- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok, unokámnak sikerült beletörnie egy Samsung tabletbe a fülhallgató jack dugóját. Apuka egy részét kipiszkálta, de a lényeg benne maradt, ezért megkapta a nagypapa (én) javításra, mondván, hogy szeretek kütyüket piszkálni... Van valamilyen házi módszer, vagy vigyem szervizbe? (mert én szét nem szedem az biztos)
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Szia nekem a Lenovo van, de az LTE verzió. Kijelzője és a 4 hangszóró kiváló páros. Lassan másfél éve hibàtlanul teszi a dolgàt. Android 13-at még megkapta, elvileg jövő nyáron lejár a támogatása... Tartalomfogyasztásra jó ( L1 van, Max és PV hibátlan) játékra max kisgyereknek. Hogy mi lesz 4 év múlva? Passz.
-
-
Öcsielvtárs
aktív tag
A sajátján mindenki meg tudja nézni, van e L1, a DRM Infó app (ezt is) megmutatja. Persze ehhez már kézben kell lennie a tabnak...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Ha valakit érdekel a Gshopper-en akcióznak tabletekre (is), kuponnal még olcsóbb is lehet. pl. Samsung A9+ :
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
rothfb #92650 üzenetére
Kivéve hogy teljesen màs egy app és egy win program mérete, működése és persze a szoftverkörnyezet is. Àltalános felhasznàlásnál a játék a tabok szükebb keresztmetszete. Tartalomfogyasztáshoz elég a 4gb ram, ha a gyártó vette a fáradtságot a megfelelő optimalizálásra. (és nem ósdi a proci, igp)
-
Öcsielvtárs
aktív tag
A Lenovo Tab M10 Plus 3rd most frissített Android 13-ra. Legalább ezt tényleg megkapta.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Pandimakaay #91608 üzenetére
Az SD680-al szerelt verzió biztosan tudja, azon (is) nézem az HBO Max-ot.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Tavasz elején vettem egy Lenovo M10 plus tabot. Azzal a mozdulattal rendeltem hozzá egy gyári Lenovo tokot 10k-ért. (az utángyártott is 6k lett volna, ennyit megért nekem) Ha pl.
döglökfekszem az ágyon, kitámasztva rajtam, vagy asztalon kaja közben mehet a filmezés. Ha írok, netezek rajta hátra hajtom a tok fedelét, és fektetve nyomkodom. Becsukva védi a kijelzőt, csukásra-niytásra oldja/zárja a képernyőt. Mindig vettem tokot (igaz csak három tabom volt eddig), el nem tudom képzelni, hogy csupaszon használjam. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
this is life #91575 üzenetére
Nekem egy Samsung T560 E 9.6 tab megmaradt a mai napig, működik (ha néha bekapcsolom nosztalgiából) pedig a covid előtt és alatt iskolás lányok is nyúzták...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
this is life #91569 üzenetére
igazad van, kár, hogy valóban csak hasonló volt.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Pandimakaay #91542 üzenetére
Streamek elérhető felbontása tableten/mobilon.
Bővebben pl.:
[link] -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
gyulaszu #91511 üzenetére
Nem a Packeta hozta, pedig két saroknyira van átvételi pontjuk, egyszer voltam már ott. A Magyar Posta küldött e-mailt, hogy a Packeta adott fel csomagot nekem, és ha hozzák, újból értesítenek. De a futár/postás stb. nem küldött semmit, csak megcsörgetett. Igazolványt egyszer sem kért, a recepciós lányok név alapján átvették, (vagy egyszer én) jatt odaad, majd távozás angolosan.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
-
Öcsielvtárs
aktív tag
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
this is life #91242 üzenetére
Nem szeretem az ilyen híreket. Nyugodjék békében.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
#42308056 #90898 üzenetére
Igen, így van, ha nem a tablethez lövöd be a távolságot, ahonnan nézed. A tabom 10,6 és max. 2k, a konyhai laptop 15,6 és csak hd. Csakhogy az egyiket 50 cm-ről nézem, a másikat mondjuk 1 méterről. Ezt magyarázza, amit linkeltem. Meg azt, hogy nem mindegy mit nézel. És akkor nem vettem bele a fényerőt, azt, hogy valaki közel/távollátó, TN, vagy Ips vs oled panel, pwm, stb. és ez simán egyénfüggő. Mármint persze szerintem.
-
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
tizenketto12 #90889 üzenetére
Bár nem ennyire egyszerű, de képzeld el egy monitor, vagy TV felbontását. Szóval hiába tűéles valami, ha nem látod, annyira kicsi a kép, vagy hiába nagy, ha látod a képkockákat. És akkor itt nem mindegy, milyen tartalom fogyasztására kell. (pl. film, játék, vagy szöveg olvasása)
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Én ilyet használok, böngészés gyors, HBO Maxom van, az sima liba, (L1-et tudja,kép szép, hangja nagyon jó), egyéb filmezés is hiba nélküli, játszani csak az Infinite lagrange nevű űrstratégiéval szórakozom, akksi jó, és elvileg idén megkapja a 13 andoridot... (de arra figyelj, hogy SD680 és G80-al is kapható) Van hozzá tok, fólia dögivel, toll is, csak azt húzós utólag megvenni. SIM-el nem próbáltam még, de a lehetőség adott.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
this is life #90739 üzenetére
Köszi a választ, meg sem próbáltam volna, csak technikailag érdekel, miért nem működik ez a látszatra jó megoldás.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
this is life #90732 üzenetére
Csak egy kérdés: ilyen esetben, ha fullra ugyanaz a a két gép, nem lehet a hivatalos, Mo-on kapható verzióról valahogy átvarázsolni, vagy valhonnan letölteni a ROM-ot?
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Rigormortiis #90695 üzenetére
Pontosan. Sajnos. Pedig mi családilag szeretjük a Samsungot, a fiam is s23 Plust kért az s21, meg S10e, stb. után, nekem is Samsung van, de tabletből (nekem) nem kell S8 szintű/árú, középen meg meg semmi nincs tőlük.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
newmoonlight #90687 üzenetére
Én egy ősrégi SM-T560 tabot cseréltem le (működik! Igaz, 4.4. droiddal, és max 360p felbontással tudja pl. az M4 Sport élő adását lejátszani, de a net (YT, FB, stb.) megy és nincs szívem kidobni egy Lenovo-ra (M10 Plus Gen 3 SD 680). Amire nekem kell, a 100-150e közötti ársávban nem találtam Samut.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
ANDROID??? #90682 üzenetére
Hali, próbálkozni kell...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Bertiee #90534 üzenetére
Szia,
nem csak a Samsung, a Lenovo M10 plusz (3 rd Gen) is tudja. De csak az SD680 verziót érdemes venni, lehet simán és utólag hozzá tollat (de az plusz huszonpárezer HUF...) vagy egyben is, de akkor sajna pár tizessel átlépi a 100e HUF határt. És itthon is kapható, magyar garival...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
#42308056 #90499 üzenetére
Még annyi, hogy a honlapjuk szerint:
"One of the most exciting features of the Alldocube iPlay 50 Mini is its support for Widevine L1, which allows you to stream high-definition content from platforms like YouTube, Amazon Prime Video, HULU and Disney+."
Sajnos ebből nem derül ki, hogy az L1 minden streaming szolgáltatóra automatikusan érvényes e. (vagy csak ezeket akarták reklámozni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest