- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Aflamin #68973 üzenetére
úgy néz ki, hogy kapsz itthon is. bár az ára nem olyan kedvező.
(#68972) Prien
Nem feltétlenül általános megállapítás. Anyukám 60-as, és rohadtul nem zavarja a 7"-os kijelző, viszont szereti, hogy be tudja tenni a retikülbe is, és el tudja vinni barinőkhöz unokaképeket mutogatni. -
Zadia
senior tag
válasz
Aflamin #40988 üzenetére
Samsung
Kijelző átlója 7 hüvelyk
Kijelző felbontása 600 x 1024 pixel (170 ppi)
Kijelző típusa Kapacitív, multi-touch PLS érintőkijelző
Színárnyalatok száma 16 millióBluPanther
Kijelző / Display: 7" (1024*600) TFT IPS Multi touch capacitive screen, 178 degree wide view angle
NOS???
-
atala
addikt
-
sodokan
tag
válasz
Aflamin #40886 üzenetére
Moddolt romokból ahogy olvastam van elég
Ezek a fórumozók vásárolnak (pl tokot) aliexpresszről, de én nagyon bizalmatlan vagyok azzal az oldallal szemben!Én néztem ugye a hongkongeeken, de van egy oldal [link] és ezen nem találni róla infót ellenben a geekbuyingot 9/10-re értékeli, illetve ott olcsóbb is, illetve a linkelt fórumon is beszéltek róla, a hongkongeekről kevésbé.Nektek mi a véleményetek, honnan kéne beszerezni?Magáról a tabletről azt írják hogy gyári launcherrel és vagy rommal nem tökéletes a kezelőfelület, ellenben egy kis varázslással fasza lesz, a kép nagyon jó éles és élettel teli, az egyik blogger dicséri a wifi-t mások azt mondták nem jó.A blogger szerint műanyag hátlap van és ugye az kevésbé árnyékol ellenben pl az ifive honlapja azt írja hogy magnézium borítás van, és ugye amiatt lehet rosszabb a wifi vétel!Vajon akkor most milyen hátlappal jön?
Az akkuról áradozik a blogger, ahogy a papírból is látszik.Szóval már csak az a kérdés, honnan vegye az ember?
Hongkongeeken, van vámvédelem bár nem tudom mennyire kell ebben hinni...gondolom ugye az az alapja hogy pár dolláros ajándékként küldik, és akkor nem vámolják meg, ami ugye fasza lenne.
Van még a [geekbuying] de ugye ha onnan jön lehet megvámolják, az +60$
Meg afasttech-en is meg lehet venni.Szóval, ki mire szavaz?
Illetve a smartq tabletet hogy vetted?Mert nem találok a linkelt oldalon semmilyen információt
Itt egy blogger véleménye!
-
laszlohu
addikt
válasz
Aflamin #40284 üzenetére
Inkább örülni kell, hogy 8 Gb és nem 4, mint ahogy az sok tabletnél van,
aki általános használatra veszi, annak az az első, hogyha 4 Gb,
akkor mindenképpen vesz egy Micro sd kártyát hozzá,
viszont ha 8 Gb, akkor fenének sem kell a Micro sd felárért,
Netezni, meg általános célokra elég.Más kérdés, hogy 8 Gb - ossal olcsóbban lehet adni, mint pl. 16 - ossal.
-
z0d1AK
nagyúr
-
Csunyello
csendes tag
válasz
Aflamin #39684 üzenetére
Eperkutyus: M9-en én is gondolkoztam, csak parázok tőle, hogy mi van ha nem jön meg, vagy lesz valami hibája a garanciát intézni az meg nagyon necces...hát nem tudom mi legyen...Neked minden rendben van vele egyébként ????
WayteQ-ről még csak annyit olvastam, hogy szép és jó de döcögős még a cucc (bár ez is javulni látszik), Alcor-ról még semmit nem tudok teljesen véletlenül egy eldugott sarokban vettem észre az Euronicsban...
Na mindegy utána olvasgatok a WayteQ-nek mert elég szimpatikusnak tűnik, köszönöm a gyors segítséget...
-
Magnat
veterán
válasz
Aflamin #39252 üzenetére
Köszi, de ez nem sokban hasonlít az S1 Prora, sem nem 7 collos, sem nem 16:9-es
Mondjuk nem is nekem kell ... én egy Hyundai T7S-re cserélném le inkább a Voda Smarttabomat.
1ébként sok helyen írják IPS-nek az S1Pro-t, plusz a Youtube-os teszteken is elég jó a betekintési szöge, szóval ha mégsem lenne ips, akkor sincs gond vele (főleg ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest