- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
válasz
mert_csokis #94045 üzenetére
Köszi, hogy megnézted helyettem, de az emlegetett 2018-as huawei mediapad t5-ön továbbra sem megy, valószínüleg a kínaibb tableteken régi androiddal más a helyzet.
-
ÖregMackó
tag
válasz
mert_csokis #94020 üzenetére
Vicces, hogy voltam olyan mobilos csoportban ahol több frissen vásárolt mobil tulajdonosa már másnap azzal sírta tele a topicot, hogy még mindig nem kapott frissítést... Még a beállításokat is csak nagyjából ismerte..
-
Promi
aktív tag
válasz
Maximálisan egyet értek veled. Engem még az iritál, mikor az appok energia fogyasztásán lovagolnak, hogy melyik mennyire szivja az akksit. Mintha nem volna áram sehol. Akkor is ott vannak a powerbankok.
f_sanyee!
Azért az Android rendszert ne keverjük már a Windowsal. -
f_sanyee
senior tag
válasz
Gondolom a frissitestagadók a Windowst sem frissitik, mert jovanazugy.
Az hogy téged nem, érdekel, az a te dolgod, de ne legyen már gond ha másnak ez számít. -
borbar
tag
válasz
mert_csokis #93992 üzenetére
12-s Android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik "rendesen".
-
mrThomi
addikt
válasz
mert_csokis #93993 üzenetére
Van pár pro kontra amiben szerintem mindketten egyet tudnánk érteni. Az idő eldönti, én csak annyi mondtam, hogy A12-vel már nem vennék tabletet, és keresném inkább a minimum 13 de inkább 14-el szerelt varjánsokat ha már van választék. Az aksi nem biztos hogy kinyíródik 5 év alatt. Ez használattól függ. Jelenleg a Xiaomi Pad 5-t heti 1x töltöm, a Honor Pad 8-at kb 2 hetente kellett. Így jóval tovább fogja bírni mint egy telefon amit naponta töltesz. 2gb az már tényleg semmire nem elég. Van egy melós Tab A 2019, szegény már akkor lassú volt mikor megjelent, de a legutolsó fő android frissítés tett be neki. Inkább maradt volna andorid 10-en, mert a frissebb one ui és a 11 betette nála a kaput. Talán ezt tudnám fehozni mint kontra, ha nincs jó vas alatta és kap egy főverziót megcsuklik az egész rendszer.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
mert_csokis #93993 üzenetére
ha belefutsz valami bugba, kb soha nem lesz javítva, a biztonsági frissítésekről nem is beszélve. 2018-as huawei tablet sokmindenre nem használható, mivel appok nem futnak android 8-on. pl próbáld meg felrakni a Max-t, nem fog menni, pedig a hw tökéletes lenne videó lejátszásra, de sw miatt kuka.
-
MadKet
tag
válasz
mert_csokis #93950 üzenetére
Akkor szerintem maradok a Honor Pad8-nál, nem látok érdemi nagy különbséget a Samsung A9+ javára, viszont ha sikerül árban egy jót kifogni akkor az jelentős különbség lehet.
-
MadKet
tag
válasz
mert_csokis #93944 üzenetére
Köszi a tippet. Látom hogy ez végül a Honor Pad 8, 6/128-as verzió ugye?
Szoftveresen a Honor hogy áll most, megy minden google apl rendesen vagy kell valamit mókolni? Ha mindennapi alap használatra (böngészés, messenger, videotelefonas, youtube) simán jó akkor lehet inkább ezt venném és nem a Samsung A9+, ami kb 40k-val több.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
mert_csokis #93944 üzenetére
Tab 8-at is kínálnak, meg Pad 8-at is, (de van Honor X9 is nem sokkal többért)[link], de akkor most melyiket is vetted 50-ért, a Snapdragon 680-ast?
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
mert_csokis #93907 üzenetére
A9 8" 65 nem? A9+ 4gb ram 83 a legutolsó sufniba. 4gb ram szerintem manapság nagyon karcsú hiába csak Facebook, böngészésre van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Airsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged