Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Itthoni felhasználásra, olvasás, YT nézés, Facebook, Messenger - Játék max néha - ezekre a felhasználásra szeretnék venni egy olyan tabletet, ami nem túl drága, de nem is gagyi.
Laptopot szerenték kicsit félre tenni, hogy ha valamit akarok, akkor ne kelljen állandóan elé ülnöm.
Amit én néztem az, egy Lenovo Tab M11 - 8GM ram - 128GB tárhely - LTE verzió. Olvasgattam, nézegettem róla videót, nekem bejön. Mi a vélemény róla? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX