- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #94594 üzenetére
Bocs, de ma nem bírom ki, tablet tanácsok mellett ingyenes magyar nyelvtan tippeket is adok!
A végett szó jelentése: céljából.
Tehát ha a mondatban a "céljából" szó értelmes, akkor lehet használni a "végett"-et.
NEM szinonimája a "miatt"-nak.+1: Nem Barbi trükk, hanem Barba-trükk, a Barbapapa című rajzfilmsorozatból.
-
cidalain
veterán
Vagy itt a topicjába nézz körbe, hátha van ajánlás valami kínaira.
Múltkor keresztlányomnak kellett ipad stylus, de használtan is 25k. Aztán egyik ismerősének volt egy jófajta kínaija, berendeltek egy ugyanolyat, és jobb, mint a gyári. Minden megy vele, és kényelmesebb fogni mint a gyárit. Valami 15 k volt max. -
-
Beni2360
félisten
válasz
Rhino666 #94593 üzenetére
Van egy Barbi trük , az email cím nem megy el az adatokkal a trehány eladó végett. Én az adat lapon az Alinál a nevem után még beírtam az email címemet és így ha vonták az áfát a gép az email cím után dolgozik és látja mindenképpen. Ezt még a kezdetekor ajánlotta a / topik gazda.
Az Account informacio- nál is szerepel az email cím. De az Ali topikban pontos információt kérhetsz a topikgazdától. Egyébként az Ali topik ösz-ben le van írva,hogy a pénzt az Aliexpresstől igényelt vissza a befizetett dokumentumok féymásolatával. És ök vissza küldik és majd rendezik a postával. -
-
Beni2360
félisten
válasz
Rhino666 #94559 üzenetére
Te el vagy maradva több mint két évvel.
Már az Ali új csomagszállitója a fuvarozó és a posta közelébe sem mennek az áruk. A Ferihegyi reptéren épült egy nagy fogadó raktárjuk és onnan jön tovább Oneexpress vagy DPG futárral a csomag. Valahol európában vámkezelik és jön hozzánk. Éppen ma jött az email a futár cégtől, hogy már náluk van a csomagom és holnap hozzák. Nov 6.-n rendeltem. -
-
Hency77
tag
Sziasztok! Tabletet szeretnék vásárolni,fontos az hogy lehessen vele telefonálni,emellett vállalkozásomban is használnám,plm számlák bevitele,táblázatok stb.. és persze közösségi média, videók lejátszása lenne rajta. Kb 200k ig mennék el árban.
Nézegettem Samsung a9 plusz,és s9 fel ami árban még beleférne.
Lenne valakinek ötlete véleménye a dologról? Köszönöm előre is ha valaki hozzá szól érdemben -
Plerix
csendes újonc
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, otthoni online streamek nézésére. Jó lenne, ha 100 körül megállna a vége.
A következő tabokat néztem ki:
-Samsung Galaxy tab A9+
-Honor pad 9 wifi, ő most elvileg akciós az alzánál.
Illetve ipad-et néztem, de az csak akkor jön szóba, ha blackfriday-en esetleg akciós lenne.
Ti melyiket választanátok? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni karira a 8 éves kifiamnak. Sajnos tablettekben teljesen tanácstalan vagyok így hát gondoltam megkérdezem a szakiktól.
Jelenleg egy Huawei Média Pad M5 liter 10 van neki, de sajna ez már hármat gyenge.
Médiatartalmak(Netflix, YouTube), Filnézés hálózatról,és néha játékra(Roblox,MotoGP,) lenne használva.
Rendszere gondolom Android lenne. Ebből szeretném ha nem 10-11 lenne rajta hanem valami frissebb.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Bárhonnan ahol a garit is érvényesíteni tudom. De elsősorban Magyarország, Ausztria, Németország.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Médiatartalmak(Netflix, YouTube), Filnézés hálózatról,és néha játékra(Roblox,MotoGP,) lenne használva.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
120.00ft lenne a cél de ha minimálisan meg kell pótolni akkor beleférhet.Mit ajánlanátok ha egyáltalán van ebben az árban ajánlott?
Köszönöm! -
tobias40
veterán
-
-
Forestjo
senior tag
Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Tab A9 Plus-ról? Érdekes megvenni?
-
-
cidalain
veterán
válasz
Bferibörs #94568 üzenetére
Nem ennyire egyértelmű a helyzet. Régebbi kártyák, előfizetések simán mennek a net apn-nel, nem mellesleg az online-nal is. De ami nem megy net-tel azt ki kell próbálni online-nal is. Én műszerekben használok SIM-eket, sokat, és van olyan adatkàrtya, ami csak online-nal hajlandó menni.
Tkom ebből a szempontból jó, mert minden esetben az internet apn kell.
Voda meg halál, mert van vagy 4 apn-jük.@tobias40: Ha egyikkel sem megy, akkor nem aktiválódott. Beszélni kell az ügyfélszolgálattal.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Ez a tablet mennyire ajánlott? 36 ezerért nekem egész jó vételnek tűnik, de azért gondoltam rákérdezek. Esetleg maximum 40 ezer ft-ért van másik jobb típus ennél? Ami fontos a minimum 10 colos kijelző értelmezhető felbontással (FHD), meg a SIM kártya támogatás. Semmi extrára nem lenne használva, főleg filmnézés, TV nézés (Netflix annyira nem érdekes, inkább Disney+ meg Yettel TV), meg sima böngészés a neten. Rákerestem itt erre a T45HD típusra, de ha jól láttam még nem volt róla szó.
-
tobias40
veterán
válasz
cidalain #94567 üzenetére
Telefonban sem működik.
Ott vannak a beállítási lehetőségek az online és a net de egyikkel sem megy.Bferibörs:próbáltam azzal is...
Ha átállítom akkor azonnal mennie kellene vagy kell restart a tableten?
Nem látok mentés gombot itt.
Egyébbként beleraktam a telekomos adatkártyámat az is elindult minden állítgatás nélkül!szerk:sztem a yettel szolgáltató szarakodik,nem aktiválták a kártyát...
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Adott egy Samsung galaxy tab a9+5G tablet és egy yetteles adatkártya.
Bármit állítok nem indul el a kártya,a térerőt mutatja de azt írja ki hogy nem lehet kapcsolódni.Yettelnél azt mondták 72 óra alatt kell hogy reggeljen a kártya de ez már bőven elmúlt.
Restart,egyebek megvoltak.Kell vmit állítanom vagy autatán fel fog menni ?
Van egy másik yetteles hang és adat kártyám az simán felugrik a hálózatra!Marad a ÜFSZ és hívogassam őket?
-
válasz
cidalain #94564 üzenetére
Lehet hogy csak nagyobb értéknél nyerészkednek így, de inkább ne próbáld ki. De ettől függetlenül is inkább EU-ból érdemes rendelni, már csak a gari miatt is. Futottam már bele gyárilag sérült tabletbe és nagyon örültem hogy nem kínába kellett visszaküldenem hogy kicseréljék.
-
válasz
cidalain #94562 üzenetére
Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez nem így működik a gyakorlatban. Hiába mutogattam a számlát, az IOSS dokumentumot a megfizetett ÁFÁról, addig nem adták ki a csomagomat amíg nem fizettem ki másodjára is az ÁFÁt. Mivel nem akartam, hogy visszaküldjék a csomagot, zsebbe nyúltam inkább. Aztán persze panaszt tettem hogy jogtalanul számolták fel az adót utána, amiért külön fizettem is és persze azóta is várom hogy visszakapjam a pénzem (jogtalanul beszedett ÁFA + jogtalanul beszedett vámkezelési díj + jogtalanul beszedett panaszkezelési költség), de már lemondtam róla. A lényeg, hogy soha többet nem rendelek EU-n kívülről semmit, mert nem adok több lehetőséget ezeknek a tetveknek a zsarolásra.
BTW több helyről is hallottam, hogy ezt a lehúzást üzletszerűen végzi a posta, csak mert megteheti.
-
cidalain
veterán
válasz
Rhino666 #94559 üzenetére
Ha a termék áránál ott van hogy "includes VAT", akkor nem kell itthon is megfizetni. Persze ezt a posta nem tudja, és ha meg akarja áfázni,akkor jogosan teszi. De nem kell kifizetni, mert be kell mutatnod a kínai számláját, ami tartalmazza az áfát. Posta kezelési költséget kell fizetni csak.
De ha Ali standard vagy Ali saver shipping postával rendelsz, akkor nem lesz semmi extra költség a tapasztalatok szerint, és nem is a posta hozza, hanem valami futár Express One általában. Újabban a Cainiao-nál sincs ilyen, bár ezt a posta hozza: a cucc eljön Vecsésre a Cainiao raktárba, valaki valahogy beérkezteti az országba, majd ott feladják a Postán. Tehát belföldi küldeményként kapod meg.
Ne érdekeljen ki hogy mit mikor fizet,a lényeg hogy neked nem kell a fenti esetekben a tapasztalatok szerint. -
-
Ezzel óvatosan, mert hiába fizeted be az alinak az áfát, a nyomorult posta hajlamos azt hazudni hogy nincs megfizetve rá az áfa és csak akkor hajlandók kiadni, ha kifizeted nekik az áfa + vámkezelés díját, ilyenkor meg vagy:
1. visszaküldöd a csomagot át nem vettként és rohangálsz az ali express-nek kifizetett $200 (mínusz visszaküldési bünti?) után, vagy
2. kifizeted az áfát (másodszorra is), csak hogy átvehesd azt ami a tiéd, aztán ha van egy kis önbecsülésed is, akkor panaszt nyújtasz be a postán, aminek a költsége (!!!) talán 5k körül van, amin 60 napig ülnek, majd elküldenek a p*csába, megtartják a második áfát, a vámkezelés költségét és most már a panasz költségét is (és röhögnek is mellé egy jót, mert megtehetik)Direkt el fogják kúrni a vámkezelést, csak mert úgy nekik garantáltan jobban megéri, és te fizetsz az ő hibájukért, igazi mafia módjára.
Röviden: SOHA ne vegyél EU-n kívülről semmit és kész.
-
válasz
Rhino666 #94557 üzenetére
Köszi a segítséget Neked is, érdeklődtem az Ali topikban.
Topikgazda válasza:
"156 USD, ami ~ 198 $ bruttó, max ennyi lehet a kiírt ár.
Rosszul tudod, mert áfát azt mindig fizetni kell, csak az említett határig az AliExpress szedi be, ez még az összeghatár felett is 0% vám tételű, így vámot sem kell fizetni.
Ha Kínából jön akkor azért problémás a garancia érvényesítése ha gond lenne vele."Tehát elvileg nincsen semmi plusz költség nekem, mert az Ali megfizeti, a garancia kétséges, de ezzel tisztában voltam.
Meglátom, hogy hétfőn mennyiért lehet elhozni, ha nagyon kedvező az ár, lecsapok rá, ha nem, akkor marad az Amazon. Ott van garanciám.
-
-
-
-
Alis rendelés kapcsán kérnék egy kis segítséget.
iPlay 60 Mini Turbo 11.11.-es ára 196.58 USD elvileg. Sajnos nincsen EU raktárban.
Ezt lehetséges majd általános és store kuponokkal mérsékelni.
Ha jól értem, akkor nem kell vámot és áfát fizetnem, ha 150 EUR (~160 USD) alá tudom csökkenteni a végösszeget?
Aliexpress standard shipping a szállítási mód. -
-
cidalain
veterán
válasz
Pityu. #94545 üzenetére
Mert 10 évesek. Elavult hardver, régi akku, régi sw. Ebből csak az sw-t tudod frissíteni közepes melóval, minden más marad 10 éves szinten.
Írtam, hogy megéri nekiállni, ha van hozzá szándék és kedv, de úgy csináljátok, hogy sok időt ne csesszetek el rá, mert pl egy iPlay 50 mini pro már 50 alatt megvan. Ha az órabéred mittudomén 5000 ft, akkor ha bemész szombaton túlórázni, már megkerested egy új gép árát. Ha helyette elcseszel egy egész szombatot ezzel, akkor ugyan megvagy, de egy 10 éves géppel tolod tovább az ipart. Én mindig így tekintek a javításokra, hogy a befektetett idő megéri-e. Ez az eset nálam már neccesen inkább nem.
-
-
dao02
csendes tag
válasz
Drizzt #94542 üzenetére
Nekem a lagg nem tűnt fel, bár ennek több oka is lehet.
1. Csak 2 napos a gép, és "sajnos" dolgoznom is kell, ezért max. 2x2 órát használtam, feltelepítettem a streaming appokat, elindítottam 1-1 már ismert jó minőségű filmet, és gyönyörködtem. A Netflix nekem eredetileg is prémium, a TV-m miatt.
2. Sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, mint a TV (LG C1), és a Galaxi S5e-nél is simábban fut.
3. A streamingen kívül mást még nem futtattm rajta.Engem igazából a töltő sem érdekel. A használat mennyisége alapján ritkán kell tölteni, azt pedig éjszaka normál (lassú) töltővel is megoldom. Okos konnektort használok, megfigyelem a töltési sebességet (az első föltöltésen kívül még nem is töltöttem), és az alapján leállíttatom a töltést (időzítővel), inkább még a 100% elérése előtt. Ez működik egy régi Galaxy A -val is, ami 7/0-24 ben időjárásállomásként bekapcsolt képernyővel működik, illetve reggelenként rádiónak használjuk egy soundbarral. Az okos konnektor úgy kapcsolgatja a töltőt, hogy az akku 65-75 %-os tartományban marad.
Szóval egyelőre nagyon tetszik.
-
Drizzt
nagyúr
Örülök, összességében én is.
Egy dolog zavart alapból: csomó app tökre laggelt. Pl.: ingatlan.com, Netflix fő képernyője. Sok utánaolvasás után az jött ki megoldásnak, hogy a display menüben a refresh rate-et át kellett állítanom high-ra az adaptívról. Azóta ezek is mennek mint a vaj. Bár picit meglepő, mert adaptívon azt érzem, hogy jóval jobban akadnak ezek a dolgok, mint amit a 60Hz indokolna.
Nekem még a HDR nagyon tetszik. Nem gondoltam volna, hogy ekkora élmény lesz, de elő is fizettem miatta Netflix-ből a prémiumra, mert a standardban nincs HDR support.
Ami még negítavum, hogy 66W töltő nem volt a csomag része, szóval ez nálam picit +10e bújtatott költségnek érződik. Viszont kb. 1 %/perc vele a töltési sebesség, ami nagyon jó. Merülés aktív használat közben meg 6 perc/%. -
dao02
csendes tag
válasz
Drizzt #94484 üzenetére
Ráirányítottad a figyelmem erre Honor magicpad 2 tabra, eddig valahogy nem találkoztam vele. Én is a Galaxy Tab S5e utódját kerestem.
Utánaolvastam, és az olvasottk és a Te véleményed alapján hétfőn megrendeltem, szerdán megkaptam.
Eddig nagyon tetszik, mert a megjelenítés volt fontos, gyakorlatilag csak tartalomfogyasztásra használjuk (streaming, NAS-on tárolt filmek PLEX-el), és a képe nagyon szép, valamint pl. szobakerékpározás közben a hangja is több, mint elég. Csak az AppleTv nem indult el rajta, a többi általam használt app megy. Elégedett vagyok -
cidalain
veterán
válasz
Rhino666 #94538 üzenetére
biost csak szünetmentessel frissítek, így nem számít a hóvihar sem.
meg mióta dual biosok vannak majdhogynem tökmindegy (bár láttam már karón varjút: elromlott a bios, de annyira nem hogy betöltsön a backupról. pedig nem is frissítés volt. de sikerült megmenteni azt az alalapot).#94537 Pityu.
büntetni akarja azt a gyereket a sógor? inkább adja neki a legutóbb lecserélt okostelefonját, az is háromszor modernebb, mint az a régi tablet... amikor én jutottam oda, hogy kéne nekik ismerkedni ilyesmivel, családba körbeírtam, hogy mindenki fordítsa ki a fiókból a régi telefonokat, mert kettőt elhoznék, ha nekik már úgysem kell. és lett. sőt kiderült, hogy az anyósomnak is oda tudtunk adni egyet, ami jobb volt mint a régije. 7 db ilyen telóból 3 még simán okés volt (azóta is mennek), a többi is ment, csak azok már régiek voltak. -
válasz
Pityu. #94537 üzenetére
A brickelés definíció alapján az a művelet, ami egy papírnehezékké alakítja az eszközt, szóval nem igazán lehet visszahozni. Más kérdés, hogy rohadt nehéz úgy kinyírni egy eszközt hogy tényleg tégla legyen belőle, mindig ott a debricking (ami ugye oximoron, mert amit lehet debrickelni, az sosem volt valójában brick). Már Android 4.4 alatt is van recovery mode, ha jól emlékszem. Azért nem kell úgy fázni a dologtól mintha BIOS-t frissítenél hóviharban.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cidalain #94533 üzenetére
Nincsenek rajta olyan fájlok amik fontosak lennének,meg csak gyereknek lenne csak ugye az android 4.4 a használatban akadályozó tényező.Sőt isten igazán nem is az enyém hanem a sógoromé ő meg nem fog több tízezret kiadni egy tabletért ezt is úgy botolta olcsón.
Téglásításból nem lehet visszahozni az eszközt?Valahol olvastam olyat,hogy telefont már hoztak ilyet vissza.Köszi
-
NightLord
tag
válasz
cidalain #94523 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy ha nem is gyárt senki dedikált custom romot egy gépre, ezek a tabletek általában GSI kompatibilisek, vagyis GSI image-ekkel frissíthetőek, akár újabb Android verzióra is, feltéve persze, hogy nyitható a bootloader (Iplay 50 mini pro-n pl tudtommal könnyen nyitható, a 60 turbonál majd kiderül, ha picit elterjedtebb lesz, és valaki kipróbálja).
-
cidalain
veterán
válasz
Pityu. #94529 üzenetére
Természetesen alternatív ROM simán tehető az eszközre, már amelyikhez van, annak nincs különösebb akadálya. Ha a tutorial elég részletes, akkor egy halandó user is meg fogja tudni csinálni a dologot. Érdemes az XDA-n beleolvasni a rom fórumába, előfordulhat az, hogy egy-egy rom verziónak vannak apróbb hiányosságai (nem működik ez vagy az tökéletsen, ilyenkor ha az pont fontos lenne, érdemesebb másik verziót keresni)
A kinézett Lineage OS elég népszerű ROM, így az bátran ajánlható.
Kockázatok: ha nem csinálsz biztonsági mentést a dolgaidról, fájljaidról, akkor azok el fognak veszni. Ha valami balul sül el a frissítés közben akkor téglásítani is lehet az eszközt, azaz kuka. Bár egy 10 év körüli gépnél ez nem akkora érvágás talán. Hogy jobb lesz-e a gép az újabb droiddal, és nem fogja szétlaggolni az agyad, az kérdéses.
Pár órát el lehet szöszmötölni a művelettel ha érdekel ez a része, hátha használható lesz még egy kicsit a gép, de ha sem kedved, sem rutinod nincs ebben, és jelentős javulást szeretnél elérni, akkor inkább vegyél egy friss, ajánlott új táblagépet. -
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Sajnos nem vagyok jártas a tablet témában, ezért tanácsot szeretnék kérni.
Az asszony szeretne vásárolni egy Táblagépet, ami szinte csak tartalomfogyasztásra lenne használva (HBO, Disney+, stb).
Van most esetleg valami ajánlott típus 100-120 ezer forint környékén? Jó lenne ha nem avulna el kb 3-4 evig. -
Pityu.
nagyúr
Sziasztok nem tudom ebben tud e valaki segíteni de v an egy régebbi samsung Galaxy Note Pro 12.2 SM-P900 tabletem amin android 4.4 van és kéne rá egy minimum 7-es android de ha esetleg elmenne kicsit frissebb is az se lenne rossz.Találtam egy ilyen cikket ha ezt megpróbálom végig csinálni ez működhet?És milyen kockázatai vannak a rendszer cserének?
-
válasz
anonymus89 #94527 üzenetére
A lényeg hogy megoldódott.
-
anonymus89
addikt
válasz
Rhino666 #94486 üzenetére
Köszönöm úgy döntöttem, mivel el tudtam hozni egy a9 8/128gb-os verziót 50 alatt így vettem egyet.
Tegnap első éjszaka a play áruházból letöltött Xiaomi Home app egész éjszaka ment egyfolytában és nem záródott be.
Így ez marad erre a célra bőven elég lesz ez a felbontású kijelző.más: Ha valakinek van ilyenje most akciós az MM-ben a book cover tok.
-
deadbody
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
Minimum 10+
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Elsősorban új, de jó állapotú garis használtra is nyitott vagyok.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Tartalomfogyasztás, kis játék, rajzolás/2d animáció készítés kezdő szinten.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
100 környéke + toll amihez nincs.Igazából 3 típust néztem
Xiaomi Redmi Pad Pro
Xiaomi Pad 6
Lenovo P12Xiaomikhoz tollat ahogy nézem nem sok helyen kapni de legalább drága, Lenovohoz ugye jár toll, nem tudom melyikkel járnék jól. Valószínüleg Black Fridayt megvárom hátha lesz valahol jóárasítva. A segítséget előre is köszönöm!
-
cidalain
veterán
egyszer mintha jött volna valami a vásárlás után nekem az 50-re. azóta nem. szóval inkább tekintsd úgy hogy nem fog jönni.
viszont a 60 Turbo érdekes lehet a Snapdragon soc miatt, arra el tudnék képzelni időnként frissülő custom romot (persze ha érdemesnek tartják a gépet rá a custom rom fejlesztők) -
Dr.NX
Topikgazda
-
cidalain
veterán
beváltak
iPlay 50 Mini Pro NFE
iPlay 60 Mini Turbo
az első többünknek is van, abszolút oké. a második még viszonylag új cucc, még nincs konkrét tapasztalat itt a fórumon, de erősebb soc, két hangszóró, vezetékes video out (!).
(60 Mini Pro is van, de az hardveresen kb az 50-essel egyenértékű, így ez csak akkor éri meg, ha kb az 50-essel egy árban van)#94517 esde
volt már problémás esetem az alival, ahol az eladónak hittek, pedig konkrétan hibás volt a termék, nem működött. (miután nem kaptam refundot, szétszedtem, és meg lehetett javítani: csak pár forrasztás, és újravezetékelés kellett, így kb csak időbe került). -
esde
tag
válasz
Rhino666 #94515 üzenetére
Igen már látom. Miközben pedig kép is van a feedbackben. Erősen kamu szagú, de sok hasonló van most Alin, jobb ezeket jelenleg elkerülni. Még ha lehúzni se tudna, mert legalább ez a része egész jól működik náluk, még ha el is tűnik az eladó akkor is visszakapod a pénzed.
-
Az Alldocube Mini tabok beváltak?
Keresek egy kisebb méretű tabletet tartalomfogyasztásra, böngészésre, laptopot kiváltani. Nyilván a szórakozás részét, nem munkára kell.
Van esetleg valami más alternatíva max. 9 hüvelykig?
A nevesebb gyártók kisebb tabletjei vérszegények, egyedül a Lenovo gamer tablete tetszik, de az 200k, annyit nem biztos, hogy rászánnék. Meg overkill is a dolog, bár legalább időtálló. Az iPad vonal kizárva. -
-
-
-
esde
tag
Sziasztok,
Hol itt a bukó? Mert ennyi pénzért ez elég hihetetlen még ha noname is:
https://www.aliexpress.com/item/1005007938875508.html
vagy:
-
-
A TomTop oldalán elég jó áron vannak Honor Padek.
Honor Pad 9
és
Honor Pad X9 -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged