Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mezcal #26816 üzenetére
a maxtabot (Maxell maxtab c7)sikeresen rootoltuk, és felraktuk rá a play-t is... a másikat nem ismerem, de gondolom ott is felrakható a play mint mindegyikre... aztán hogy root nélkül megy-e azt nem tudom, efun kobo-n ment.
Egyébként nem nagy durranás, de ennyi pénzért ne is várjon senki egetverő teljesítményeket... amire nekem kell arra megfelelő -
válasz
derrik #26771 üzenetére
nézd... több kínai telefonom is volt/ van... (Star N9000, zopo zp100, Bluebo i9300) egyikkel sincs gond, mind facán müxik az itthoni hálózatokon. Ezek mind dualsimes telefonok.
Erre gondolsz?:3G : WCDMA 900/2100MHz
a 2100MHz-n működik az itthoni hálózat, ezért mondtam, hogy jó lesz, nem lesz gond vele. -
Sziasztok!
Ezzel a cuccal most rootoltam ki két tabletet.[link]
Egy myaudio 708RB-t és egy Maxell C7-es MID készüléket.A myaudional a recovery system 4.01-es (de felül azt mutatja hogy android system recovery <3e>) saját míg a Maxell-nél nem tudok egyelőre bemenni a recoverybe lévén csak egy darab fizikai gomb van rajta az pedig a bekapcsológomb.
Van erre valakinek ötlete?
-
Sziasztok!
Van egy maxell c7-es tabom(MID), amikor rádugtam a pc-re formázást kért a tárolóhelyre. Meg is formáztam(én hülye) majd mikor telepíteni akartam a gépre appokat akkor újraindult és azóta nem látja a belső tárhelyet.("az sd kártya sérült" hibát mutatja) Ha a gép saját előre telepített explorerével nézem az Internal Memory-t, rábökve ezt kapom: internal memory has been unmounted
Ha a beállításoknál rámegyek a tárhely menüpontra akkor felvillan egy rövid időre az sd kiosztása mi van rajta mi mennyit foglal, majd inaktív lesz az egész, nem látszik tovább, de ez is csak egy pillanatra látszik. Csatlakoztatni nem tudom menüből.
Tudok erre valami megoldást, hogyan lehetne ezt visszahozni?üdv
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest