Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• silver87

tag

Sziasztok!

Van egy Myaudio 908A tabletem és a gyári ics rom van rajta. Leszeretném cserélni egy cyanogenmod 10-esre mert azt olvastam, hogy annyival gyorsabb, mintha egy újabb tablet lenne. Jelenleg egy weboldalba belefagy a gép meg crash üzeneteket dobálgat. Egy darab leírást találtam ehhez és még nem csináltam ilyet.

http://legyes.hu/hu/post/myaudio-series-9-tesco-tablet-custom-rom-aokp-cyanogenmod9-es-10/

Nem is a leírás tünik bonyolultnak, szerintem a folyamat menne bár ha beüt valami gebasz akkor nem biztos, hogy azt már egyből le tudnám reagálni. A kérdésem mégis az lenne, hogy hol találom a gépre a leggyorsabb és legfrissebb rom-ot amit érdemes felrakni, mert a cikkben a cm 10-es verziót írják de mégis a cm 9-hez adtak letőltési linket.
    Illetve van e itt egy olyan szakértő úriember aki tud segíteni gyors válaszokban, mert még nem készül aludni, hogy elakadnék vagy hibába futna a rom csere?

Előre is köszönöm.

• silver87

tag

Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
    Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
    Előre is köszönöm.
    Zsolt

• silver87

tag

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S

Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.

Előre is köszönöm.
    Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák