- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Gondolom azért vállal a gyár csak ennyit mert nem lát bele az akkuba meddig fogja,ennyi a kötelezõ amit elõirnak,ettõl még bírhatja 2 évig is.
Mondjuk arra kíváncsi lennék,amit írtam nemrég,hogy egy ilyen akku 10000 Ft felett lenne értékben,arra meg nem fél év garancia vonatkozik.DGery:1 GB ramnál alább ne keress,mert az egy magos proci teljesitmenyet picit kompenzálja.
-
DGery
aktív tag
Üdv!
Unokahúgomnak szeretnénk tabot venni 20-25k körüli árkategóriában. főként e-book olvasás, net, esetleg zenehallhatás és játék célra. Mit mernétek ajánlani?
Hallottam hideget-meleget mindenről, meg ahogy vissza is olvastam...
Szóval tippeket várnék, rövid leírássalDPS-el szemezünk, bár ahogy hallottam a V1-essel előfordulnak spontán hibás rootolások,, a V2 az jobb lett e tekintetben?
Előre is köszi!!!
-
Tim82
félisten
válasz
public73 #26964 üzenetére
Szolgáltatótól vettem, 30k + mobilinternet előfizetés (amit akkor ki is használtam, más történet, hogy egy ideje már nem annyira hasznos számomra). Másrészt a Prestigio két maggal és ICS/Jelly Bean-nel valószínűleg köröket ver teljesítményben a P1000-re, de ettől még az akkuidő kritikán alulinak mondható, ha valóban ennyit bír csak.
Ne keverjük már össze a teljesítményt meg a gyémántköveket meg mittomén még mit az akkuidővel, ami konkrétan talán tényleg fontos minden mobil, hordozható eszköznél.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
rokarudi #26994 üzenetére
Én még akár azon sem volnék meglepődve, ha valahol fel volna tüntetve jogszabály szinten is az, hogy akkumulátorra minimum 6 hónap vállalása kötelező. Igazából az egész szavatossági történet érdekes Magyarországon, össze-vissza van már ez csavarva, variálva sajnos, és ezt a végén pont a fogyasztók szívják meg sok esetben.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
tragiQss #26991 üzenetére
Már bocs, de átlag user-ként ez honnan kellene tudnom? Garancia papíron nincs rajta, és ha nem olvasom ezt a fórumot, akkor valószínűleg a Prestigio.com-ot sem nézem és a szervízt sem hívogatom. Szóval nem túl elegáns, ha tényleg így van. Mondom ezt úgy, hogy meg vagyok elégedve a tablet-tel. Ja és 2-3 óra plusz akkuidő a Nexus 7 esetén (az én Prestigip Pro Duo-m 4-5 órát ment játékkal és wifivel) nekem nem ér meg plusz 35 ezret. A Prestigio-hoz képest semmi olyat nem tudna nyújtani, amit ez a ketyere nem ad meg, és szerintem az átlag ezzel így van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
rokarudi #26990 üzenetére
Igazából minden gyártó úgy veszi, hogy a természetes elhasználódás miatt elhal az akksi, ezért szinte minden ilyen terméknél fél év van, notinál nagyon ritka, hogy 1-et is adnak rá. Üzleti modelleknél néha van rá 3 év, de az már nagyon sokba kerül.
Tabletnél sincs ez máshogy. -
rokarudi
aktív tag
Ezt a fél év akkugaranciát honnan vettétek a Prestigio-nál? Se a Prestigio-s garanciapapíron, se az edigital-os garanciapapíron nincs külön jelezve, hogy csak 6 hónap lenne rá. Elvileg külön ki kellene ezt hangsúlyozni, ha tényleg így lenne, mert ebből ez egyáltalán nem látszik. Gondolom eléggé megfingatná őket a fogyasztóvédelem,ha egy olyan dologra hivatkoznának, ami sehol sincs jelezve csak egy angol nyelvű honlapon. Ja, és az Antutu kb. 7600-at adott az SD kártya sebessége nélkül.
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm kérését tolmácsolnám, szeretne Android tabletet venni, de fogalma sincs, hogy milyet.
-Legyen legalább 10 colos
-Word-internet-excel/word-filmnézés/zenehallgatásra lesz használva, játékra nemMax. 65000-et tudna rá áldozni.
-
smilecat
aktív tag
Aliexpressen 50%-os akció:
-
bipet
tag
Csak érdekelne szerintetek mi most a csúcs tab?
-
b0bcat
addikt
"Nem igazán lesz az több az 50% helyett 25% fényerővel sem."
Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, de a saját tablet-emből (Navon Platinum 7, még az első generációs) kiindulva azt tudom mondani, hogy ugyanabból az akku kapacitásból még pusztán netezéssel is nagyon eltérő akkuidőket lehet kihozni. Ezt a fórumot mobil nézetben olvasgatva pl. kb. 30%-kal tovább bírja az akku. (Kb. 3 óra helyett 4.) Hírportálokat olvasgatva szűk 3 óra. Félig netezgetve, félig offline-ban (mondjuk olvasgatás vagy jegyzetelés mellett) 4-5 óra, de egyszer (és soha többet
) kis híján 6 órát is sikerült kipréselnem a gyárilag állítólag 3Ah-s akkuból. Ja, ezek az értékek minimum fényerő mellett értendők (ami nekem bőven elég).
-
vertigojames
tag
Ha valakinek van szabad pénze, az próbálkozzon ma az Aliexpress-en...
Irtózatos akciók vannak, na meg érdemes rástartolni az csúcs akciókra (bár azoknál 5-10 db van csak, de irtózatosan jó áron... pl.: Samsung Note 99$-ért...) -
smkb
őstag
válasz
public73 #26960 üzenetére
Nem igazán lesz az több az 50% helyett 25% fényerővel sem. Simán az van, hogy amit korábban is írtam, kamu a 4100mh érték, plusz zabál a kijelző legalacsonyabb fényerőn is.
Ezek az "apróságok" azok amik miatt a Nexus 7 annyiba kerül amennyibe (és még az is alig több az önköltségi árnál)... ha jól rémlik ott 9,5 óra a max aktív böngészési idő a 4350mah-ás akksiról.
-
Brave_86
aktív tag
Jól fogynak a kínai gyártók chipjei
szerk:
hun_gery; az utolsó bekezdés is ezt bizonyítja -
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #26967 üzenetére
Szenvednek a népek az rk3066-al? Hmmm...
Nem akarok vitát gerjeszteni, de az rk3066-al kb tizedannyi probléma sincs, mint az AML-szériákkal. (nem folyik le a processzor a nyákról a saját maga által termelt, elvezetetlen hőtől, nem dobálja el a wifi-t a tróger módon megoldott antenna miatt, nem telefonba való touch-sensor van benne, stb)
Az én N70-em a legelső gyári romtól kezdve hibátlanul teszi a dolgát, 2 perc alatt rootoltam, még egy perc volt a build.prop átírása, innentől nincs kompatibilitási gondom, megy minden, ahogy kell.
A képernyő 4%-on van, ha olvasok, 25-50-en, ha filmet nézek, 100%-on kiégeti a retinámat.
Lehet, hogy a nexus 2,37 mp-el gyorsabban tölti be valamelyik izmosabb játékot, de onnantól nem szégyenkezik az n70 sem.A fogyasztása lehet, hogy magasabb, de: az n70-et, ha akarom, hdmi-n kilököm TV-re, microsd-n van plusz 32 gigám, és a nexus árából veszek még egy n70-et, (az asszonynak, vagy tartalékba) meg egy 10.000 mAh-s powerbank-ot, ha az 4-5-6 órás filmnézés után enni kérne, és sehol sincs egy szivargyújtó, vagy egy konnektor.
Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról.
És mielőtt azt mondod, hogy nincs pénzem jobbra (ami nem volna ciki akkor sem, ha igaz lenne), de van/lenne.(mostanában így voltam: rápörögtem a ramos w17-re, ott eltántorított az lcd, aztán az el2-re, ott a fenti hibk, aztán a pipo s1-re, ott a gyatra akkuidő, aztán jött az n70, ami most van, és bejön. Most hogy lennék, ha rögtön beleugrok valamibe? Sírnék a képernyő/hardverhibák/akkuidő miatt, és minden kínai cucc szemétdomb, meg mindenki hülye lenne, csak én lennék gyalogkakukk)
Én még herotab-bal kezdtem, ha ez mond valamit, illetve volt nexus7 nálam egy hétig, nyüstöltem rendesen, de ANNYIRA nem ájultam el tőle. Rendben van, össze van rakva rendesen, de az sem a szent grál, meg lehet akasztani azt is, ha akarod.
----
Az érvelésed pedig, hogy gyűjtsön a 30-35000-s tábla árához valaki még ugyanennyit, ne haragudj, de ez önmagában is vicces. Valószínűleg azért ebben az árban nézelődik, mert ennyit akar/tud rászánni, de szeretne egy ilyen vackot magának.szerk:
ON: 35-ért ez a prestigio cucc hazai garival igen jó vétel lehet. Kb annyi, mint egy n70, vagy egyéb ugyanilyen rk3066+ips-es cucc, ha bukik a vámon. (vagy vámmentesen +30usd dhl felárral a gyorsaság miatt.) -
kisda
aktív tag
Srácok!
JB 4.1.2 alatt nem megoldható valamilyen formában a Flash player támogatás? Feltettem a 11.1-et,de így sem tudok videót nézni böngészőből. Online filmek lenne a lényeg...
-
z0d1AK
nagyúr
Bocsi, balfasz voltam, félre olvastam.
Na, a Navon Platinum 10 már valóban piacon van egy ideje, viszont teszt azért nincs rá, mert a gyártó igazából szarik az egészre és csak eladja a cuccot, de supportot szinte semmilyen formában nem biztosít, illetve tesztkészülékeket sem nagyon oszt a sajtónak. -
safy
tag
sziasztok,
NAVON platinum 10-et tudnék jutányos áron....film, net, alap játékok....vélemények? Mik a tapasztalatok, mivel nem nagyon találtam tesztet róla...
-
tvamos
nagyúr
válasz
beholder00 #26966 üzenetére
Hat biztos jo lehet. Szenvedtek itt emberek RK3066 SOC-os cuccokkal, de gondolom lassan megoldodnak a problemak. Ellenben, ha az oroszoknal kaphato, fozott rom is lesz ra hamar, gondolom.
Ellenben annyira uj, hogy tendes tesztet sem talaltam rola... sokat mondani nem lehet igy.Ha megveszed, orommel olvasom a teszted!
(#26950) smkb válasza gps76 (#26948) üzenetére
Es ne felejtsuk el a hw kulonbsegek kozott:
LPDDR2 v.s. DDR3
Meg a fw optimalizacio is sokat segit / ront!.. -
beholder00
tag
26732-re vki?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Atibácsi84 #26947 üzenetére
En a Concorde-ot valasztanam a haza support miatt. Azt mondjak rendesek is, meg korrektek is. Nincs szemelyes tapasztalatom veluk.
Ellenben, ha fozott ROM-okat, CM-et, ilyesmit akarsz probalgatni, akkot inkabb az Onda. (Az Ondak elterjettebbek...) Szerintem...(#26964) public73 válasza Tim82 (#26958) üzenetére
Azert itt nem a Porsche 911 GT3 v.s. 20 eves ezer ocsi szintrol van szo, hanem 20-50 ezerrol. Raadasul kinabol rendelni... azert kicsit tobb riziko szerintem. De osszehasonlitani kell, mert azert az fontos kerdes, hogy megeri-e a dragabb, annak is, aki megengedheti maganak!(#26963) Tenager18 válasza Destr4ct (#26961) üzenetére
Biztos csak ennyi a kulonbseg? Nem volt kozben root, meg par app. kilove, Antutu frissites, ilyesmi? Tuti csak annyi, hogy a Samsungnak tobb pontot ad az Antutu? -
public73
senior tag
azért gondolom árban "picit" drágább is volt a Tied anno (ár/érték), úgyhogy nincs is mit csodálkozni ezen...
még egyszer leírom:
én tisztában vagyok az enyém képességeivel, tudásával, nekem ennyi pénzem volt rá, azért lett ez választva.
ha 38 miliárdot keresnék percenként (dollárban), akkor valószínű, hogy valami gyémántkővel kirakott 32 procimagos, 65874125/125478823685 felbontásút vettem volna egy Porche áráért.
nincs ebben semmi bonyolult...ne hasonlítgassuk már össze a Ladát a BMW-vel.... -
Tim82
félisten
válasz
public73 #26952 üzenetére
Két és fél órányi akkuidő aktív használat mellett nekem nagyon kevésnek tűnik.
(Viszonyításként a több mint másfél éve használatban lévő Samsung Galaxy Tab P1000-em bekapcsolt 3G és wifivel, 25-30% körülire belőtt fényerővel bír aktív nyúzás (Opera Mobile, képregényolvasás, Facebook) mellett olyan 7-8 órát úgy, hogy az utóbbi időben érezhetően csökkent az akkumulátoros üzemidő.)
-
Tenager18
senior tag
Skacok,nagyon megváltozott ez az antutu...teljesen más verzió van most fent Play-en,és 13337pontot kaptam
WTF
-
public73
senior tag
válasz
HorviGabi #26951 üzenetére
mivel ez az első tablettám, én még a "kezdők" naivitásával tesztelgetem a gépet.
nem tudom mihez hasonlítani, de nagyon alkalmazásfüggő, hogy az akksi mennyit bír (ezzel nem mondtam újjat tudom).
nekem 2,5 órát sikerült eddig egy feltöltéssel nem max. fényerő (kb. 50%, de így is nagyon szép világos a kijelző) mellet wi-fi-znem és játszanom vegyes használat mellett (kb. fele-fele).
a panel tűéles, panaszon nincs rá, nem is tudom elképzelni, hogy a csilliókért árult neves gyártók paneljai mit tudhatnak, ha ez is überfasza....
maga a rendszer számomra pengegyors, nem akadt meg még egyetlen alkalmazás megnyitásánál illetve elindításánal sem.
várom a Jelly Bean-t, állítólag azzal még zökkenőmentesebb (ennél már nem tudom hova) a kezelése.
holnap veszek mini HDMI-HDMI kábelt és kilövöm a tv-m (LG 42LK530) -re a képet, mert kíváncsi vagyok rettentő mód....
rövöden és tömören ennyi...
tudom, hogy van ennél jobb, szebb, nevesebb és okosabb (és persze drágább), de az én igényeimnek ez tökéletesen megfelel 2 év hazai garival (tudom az akksira csak 6 hónap...)
-
smkb
őstag
"Azt nem tudom,hogy a Nexus ugyanakkora akkuval hogyan bírja közel másfél annyi ideig?"
Két oka szokott lenni:
1.) A Prestigio sem más, mint egy saját csomagolásba rakott kínai belpiacos tab platform (mint az Archos akikkel erős rokonságban is vannak ugye), valamelyik OEM kínai gyárból, ahol a kínai társaik is készülnek, és így az árkategóriába "beleférő" kamuszagú értékekkel rendelkező akkut kapnak. Ez sima kínai belpiacos adottság, hogy valós üzemben kb felét szokták bírni annak az eszközök, amit az akkuérték alapján kellene.
2.) A hardverkomponensek fogyasztása. Szimplán ezek a kínai ips panelek (Chimei Innolux stb...) többet fogyasztanak mint jobb nevű gyártóké (LG, Sharp, Samsung). Mivel itt 2-3wattokról beszélünk teljes rendszer fogyasztásra, ha már csak 1 wattal többet eszik az lcd panel meg a wifi modul, máris megvan az ok, és akkor még nem beszéltünk a SoC jobb fogyasztásbeli skálázhatóságáról (mondjuk teljes terhelésen a Tegra3 is eszik, akkor nincs mese, de még játékok esetnén is kihúzza 4 óránál tovább) -
dugesz77
őstag
válasz
Atibácsi84 #26947 üzenetére
A két Onda az szinte ugyan az. A V971-nek van hátlapi kamerája is. Pont mostanában írtunk róluk.
A Novium még nagyon friss. Sok vélemény még nem lesz róla.
Itt azt kell eldöntened,hogy a Concorde itthon szerezhető be,míg az Ondák inkább külföldről. Mi a fontosabb? A hazai garancia vagy megkockáztatod az alacsonyabb árat a külföldi beszerzés bonyodalmait. -
gps76
őstag
válasz
tvamos #26943 üzenetére
Válaszolok amit mondtál,hogy írjak is már az összehasonlító videóról.
A Nexuson a "gyári" Miui van,1.3-on megy a proci,nincs túlhajtva,az opera böngészőben az opera turbo kikapcsolva,mint a másikban is.
Nekem érzetre nem sokkal marad el a Prestigio használat közben,van amikor gondolkozik egy pillanatig de más hátrány nem mutatkozik.
Ha nem lenne a Nexus,és venni akarnék magamnak 7"-ost a Prestigiot venném,mert minőségi kivitel,látszik hogy nem maradék,teszteken kihullott cuccokból van összerakva.
Azt nem tudom,hogy a Nexus ugyanakkora akkuval hogyan bírja közel másfél annyi ideig? -
Gebriel
veterán
Tudna valaki ajánlani tabletre élő háttért. Amiket találok azok nem kimondotan tabra való a felbontás miatt vagy én figyelmemet kerulte el valami beállitás?
-
atike
nagyúr
Kijött a gyártói Jelly Bean a Concorde One tabletekre (is)... Nem semmi.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #26939 üzenetére
Szerinted a gagyi szo ocsarolas? Mert szerintem ez a megfelelo kifejezes pl. egy Ainol Aurora II-re. Mert szerintem ezek a keszulek ismervei:
- Olcso plexi elolap es csuszos olcso hatlap, ha kicsit megnyomod, rogton szaladgalnak a kijelzon a siznek.
- Kiforratlan firmware, ami a maga gyari allapotaban nem hasznalhato. Nekem CM10-zel okes volt.
Szerintem ez a GAGYI jelentese. Ez nem ocsarolas. Egyszeruen, he egy szoval szeretnem megfogalmazni a fentieket, ez a jelzo illik ra. Ennek ellenere, szerintem a fent emlitett keszulek a sokad osztalyi LG kijelzovel, meg a dual core processzoraval nem rossz vetel, ha nem futja jobbra. De attol meg gagyi marad! Azert van, aki nem "ennyire elegedett" az Auroraval, mint en voltam.Nos, a Nexus 7-te van 4.2, de barcsak ne lett volna! Jol bedugdoraszta a bancseszt nekem...
Errol bovebben a Nexus topicban olvashattok.Mivel ez tunik a dedikalt tabletes topiknak, csak itt tud az ember olvasgatni altalanos dolgokat. Mint azt mar mas is megallapitotta. Sehol nincs olyan topik, ahol az ember felteheti a kerdest, hogy milyen tablet eri meg? Android, iOS, esetleg Windows 8... vagy csak Androidon belul, mik a buktatoi egy ilyen kinai beszerzesnek, es valojaban megeri-e a +40-50 ezret egy Nexus egy Aurora II-hoz kepest, (szerintem siman megeri,) vagy a Nexus 7-hez kepest a +30-40 ezret a iPad mini, vagy ugyan latott-e mar valaki Win8 tabletet 7" meretben.
Es en sem mondom, hogy elfogultan magasztalod itt a kinai szutykot, holott nincs igazad! Legalabbis azt hiszem, senkire nem mondtam... de ha megis, akkor bocs erte! Es nem haragszom! Probalok a tabletes tapasztalataimrol irni, objektiv, es sokszor erosen szubjektiv dolgokat. Mert ugye emberi hasznalatra lesznek ezek a cuccok.
-
lajosmol
csendes tag
Lehet hogy valakit érdekel
http://www.topnotchtablets.com/buy-pipo-movie-m3
Firmware Downloads and Instructions
http://www.topnotchtablets.com/support
http://www.slatedroid.com/topic/40767-tnt-pipo-movie-m3-jelly-bean-firmware-release-2/
majd beszámolok róla...ha megjön.
-
tvamos
nagyúr
válasz
anonym1s #26930 üzenetére
Nekem sem a 7 eves fiamnak kell a support, hanem annak, akinek a fulet ragja, hogy nem indulnak a jatekok, hogy restartol folyton a keszulek... es ha megy, akkor is csiga-biga... azert erdemes valasztani olyan keszuleket, ami nem uj, es ki tudja milyen supportja lesz, hanem jol "bevalt" marka.
(#26940) tragiQss válasza tvamos (#26938) üzenetére
Az en olvasatomban azok is kinaiak. Az egy mas kerdes, hogy aranylag igenyesen osszerakott cuccokat kezdenek csinalni. Az alapveto hozzaallas ugyan az. Plane, hogy mennyire becsulik europat a kinaiak. -
mipityu
tag
Ez az egész kínai dolog egy nagy baromság.
A kínaiak azt gyártják és olyan minőségben amire és amennyiért vevőt találnak.
Az a bajotok, hogy 70 ezer Ft-os kütyüt próbáltok hasonlítani egy 30 ezres kütyühöz. Nem kéne.
Jó néhány tabletem volt és 1 kivételével mind kínából. Minddel meg voltam elégedve - tvamos-sal ellentétben az Aurora II.-t főzött romokkal nagyon jónak tartom.
Most 2 mobilom van - az aláírásomban találhatóak - az elsőt 2 hete használom, nem tudok rosszat írni róla, de nem is az a célom vele, hogy nyekereg, milyen a felbontása, stb., hanem a használati értéke érdekel. 40 ezer Ft-ért nekem sokkal nagyobb a használati értéke, mint az elődje, ami egy HTC Sensation volt.
A második egy kis 3,5"-es lassú - de ez is mindent tud szinte, mint a nagy, 25 ezerért - és elmegy egy feltöltéssel 4-5 napot.
Akinek nem felelnek meg a kínai eszközök, az minek vásárol olyat? Soha nem értettem.
Nekem pl. nem tetszik a meleg felvonulás - magánügynek tartom - nem is megyek el rá és ezen kívül nem is foglalkozom vele. Nem keresem meg a róluk szóló topikot és nem megyek oda ellene dumálni. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Tenager18 #26932 üzenetére
Én hat éve szinte minden Kínából veszek, ez lesz a 4dik tablettem, kb 6-7ip kamera, 3autoskamera, izzok, meg sorolni is sok lenne mit mindent vettem már kin, ezért van nálam egy határ... a kollégának igen igaza van a kinai minőségre.... aki ezzel vitatkozik annak vagy nincs még kellő tapasztalata velük kapcsolatban vagy még nem használt márkás ketyeréket.A fél ár kevés, harmad ár ami megéri különben egyszerűen többe kerül hosszútávon... pl itt vannak ezek a tablettek, kinek van 1-2éve kinai tabja?? hogy működik??? Az enyémek ótvarok, kuka, pedig mi baja lenne ha jó lenne??? SEmmi!!! miért? Azért mert nem 4es android van rajta??? Attól még a filmet le tudná játszani ha működne az aksija, vagy a gyerkőc egy kifestős játékkal el lenne egy darabig ha jó lenne az érintőképernyős érzékelője... de nem ezeket a tableteket 1évra veszed. omnia2m a mai napig stabilan működik - ráadásul winmo van rajta-, az aksija ha nem piszkálom egy hétnél többet is kibir wifin lógva(skypra lett beállítva, mert eladni nincs értéke), ha telefonálok, akkor 2 esetleg 3nap. a 9500am a mai napig stabil semmi baja nincs.sony dcr kamerám 2004es aksija tovább bírja mint a kazetta ami bele való... A kinai kütyüket max 1-1,5évre veszed, utánna kuka, pedig ha birná akkor tovább is tudnán használni... most nekem ez az utolsó tabletes próbálkozásom amit kinából veszek, ha ez is behal egy év alatt akkor csak samsungot fogok venni.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
anonym1s #26928 üzenetére
Érdemes utánaolvasgatni, hogy mi az a rootolás, de ha nem tudod mire jó, akkor valószínűleg (még) nincsen rá szükséged.
(#26929) tvamos: Ember, ha egyszer on-topic a hozzászólásod, miért írsz szürkével?
-
anonym1s
őstag
válasz
tvamos #26929 üzenetére
Hali.
Ezt a tesom 6 eves lanyanak vettem, aki most meg csak jatszani fog rajta szerintem es neki teljesen mindegy hogy milyen a "support"-ja, meg a kijelzo felbontasa csak mukoidjon ha hasznalni akarja es pont itt lep kepbe az akksi. Ha idosebb lesz kap jobbat de most ez is jo lenne, csak ez a 2 oras akku ido nagyon lerontja.Ja, tegnap kutattam meg kicsit es azt talaltam, hogy wifi problemak a d70pro-val vannak, allitolag ezzel a d70pro2-vel oke a wifi. Azonkivul most oktoberben jelent meg de mar tobb topik is van az altalad emlitett forumokon. Lehet fel ev mulva lesz ennek is olyan hattere mint az ainol-nak amit irsz, csak most meg uj, de az is lehet eltunik a suyllyesztoben januarra.
-
tvamos
nagyúr
válasz
anonym1s #26927 üzenetére
Kiabranditalak! Nincs rendes! Csak gagyi van, vagy nagyon gagyi!
Ez magyarra forditva azt jelenti, hogy nagyon sok a kompromisszum!
Csak olyat valassz, aminek komoly XDA/Slatedroidos hattere van,
es van ra CM10, meg ilyesmi, ha hasznalni is akarod.
Pl. Ainol ELF II.
De akku idoben egyiknel se szamits tul sokra, mert az aksi az egyik
pont, amin sporolnak a kinai tesok, tehat papiron se sok... annak is
a fele sem igaz a valosagban.Ha valoban jot akarsz, akkor meg otthon, bolban, 70kHUF.
De ez csak az en velemenyem, mint azt mindig is hangsulyozom.
Vegul is csak 3 tabot vettem kinabol... meg 300 egyeb kacatot...(#26793) gps76 válasza Helmoras (#26781) üzenetére
Itt egy videórestigio 7 & Nexus7.
Valami konkluziot irhatnal! Monduk, hogy szerinted akkor ez mit jelent...
Hogy a Prestigio 7 ugyan olyan jo, vagy jobb, vagy mittudomen.
Mert nekem eleg fura volt a teszt.
/* MIUI + Opera, ami nem tudjuk milyen beallitasokkl megy.
Raadasul az elso lapot a P gondolom nem tolti be ilyen gyorsan... */
Nem kotozkodok, csak valamit fuzz mar hozza!
// Megjegyzem nem szeretem az ASUS-t. Kianai a hozzaallasuk! -
anonym1s
őstag
Itt irjak hogy root-olhato a gep.
xda developers forum
Csak azt nem tudom, hogy mire jo ez a root-olas -
anonym1s
őstag
válasz
ugyeletes #26923 üzenetére
En nem ismertem ezt a tinideal oldalt, de tobben is irjak ott, hogy az akksi 2500mah es 2 orat bir egy toltessel! Ez baszott szar! Ezeknek a hordozhato ketyereknek epp az akksi az egyik legfontosabb resze, hiszen az hatarozza meg a hordozhato mivoltat, es ebben az a legszarabb. En nem is ertem hogy a francba kepzelik ezt a gyartok. Mar a fele meretu kijelzovel szerelt telefonokban is 1600-2000mah akksik vannak es igy birnak 4 ora aktiv hasznalatot, vagy meg annyit sem, ebbe meg beleraknak 2500mah
Jobban tettem volna ha maradok az eredetileg kinezett pipo s1-nel. Na meg holnapig megalmodom hogy lemondjam e a rendelesemet erre a vacakra.
Tud valaki ajanlani ilyen arban normalis gepet? Az elvarasok: max 100 dollar, 7" kijelzo, ket mag, minel hosszabb akksi elettartam.Ja, azt is irta valaki hogy a wifi-je nagyon gyenge, 8 meterrol egy fabol keszult falon keresztul mar nem talal halozatot. Remek. Hamarabb is ratalalhattam volna erre az oldalra.
-
fa4hu
őstag
Egyik ismerősöm keres 25 eFt alatt tablet PC-t, elsősorban internet-böngészésre. Fő, hogy erős wifi-je legyen, mert egy emeletről feljebbről jön a net. (Próbáltam az én momo9-esemmel, ment is, de talán akadna valamilyen újabb kütyü ezen az áron, ami tudja.) Ötletek?
-
zSSeli
tag
ramos w28
erről valakinek valami vélemény? nagyon jó áron van ilyen felbontáshoz, egyedül a 3000mAh-s aksi zavar, de sztem el tudnék lenni vele. Eddig az ainol crystal volt a favorit, de ez csak 10$-ral drágább és a felbontása 1 szinttel magasabb. már csak az a kérdés, hogy vannak e típushibái meg ilyenek -
-
Tussky
tag
válasz
anonym1s #26919 üzenetére
Igen,onnan rendeltem. Anno 124$ dolcsi volt ( kb 28k) ,viszont nagyon lassan ért ide. Még kb. október elején rendeltem,de postára csak október 21.-én került,ide pedig november 19.-én érkezett meg. Sima fres shippinggel rendeltem.
Lenne igény esetleg majd egy későbbi hosszabb cikkre/leírásra szerintetek amúgy erről a tabletről ?
-
Tenager18
senior tag
Onlive-ről valakinek tapasztalat?Tulajdonképpen mi is ez??DIRT3 trial versionjával játszottam rajta.....
-
Destr4ct
aktív tag
Akkor egyszer majd elnézek oda valszeg. Ez amit írtál akkor a 7-esre vonatkozik?
Egyébként csináltam magamnak egy összehasonlítást, hogy hogyan is nézne ki egy fotóm egyiken illetve másikon, hogyan aránylanak a méretek. Azért nem épp elhanyagolható a méretkülönbség, azt hiszem.
-
gps76
őstag
válasz
Destr4ct #26906 üzenetére
A laptonszalonban van kirakva is nekik,ott meg tudod nézni.
Itt nálunk megnéztem amikor én is nézegettem és a színek nagyon szépek,a betekintési szög is három irányban jó,egy irányban kicsit tompul 45 °körüli döntésnél,de nem gagyi mint az olcsó táblákban,tehát bevállalható.Arra gondolok,hogy sok táblában ha fektetve nézed,az egyik szemed a szembelevő képet már más szögből látja,és zavaró.
Egyedül a proci miatt döntöttem a 7" mellett,de sok helyen írják,hogy használat közben alig észrevehető,amelyik valósan 1.5-ön megy,csak hát az Aurora 2-ben 11xx,ment és ott lassabb volt.Ebben kíváncsi lennék mennyin megy a proc,csak nem akartam már tesztelgetni a boltban... -
Tussky
tag
Megérkezett végre a Cube Mini. Egyenlőre 2 napja nyüstölöm,addig egy kis összefoglaló,hogy mi tetszik és mi nem:
Kijelző: A képe nagyon szép, a 180 fokos betekintési szög megállja a helyét. Akár hogy forgatom a kép éles,szépek a színek. Csodás ez az IPS panel.
Sebesség: A gép iszonyat gyorsan áll fel kikapcsolt állapotból, minden nagyon gyorsan és akadás mentesen fut. Egyenlőre ICS van rajta,de majd frissítem JB-re hamarosan. Akadást, fagyást nem tapasztaltam.
Wifi: Tökéletes, erős stabil jel van mindenhol, nem dobálja el. A WayteQ xTab70-es átviteli sebességét messze túlszárnyalja.
Programok: Itt egyenlőre abba futottam bele,hogy a HD wigedts és a Maxthon nem telepíthető. Ami viszont fut,az akadásmentes.
Melegedés: Hosszas böngézés alatt feltűnt,hogy a gép aljának egy része bizony melegedik. Meleg,de nem forró.
Üzemidő: Egyenlőre még elég érdekes számokat dobál néha,de 2 órát tuti kibír egyhuzamban 70%-ról. Itt sajnos nem néztem meg,hogy meddig merült,de még nem kiáltozott töltőért két óra Angry Birds után.
Amin meglepődtem,hogy az egész gép fehér,pedig a pandawill oldalán fekete előlapos van.
-
anonym1s
őstag
válasz
Helmoras #26911 üzenetére
Hogy jo e, az akkor derul ki amikor a kezemben lesz, de a tesom lanyanak vettem, es ha nem lesz semmi hibaja, akkor tuti orulni fog neki
95.99 a gep, plusz 2.45 a posta, osszesen 98.44 dollar. En nem magyarorszagon elek, ezert nem tudom mennyi lenne pontosan ft-ban, de a dollar kozep arfolyama 218 volt pentek delutan, az alapjan ki tudod szamolni kb mire szamithatsz.
Ja, ingyen posta van a pandawill-nel de ez a chinapost-ra vonatkozik, es az oldalon irjak pirossal, hogy a hatalmas karacsonyi forgalom miatt inkabb a singaporepost-ot ajanljak, es ez kerult plusz 2.45-be.
-
anonym1s
őstag
válasz
Helmoras #26909 üzenetére
Szerintem is kicsi, de valoszinuleg azt elirtak. A legtobb helyen 3200 van a neten, de lattam mar 3000, 3700 meg 4400-at is, es erosen ketlem hogy ennyi fele akksival szallitana a gyarto ugyanazt a gepet. Szerintem egy fajta akksival letezik, de hogy az milyen, azt csak az tudja aki belerakta
Remelem hogy minimum 3200. -
vt602
tag
Üdv Urak!
Volna 1-2 kérdés. A tabletre ugyanúgy kell romot telepíteni mint a mobilra? A recovery ugyanaz mint a mobilnál? Hogy tudnám lecserélni a romot. Ugyanaz a rom jó rá mint a mpbilon van? Nekem sajnos csak egy 10"Wowpad ( 2xusb, 2xmSD, wifi, lan, wifi, gps) tellet használtan, de angol nyelvű, és nem megy a bluetooth. Mobilra már raktam fel romot, de annak más a recoveryje. Ha hülyéket kérdezek sorry! -
anonym1s
őstag
válasz
afgk2012 #26902 üzenetére
Mindenkeppen
Amugy en sem voltam hive a netes vasarlasnak regen, ma meg mar szinte csak neten vasarolok. Volt ami nem jott be, de azt visszakuldtem. Ilyenkor a posta ktsg bukta, de belfoldon meg elviselheto. Nemzetkozi szinten - Pl. Kinaba - mar cumi
Alig van olyan cuccom itthon amit szemelyesen vettem boltban.
Valtozik a vilag, haladj a korral -
Destr4ct
aktív tag
válasz
rokarudi #26905 üzenetére
Ja, tudom h az IPS jó, gépemhez is olyan monitorom van.
Csak kérdés ehhez képest az a TFT mennyire rossz.
Valóban jó lenne megnézni élőben. Nem tudod, hogy esetleg hol lehetne?
Valamelyik "nem vagyok hülye" jellegű áruházban esetleg nem forgalmazzák véletlenül egyiket/másikat? -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Milyen Androidos ICS-el rendelkezö 9-10"-os tàblagépeket javasolnátok? Fontos, hogy legyen bennük beépített 3G. (kulso adapteres megoldas most nem jàtszik). Szeretnem ha a proci 2 magos lenne. Mely gépek számitanak most jó vetelnek?
Köszi! -
Destr4ct
aktív tag
Ha már idekeveredtem, akkor lenne nekem is kérdésem.
A Prestigio Multipad 7-es és 8-as Pro Duo között gondolkodok.
Igaz, hogy a hetesnek elvileg IPS a kijelzője, ellenben a 8-as mérete nem kicsit nagyobb, 4:3-as arány miatt is, de az csak TFT LCD.
A méret és a képarány miatt hajlanék a 8-as felé, mert alkalmasabb lenne a többnyire 4:3-as képarányú fotók nézegetésére.
Szóval vajon mennyivel rosszabb minőségű ez a TFT az IPS-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest