- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver87
tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 908A tabletem és a gyári ics rom van rajta. Leszeretném cserélni egy cyanogenmod 10-esre mert azt olvastam, hogy annyival gyorsabb, mintha egy újabb tablet lenne. Jelenleg egy weboldalba belefagy a gép meg crash üzeneteket dobálgat. Egy darab leírást találtam ehhez és még nem csináltam ilyet.
http://legyes.hu/hu/post/myaudio-series-9-tesco-tablet-custom-rom-aokp-cyanogenmod9-es-10/
Nem is a leírás tünik bonyolultnak, szerintem a folyamat menne bár ha beüt valami gebasz akkor nem biztos, hogy azt már egyből le tudnám reagálni. A kérdésem mégis az lenne, hogy hol találom a gépre a leggyorsabb és legfrissebb rom-ot amit érdemes felrakni, mert a cikkben a cm 10-es verziót írják de mégis a cm 9-hez adtak letőltési linket.
Illetve van e itt egy olyan szakértő úriember aki tud segíteni gyors válaszokban, mert még nem készül aludni, hogy elakadnék vagy hibába futna a rom csere?Előre is köszönöm.
-
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt -
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest