Én csak azt nem értem, hogy ha egy cmf p1-be beletudnak tenni egy tök jó hardvert 60 ezerért akkor ezt tablet fronton miért nem lehet ? Pics@skodnak itt a gyártók a snap 680-al, koros unisoc meg G99 procikkal. Utóbbi lehet még használható is, de akkor is csinálhatnák még jobban.
Madket: ráhagytam... mamámnak akartunk volna valamit nézni, nyilván bármi jó lenne neki annál ami van, de valahogy nem érzem ezt most. Ár/érték arány még mindig nem elég jó a 150 eurós kategóriában, pedig azt hittem kezd beindulni a tablet piac. Teclast T50 Pro-t kerestem egy ilyen ajánlatot találtam rá [kép] ez kb 75 ezer huf, nemrossz, mondjuk nem tudom hol lehet ezt 60-ért megcsípni, de hogy ezekre nem fog jönni sok frissítés az biztos -
mrThomi
addikt
Köszi a tippet, szétnézek aprón is. Nekem személy szerint volt Honor Pad 8-am. Brutál jó akksi és hangszoró, szép kijelző, bár csak 60hz, de alig, talán 1x jött frissítés rá. Főverzió még mindig A12-n ragadt ? 1 éve adtam el kb.
A Remi Pad SE-t nem ismerem, de jókat olvasok róla, újabb modell is, igaz csak 4gb ram és Alis, kitudja milyen garival. Árban tényleg ugyan annyi lenne. Nem tudom, melyik lenne a jobb választás ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Mamámnak keresek egy minnél olcsóbb de annál jobb tabletet, egyszerű tartalomfogyasztásra, fb, messenger, képnézegetés, talán egy két alap játék stb. Kb 50 ezer forintos ársávban nézegetek, de eddig csak a Redmi Pad SE-t találtam alin 4+128-as kiszerelésben. Néztem 30-40 ezerért, de ennyiért nagyon noname legutolsó procis valami van csak, kb 80 ezertől meg a Redmi Pad Pro, de annyira már nem szeretnénk elmenni árban.
Kérdésem, hogy van ennyiért jobb tablet 50k (Redmi Pad SE, kb ~129€) vagy ez ennyiért behúzható ez, és alapdolgokra használható marad még pár évig ?
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged