- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wurci
tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok iránymutatást, összefoglalót. Hosszas olvasgatás után úgy tervezem végre veszek az Alzán egy Lenovo Tab P11 LTE (2nd Gen) 6GB/128GB szürke tabletet egy Lenovo Precision Pen 2-vel.
Általános használatra tervezem, böngészés, filmnézés, jegyzetelés, játékra nagyon ritkán vagy nem. A jegyzetelés fontos, illetve a mobilnet is. Tudom ebben csak 4G-van de hasonló áron nem találtam olyan tabletet amiben 5G van már és a többi tulajdonsága hasonló.
Két kérdésben szeretném még segítséget kérni:
1. Ebben az ársávban van-e bármi más tablet amit jó lenne ha megnéznék?
2. Tudjátok, hogy hol lehet hozzá megvenni a Lenovo billentyűzetet? Itthon nem igazán találtam forgalmazót. Vagy más megoldás után kell néznem?Köszönöm!
Márk
-
wurci
tag
Sziasztok, szép jó napot!
Általános otthoni multimédia illetve irodai (jegyzetelés elsősorban) használatra keresek tabletet 150e bruttó alatt LTE-vel, wifivel, tollal, vagy toll támogatással, GPS-szel. Új készüléket szeretnék ideális esetben, itthoni beszerzéssel, de megbízható külföldi opcióra is nyitott vagyok. Képernyőméret szerintem kb 9"-11".
Eddig az útmutatóitok alapján (köszönöm) ezt néztem ki Lenovo Tab M11 TB330XU 11" 8/128GB szürke Wi-Fi + LTE tablet + toll és tok ZADB0325GR, de a következő review-ban azt mondja a nagyokos hogy jegyzetelésre nem ajánlja a tollat/képernyőt. És inkább ajánlaná a Samsung Galaxy Tab S6-ot, de ha jól értem ott pedig nincs LTE támogatás ugye?
Vagy induljak el Lenovo Tab P11 irányba, és bízzak benne hogy ott már jól működik a toll-képernyő kombo?
Ha tudnátok egy kicsit segíteni, terelgetni azt nagyon megköszönném. Bármi lényeges részletet kihagytam volna elnézést, és szóljatok.
Köszönöm!
Márk
-
wurci
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: 100e forint körüli (akár kicsit több ha megéri) összegem lenne egy jó, megbízható, minél gyorsabb, 10col körüli, minél hosszab üzemidejű tabletre. 3G jó ha van, GPS jó ha van de ez a legutolsó szempont.
Tudtok valami tutit ajánlani? Vagy nevezzek be én is egy Prestigio Multipad 10.1es best buyra?
Köszönöm szépen!
wurci
-
wurci
tag
-
wurci
tag
Sziasztok!
Most már én is szeretnék tabletet, főleg, hogy olvasgatom a fórumot ami egyre jobban csak kedvet csinál, ezért a szakmai segítségeteket szeretném kérni.
Androidot szeretnék. Gondolkodtam kisebb méretben is, de mégis inkább 10' körül lenne az ideális. Minél hosszabb üzemidő fontos, illetve az, hogy ne szarakodjon a kis jószág hanem működjön, HD videókkal, flash-sel, ne legyen gond és TVre köthető legyen. És akkor jön a GPS és 3G (telefon) kérdése, nyilvánvalóan az lenne az ideális ha lenne, de annak meg van az ára.
GPS, 3G-s tabletben a Motorola Xoom 2-t nézegettem, most 132 körül járnak a legjobb ajánlatok, a GPS és 3G nélküli modellekbe még nem vetettem bele magam.
Egy kis iránymutatást szeretnék kérni a Motorola Xoom 2-vel kapcsolatban, illetve, hogy ha lemondok a GPS-ről és a 3G-ről, akkor milyen masinákat javasolnátok?
Köszönöm!
wurci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest