- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Oukitel OT5:
Én elállok a vásárlástól mégicsak.
A felbontás ehhez a mérethez tényleg határeset bár engem inkább az zavart, hogy nagyon könnyen betorzul a kijelző ha nem tökéletesen szemből tartod. Ez nyilván a nagy kijelző miatt van de az is lehetséges, hogy éppen egy rosszabb kijelzőt sikerült kifogni.
Hangszóró 60%-os hangerő felett torzít és kicsit recseg. Oké nem ezen kell zenét hallgatni de azért zavaró.
Ami tény, hogy pörgős, sok RAM stb de nem bírtam a fenti hibákat megszokni. Meg ugyebár nehéz is de az meg a mérettel jár. -
raziel01
veterán
[link] Az N-One NPad X1 tokkal és fóliával együtt csak 57 400 Ft cseh raktárból
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #94619 üzenetére
Megjött a tablet. Oukitel OT5.
Előnyök: gyors, netezes, YouTube, programok megnyitása, 12 Gb ram miatt nem zár be semmit. Augusztusi hibajavitas jött hozzá. Full gyári android 13, semmi bloatware. Gyárilag egész jó tok+kijelző folia. 60 ezer, nagy akksiHátrány: nehéz, pár percnél tovább nem kényelmes kézben tartani. Nagy a kijelző, emiatt ha döntöd akkor már valamennyire torzul a felső része hiába IPS. Kicsit nehéz átlátni, mert nagy.
Racionálisabb döntésnek érzek egy 9-10 colos tabletet. Egyelőre marad, tesztelgetem. Az biztos, hogy hasonló tudású nagy eséllyel nem lesz idén akcioban 2 ev garival itthonról.
-
raziel01
veterán
[link] Oukitel OT5 256GB, kék
Alza+-al 60-ért? Neten hibát nem láttam róla amiért rossz lenne. -
raziel01
veterán
[link] Teclast T50 8GB / 256GB 46 830 Ft
Sziasztok,
Ennyiért jó lehet youtube/netezésre? -
raziel01
veterán
válasz
Öcsielvtárs #94085 üzenetére
Ez valós 16 GB RAM?
Mondjuk még tok és védőüveg is van hozzá. Annyiért fullos. -
raziel01
veterán
Sziasztok,
[link] N-one Npad Plus 34-ért cseh raktárból jó ár? Nem igazán van róla semmi teszt.
Youtube, böngészésre -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Melyik most a legolcsóbb vállalható tablet kínából eu raktárból? Anyunak lenne netezésre. Jelenlegi samsung a7 lite tönkrement. Ilyen 30-35 körül. Nulla igénye van csak messenger meg netezés szokott menni.
-
raziel01
veterán
Esetleg akinek megteszi egy olcsóbb tablet is:
[link] Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 tablet, Octa-Core processzorral, 8.7", 3GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Szürke 56.691 Ft volt emag appból easybox-ba rendelve. Ott a kuponkód az oldalon hozzá.
Ravpower RP-PB098 5000 mAh power bank, külső akkumulátor, Fehér jár hozzá ajándékba
Igazából idősebb szülőnek lett véve. Anyagminőség/hangminőség jó. Kijelző lehetne IPS de ne legyünk telhetetlenek.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
[link] Lenovo Tab M10 FHD Plus 10,3-ról vélemény?Inkább Huawei T5 4GB RAM-os vagy ez? Youtube és böngészés.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Két tablet közt agyalok.
Banggood:Chuwi Hi9 Pro 109 dollár
Teclast M30 150 dollár de ehhez van tok is.90%-ban itthon használnám.
Megéri a felárat vajon a Teclast M30?+1 GB RAM, nagyobb kijelző, picivel erősebb proci, 128 GB ROM.
Igazából ami miatt agyalok, hogy semmit nem tudni róla. Hi9 Proval meg tele a net.
A Teclast egy jobb B gyártó nagyon beszopni vele nem lehet nem? Ti melyiket vennétek? Egyértelműen Teclast M30?Chuwi Hi7-et használjuk a családban vagy 3 éve nagy megelégedéssel. Akkor vettem 26 ezerért.
-
raziel01
veterán
válasz
<Adamsky> #75240 üzenetére
Nekem elég lenne csak Androidos. Nem jött be a Windows 10 tableten.
P10 csak 2 GB RAM-os amit pusztán azért nem akarok, mert a Chuwi Hi8-am is annyi és ha váltok akkor feljebb váltsak már.
T10 tetszetős de a lélektani ~50 ezres határ felett van. Nem baj nem sürgős éppen a dolog, akkor várok. -
raziel01
veterán
Sziasztok,
10 colos kategóriában mi most a best buy külföldről?
CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC -t néztem. EU-5 raktárból 165 dollárnál megáll az egész ahogy látom most.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Anyunak meghalt az Op3n Dott tabletja. Mindenképp EU raktárból szeretnék hasonlót. Mit ajánlotok 90 dollár körüli vagy alatti áron? Csak netezésre használja. Vagy esetleg itthonról valamit?
-
raziel01
veterán
Sziasztok
18-21k körül milyen tabletet érdemes venni külföldről? Internetre kéne. Új legyen 7 colos minimum.
ÁFA úgyis rájön azért írtam ilyen árat. De ha EU-ból tudtok jót akkor az lehet 30k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest