- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Aliexpressen 50%-os akció:
-
smilecat
aktív tag
válasz
Mezcal #26816 üzenetére
a maxtabot (Maxell maxtab c7)sikeresen rootoltuk, és felraktuk rá a play-t is... a másikat nem ismerem, de gondolom ott is felrakható a play mint mindegyikre... aztán hogy root nélkül megy-e azt nem tudom, efun kobo-n ment.
Egyébként nem nagy durranás, de ennyi pénzért ne is várjon senki egetverő teljesítményeket... amire nekem kell arra megfelelő -
smilecat
aktív tag
válasz
derrik #26771 üzenetére
nézd... több kínai telefonom is volt/ van... (Star N9000, zopo zp100, Bluebo i9300) egyikkel sincs gond, mind facán müxik az itthoni hálózatokon. Ezek mind dualsimes telefonok.
Erre gondolsz?:3G : WCDMA 900/2100MHz
a 2100MHz-n működik az itthoni hálózat, ezért mondtam, hogy jó lesz, nem lesz gond vele. -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a cuccal most rootoltam ki két tabletet.[link]
Egy myaudio 708RB-t és egy Maxell C7-es MID készüléket.A myaudional a recovery system 4.01-es (de felül azt mutatja hogy android system recovery <3e>) saját míg a Maxell-nél nem tudok egyelőre bemenni a recoverybe lévén csak egy darab fizikai gomb van rajta az pedig a bekapcsológomb.
Van erre valakinek ötlete?
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Van egy maxell c7-es tabom(MID), amikor rádugtam a pc-re formázást kért a tárolóhelyre. Meg is formáztam(én hülye) majd mikor telepíteni akartam a gépre appokat akkor újraindult és azóta nem látja a belső tárhelyet.("az sd kártya sérült" hibát mutatja) Ha a gép saját előre telepített explorerével nézem az Internal Memory-t, rábökve ezt kapom: internal memory has been unmounted
Ha a beállításoknál rámegyek a tárhely menüpontra akkor felvillan egy rövid időre az sd kiosztása mi van rajta mi mennyit foglal, majd inaktív lesz az egész, nem látszik tovább, de ez is csak egy pillanatra látszik. Csatlakoztatni nem tudom menüből.
Tudok erre valami megoldást, hogyan lehetne ezt visszahozni?üdv
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged