Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mipityu

tag

Ez az egész kínai dolog egy nagy baromság.
    A kínaiak azt gyártják és olyan minőségben amire és amennyiért vevőt találnak.
    Az a bajotok, hogy 70 ezer Ft-os kütyüt próbáltok hasonlítani egy 30 ezres kütyühöz. Nem kéne.
    Jó néhány tabletem volt és 1 kivételével mind kínából. Minddel meg voltam elégedve - tvamos-sal ellentétben az Aurora II.-t főzött romokkal nagyon jónak tartom.
    Most 2 mobilom van - az aláírásomban találhatóak - az elsőt 2 hete használom, nem tudok rosszat írni róla, de nem is az a célom vele, hogy nyekereg, milyen a felbontása, stb., hanem a használati értéke érdekel. 40 ezer Ft-ért nekem sokkal nagyobb a használati értéke, mint az elődje, ami egy HTC Sensation volt.
    A második egy kis 3,5"-es lassú - de ez is mindent tud szinte, mint a nagy, 25 ezerért - és elmegy egy feltöltéssel 4-5 napot.
    Akinek nem felelnek meg a kínai eszközök, az minek vásárol olyat? Soha nem értettem.
    Nekem pl. nem tetszik a meleg felvonulás - magánügynek tartom - nem is megyek el rá és ezen kívül nem is foglalkozom vele. Nem keresem meg a róluk szóló topikot és nem megyek oda ellene dumálni.

Új hozzászólás Aktív témák