Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #37144 üzenetére
A heten max jovo hetne rendelek telefont tudnatok segiteni kivalasztani tabletre vedofoliat ? ( egyutal azt is rendelnek )
Elozmeny:
Az gond lehet ha 2 milimeterel kisebb a vedofolia
mert a vedofolia 113mm
es az en tabletem pedig
[link] 115mmha tudom ilyen dragak az univerzalis vedofoliak es nagyon keves a valasztek a legtobb ipad-re es galaxy tabokra van akkor rendeltem volna ezt is kinabol ...
majd ha rendelek ujbol kinabol par darab vedofoliat is fogok az mar biztos tudnatok parat ajanlani ? (innen rendelek nyar folyaman telefont es egyutal akkor rendelnek a tabletre vedofoliat is mert gonddolom fel evente jo cserelni ? http://www.tmallbox.com / http://www.minideal.net )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest