- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
cidalain #76475 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Még megnézem, hogy melyikben van nagyobb akksi, garanciaidők melyiknél hogy alakulnak és eldöntöm a kettő közül melyik legyen. Első körben a 32GB-t céloznám meg, mert olyan nincs, hogy apa,túl sok a szabad hely, kezdjünk már vele valamit.
Egy kérdés még, a Yoga nem opció?
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
A lányomnak lassan 2 éve egy Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite tabletje van,ami nagyon jól bírja még mindig, de szeretném lecserélni egy nagyobbra, mert már nem csak egyszerűbb játékok mennek rajta,hanem youtube, mesék is és jól jönne a nagyobb kijelző. Van a családban egy Huawei Mediapad T3 8.0, amivel szintén nagyon elégedettek vagyunk, úgyhogy Lenovo vagy Huawei lenne szimpatikus 10" méretben.
Az ajánlóból a következőket néztem ki (zárójelben ipon árak): Lenovo Tab4 10" 32GB (61K), Lenovo Yoga TAB3 10" 16GB (69K), Huawei MediaPad T3 10.0 16GB (53K).
A Tab4 Plus és az M3 Lite már más árkategória, de nem zárkózok el tőle, ha azt mondjátok a fenti 3 közül mindegyik kompromisszumos. Elsősorban max 720p mesék memókártyáról, youtube, playstore-ból egyszerűbb játékok, semmi komolyabb hardwaret igénylő a fő felhasználás.
Melyiket javasoljátok a felsorolt 3ból? Illetve ha van más alternatíva, akkor azt is megköszönöm. Első körben maradnék a 70K körüli árnál, de max 90K-ig hajlandó vagyok áldozni rá, ha időtállóbb gépet kapok érte.
Előre is köszönöm.
-
Gaben01
őstag
Ma beszereztem az ajánlott Lenovo A7-10F Andy Lite tabletet, viszont kijelzővédőt nem sikerült venni hozzá. Tudtok ajánlani beszerzési forrást?
-
Gaben01
őstag
válasz
cidalain #68929 üzenetére
A Lenovo-val, mint márkával nincsenek jó tapasztalataink az utóbbi időben, a 3450 mAh akksi se túl vonzó. 30K-t rááldozok szívesen, ha egy jól használható tabletet kapok érte. Ennek ellenére felkerül a listára, aztán majd meglátjuk.A két említett Alcor közül ajánlott valamelyik?
Szerk: mindenképp felveszem a listára a Lenovo-t, köszönöm a tippet. Ha egyik Alcor se igazán ajánlott,akkor lehet a Lenovo lesz a befutó, jókat olvastam róla így pár perc guglizás után.
this is life:
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam egyik kategóriában sem, viszont néhány hozzászólásban ajánlottátok az Alcor Zest Q880I tabletet. Jelenleg edigitalban 29K-ért van a Q880S + 4000mAh Alcor powerbank. Én nem igazán tálom a különbséget az I és az S verzió között. Mi a különbség?
Egyébként eddig egy Huawei MediaPad T1 7.0 volt a kiszemelt 27K-ért, a 8" verzióból van itthon egy, nagyon elégedettek vagyunk vele.
Gyereknek lesz, tehát elsősorban játékra lesz használva. Ti melyiket javasoljátok ( Q880I/Q880S/ T1 7.0)?
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget.Szerk: közben megtaláltam, hogy a Q880S-ben MediaTek MTK8127, míg a Q880S-ben MediaTek MTK8382 ketyeg. Sajnos abszolút nem vagyok képben,de ha jól sejtem az utóbbi a jobb választás.
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy megfelelő helyre írok-e,ha van jobb topik, akkor kérnék egy útbaigazítást. A 7 éves lányomnak van egy androidos tabletje, amivel mostanában egyre gyakrabban youtube-ozik és böngészik a neten. Szeretnék valami használható, könnyen konfigurálható és nem erőforrás zabáló szűrőprogramot feltenni. Tudtok javasolni vagy ajánlani olyat, ami többé-kevésbé megfelel a fent leírtaknak?
Előre is köszönöm. -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Sógornőmnek szeretnénk a születésnapjára egy tabletet venni. A keret 25-30K (inkább 25), csak újban gondolkozunk, 7"-8" méretben, 4-8GB. 3G nem kell, leginkább netelésre és főleg játékra használná (angry birds, hay day, stb). Nincs kiszemeltem vagy favoritom, érdekelne hogy ti, mint hozzáértők mit javasoltok.
Van itthon a családban egy wayteq xtab-700dc, amivel nincs semmi komolyabb gond, leszámítva a nem túl combos akksit és a már háromszor javított töltőcsatlakozót. Minden javaslat érdekel és előre is köszönöm a segítséget. -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Tegnap dél óta van itthon egy Wayteq xtab 700dc,de már gondok vannak vele.Fölraktam a gyereknek google playen keresztül a fruit ninja,talking tom,angry birds,pou játékokat és gép utána elkezdett random módon lefagyni (játék közben,böngészésés képnézegetés közben is).Azóta csináltam egy gyári adatok visszaállitást és csak a talking tomot raktam föl (azt a verziót ami galaxy s2-mön hibátlanul fut) és az eredmény ugyanaz.Utána még a bekapcsolásba is belefagy. 4.1.1 android van rajta gyárilag.Van ötletetek a megoldásra vagy inkább vigyem vissza?
-
Gaben01
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítséget,szerencsére nem volt semmilyen probléma.A Pólus aqua-ban vettem,oda vittem vissza és nagyon korrektek voltak.Nem szívóztak egyáltalán,és már itthon is van az x-tab 700dc,amivel már elégedett vagyok és a lányom is.Ezüst a hátulja,kapott mellé egy rózsaszín tokot és így megvan a boldogsága.Még egyszer köszönöm a segítséget, főleg tjb007-nek.
-
Gaben01
őstag
Egy nem teljesen témába vágó kérdés:ha a tabletet aqua-ból úgy vettem,hogy először megrendeltem a webshopjukból és személyesen vettem át a pólusban,akkor az netes vásárlásnak minősül és élhetek a 7 napos elállási jogommal vagy nem,mert személyesen vettem át és nem kiszállítással vettem? Most beszéltem velük és már hápogtak,hogy cserélni akarom a concorde-ot (már ki van töltve a garanciajegy,nem veszik vissza olyan áron amin vettem
).
-
Gaben01
őstag
válasz
tjb007 #39648 üzenetére
Tegnap vettünk egy Concorde Tab One 16GB fehér tabletet aqua-ban 22,3K-ért,a lányom nagyon örül neki de engem nagyon nem győzött meg,lassú az egész hardver,az érintőkijelző se egy nagy kaland.Inkább ráfizetek valamennyit,de legyen normális tablet.Arról már sikerült meggyőznöm,hogy hagyjuk már ezt a nyamvadt fehér színt, így szóba jöhet a Concorde Rokee is (akár szürke akár barna színben) 26,9K-ért vagy esetleg a Wayteq X-tab 700dc.A dci már 31,8K feketében,a fehér meg már 34,8K.Mivel leginkább youtube, mesék avi-ban, illetve angry birds/talking tom/fruit ninja kaliberű játékokra lesz használva szerinted melyikre lenne érdemes ráfizetni?
Én úgy gondolom elég a rokee vagy a sima 700dc is,de laikus vagyok. -
Gaben01
őstag
válasz
tjb007 #39645 üzenetére
Mivel a lányom határozottan fehéret szeretne,így sajnos nem sok lehetőségem van.Ha maradunk a fehér tabletnél,akkor így nézve mennyire jó vétel a linkelt prestigio?
Ha nem lenne kikötés a fehér szín,akkor én se lennék bajban,de ez van.Köszönöm a javasolt concorde-ot,de már jött is rá egy határozott nem.Hiába no,mégiscsak lánynak lesz. -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
20-25K körül keresek új tabletet androiddal a lányomnak,főleg youtube videókhoz illetve játékokhoz (jelenleg a céges Galaxy S2-met gyilkolja minden nap,ahogy hazaérek).Tudnátok ajánlani konkrét típust?Fontos,hogy csak fehér lehet.
Én ezt néztem ki neki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest