- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
f_sanyee #94021 üzenetére
Látom, hogy az utolsó mondatot már nem sikerült elolvasni.
Inkább arra figyelnék a helyedben, hogy ha állítasz valamit egy szakmai fórumon (link), annak legalább nézz utána, mielőtt leírod. Mert mások lehet, hogy az alapján hoznak majd döntést.
Én megtettem helyetted is. A Max app Android 5.1 vagy újabb szoftverrel rendelkező eszközökön fut. -
mert_csokis
senior tag
válasz
borbar #94011 üzenetére
Egy kicsit kezd már unalmas lenni ez a szoftver fétis.
Ma anyám elé álltam a farbával, miközben a hideg meggylevest szürcsöltem. Mondtam is neki, hogy készülhet az armageddonra, mert 12-es android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik rendesen.
Szóval dobhatjuk ki a nemrég, postával együtt 49e-ért vett Honor Pad 8-ast. Ő sem értette...
Nincs azzal gond, ha valakinek arra merevedik, vagy egész egyszerűen akkor nyugodt a lelke, ha a legfrissebb android van az eszközén.
De amilyen szinten ez túl van már lihegve, az nevetséges. Napi átlagfelhasználásra teljesen mindegy, hogy 12-es vagy 14-es android fut-e az adott eszközön, ha egyébként a hardver gördülékeny használatot biztosít. De ide egyébként szabadon beilleszthető bármelyik android verzió az utóbbi évekből.
(Miközben emberek vígan használnak 7-8 éves telefonokat is, hiba nélkül.)
Szerinted egy nyugdíjast mennyire érdekel ez? Vagy mennyire releváns dolog ez neki?
Amikor azért használja a tabletet (már amikor bekapcsolja), hogy ne a telefonon kelljen kaparászni. Nyilván egy YT videó megtekintése is nagyobb élmény tableten.
Google böngésző, kis YT, meg a szokásos csevegő app-ok illetve Facebook. Ezzel le is fedtük a kívánalmakat. Pont.
Víruskereső meg launcher? Hova? Minek?
Ne bohóckodjunk már.
Részemről lezártam ezt a dolgot, szerintem így is túl lett már tolva. A lényeg, hogy lehet miből válogatni. Nincs azzal gond, ha valakinek ez fontos, csak ne adjuk már elő úgy, mintha világméretű probléma lenne. -
mert_csokis
senior tag
válasz
mrThomi #93991 üzenetére
Hamarabb avul el a hardver alatta, meg "nyíródik" ki az akksi, mint hogy a szoftverrel bármi bajod lenne.
A 2018-as Huawei tablet (amiről váltottunk), még mindig probléma nélkül használható. De nyilván az alap 4 mag, meg a 2GB memória ma már elég keskeny. Türelem kell hozzá, mert láthatóan lassabb már. Ennyi baja van. -
mert_csokis
senior tag
válasz
MadKet #93961 üzenetére
És mi történik, ha marad 12-es verzión? Nem nyílik meg a kereső, vagy nem tudsz YT videót indítani? Nem indul el a Messenger vagy Instagram?
Eközben a 2016-os Galaxy S7-et vígan használom másod telefonként még ma is, 8-as androiddal.
Eszembe nem jutna ezen problémázni, ha egyébként jó áron tudok hozzájutni valamihez. -
mert_csokis
senior tag
válasz
Reynaldo #93945 üzenetére
Pad 8-ast vettünk, csak elírtam a linkelt kommentben. A javítási időből meg kifutottam.
Ezeket adják most a Honor 200-as telefonok mellé promócióban.
Ide meg szépen feldobálják gombokért. Win-win szitu. Amúgy postával együtt vettem 49-ért, ami brutál vétel szerintem.
Általános használatra, böngészni meg YT-ot nézegetni bőséggel elég.
Egy 4 magos és 2GB-os Huawei-t váltott. Elképesztő a különbség, a 12-es méret meg elég "vagány". -
mert_csokis
senior tag
válasz
hokkkenek #93919 üzenetére
A Honor promóció miatt 50e körül rakják fel az új, sokszor bontatlan Tab 8-asokat.
Jelenleg ettől jobb ár-érték arányt nem találsz, az biztos.
Anyám odavan tőle. Egy szintén 2018-ban vett Huawei tabletet váltott.
Az A9+ a legolcsóbb helyről is 64e plusz posta lett volna. Ráadásul 4GB-os.
Nincs miről beszélni... -
mert_csokis
senior tag
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Vásárlási tanácsot szeretnék kérni.
Muterom kellően belassult, 6 éves Huawei tab-ját szeretnénk cserélni, ár-érték arányban a lehető legjobb megoldásra.
Nagyjából átnéztem a kínálatot, de ti valószínűleg jobban benne vagytok a témában.
Az egyedüli kívánalom a legalább 10-es méret, és a minél jobb kijelző.
64GB-os Galaxy Tab A9+ jónak tűnik 65e-ért újonnan. Van ettől jobb vétel jelenleg általános felhasználásra?
Esetleg a Lenovo többet ad ennyiért? Köszi a tippeket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest