- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
pár napja vásároltam egy WayteqxTAB-70qci tabletet.[Most viszont ez a probléma áll fent. pont ugyan ez.]
Offine van a gép, ezért a jelszócsere sem működik. és sehogy se tudom a wifit bekapcsolni rajta.
USB csatlakozáshoz is meg kell erősíteni s azután tudok fájlokat áthelyezni, mivel nem tudok belépni ezért engedélyezni sem tudom az adatátvitelt.
Van valami megoldás erre ?
üdv.
-
BeriHampeR
aktív tag
Helló
WayteQ xTAB-70qci tabletet vásároltam, felmerült egy probléma.Wifi erősségével, TP Link TP_WR340G a típusa.
~10 Méterig ad jelet, de legalább 15 méterre kellene sugároznia.. A tabletben gyenge a wifi vevő, vagy a routert érdemes cserélni? Ha a routert akkor milyenre?
Egyéb megoldások is érdekelnének.
Köszönöm.
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
Tablet vásárlás előtt állok.
Kb ~40k.
Net+Film+Játékok
Anyagminőség mind1, gyors és megbízható legyen, minél több garanciával.
Jelenleg mely gépet ajánlanátok ebben az árkategóriában.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest