- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
KisApám #89105 üzenetére
Érdemes, ha Alin vásárol az ember, az adott bolt adatlapját lekérni.
Ha kínai, akkor USD-ban érdemes fizetni. Ha eruópai, akkor EUR-ra állítva. Semmiképp sem Forintban. (Persze, ha valaki nem valamely fintech kártyával - Revolut, Wise, Zen, stb. - fizet, hanem mondjuk forintos Mastercarddal, akkor a mastercardos váltást és a saját forintos váltást is érdemes kalkulálni.)
A Teclast két linkelt boltja közül az egyik francia, ott az EUR-s ár olcsóbb, hiába drágább (most épp) az EUR, mint a USD.Jövő hét pénteken Black Friday, szinte ugyanaezek az akciók elérhetőek lesznek, mint 11.11.-én, érdemes várni, és körülnézni.
Kuponokért itt, ill. ide látogatva.Ami most 50ezer, jövő pénteken, péntekig (ha 410 Ft alatt marad az EUR) 43-44 ezerből kihozható.
-
Ciccuka
veterán
válasz
KisApám #89105 üzenetére
Sajnos vége már az akciónak (43k volt a legalsó ára egyébként tegnapelőtt).
Annyira ne aggódj, mert elég sok a probléma a géppel (M40 Pro Air és többi változatával is). Elég sokan vannak, akik olyat kaptak, hogy az érintésérzékelő (Touchpanel) hibás a gépben. Mivel nagy a gép (és a súlya miatt is sérülékeny) ezért voltak akinek összetört mire megérkezett. Kijelzőhibás gépeket is láttam, az alis review-ekben. Support elég gyérnek tűnik és körülményes is, ha valami probléma merül fel, akkor igazából letojnak.
A gépből többféle változat is létezik (TLA007), ROW, EEA, stb.
Nem tudni melyik a jobb belőleEzek a Teclast táblagépek nekem erősen Béta állapotúnak tűnnek, ez is olyan, hogy ki kell fogni a jót.
Ezért akinek megérkezik javaslom alaposan vizsgálja meg és tesztelje le.
-
mazsi
senior tag
válasz
KisApám #64416 üzenetére
Itt van olcsóbban is ilyen tablet. HA feliratkozol a hírlevélre, ingyenes a trükkös posta is. Te tudod, megér-e 20 dollárt egy hét plusz várakozás.
Amúgy hasonló árban nagyobb tárhellyel is láttam Teclast tableteket, ha nem ragaszkodsz ehhez a modellhez.
-
csendes
addikt
válasz
KisApám #64384 üzenetére
Magyar üzletből mindennek megfelel (sőt 8 magos CPU-ja van és 3G-s) :[Alcor Access O819M]
-
-
-
csendes
addikt
válasz
KisApám #63615 üzenetére
Bocs, elnéztem. Akkor a kínai tabletek többsége is kiesik, de azért marad néhány, pl: [Teclast X98 Air 3G 64GB ROM]
-
csendes
addikt
válasz
KisApám #63611 üzenetére
Új LG 8.3-t már nem nagyon fogsz kapni, kifutott.
Az Allview Viva i10G tab a többi termékükhöz hasonlóan átmatricázott kínai gyártmány. Csak Android van rajta, ha dual OS fontos, akkor inkább [Alcor-IQ935R], illetve kínai webshopokban FHD dual OS tabletek 140-200 dollár közöttt kaphatók (+szállítás + ha nem EU raktár, akkor 27% ÁFA) -
Keresztapper
senior tag
válasz
KisApám #39736 üzenetére
(#39736) KisApám
Egy próbát megérhet a frissítés.
(#39738) KisApám
Először is szögezzük le, hogy nekem nincs Xoom-om, csak a Cyanogenmod-ot ajánlottam, mert évek óta minden eszközömön használtam és szerintem az egyik legjobb megoldás a gyári szoftverek helyett.
A felrakása nem bonyolult, de oda kell figyelni.
Itt nézelődj leírás után, vagy a CM Wiki oldalán.
Légy figyelmes, mert téglásítani is lehet minden ilyen művelettel, ha figyelmetlen vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest