- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
,,ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!"
Na pont ez a baj, hogy a "felbuzdítás" úgymond az ilyen linkekkel, holott ezt a tabletet ilyen formában sosem találod meg (hiszen mint írtam is, itt nem egy konkrét modell van, hanem egy konfigurálható verzió). Tehát aki venni akar 1000, vagy több tabletet, az megkeresi őket, kiválasztja a házat, a RAM típusát, a háttértár méretét, etc, majd a saját nevével piacra dobja. Ez a link tehát maximum a brand márkáknak lenne érdekes, de nem hiszem, hogy ők ide járnak vásárlási tanácsokért, hogy mit hozzanak be.Tehát a linkeddel maximum néhány értelmetlen kérdést szülsz majd azoktól, akik feltételezik, hogy ez bizony megvehető a linkelt formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest