- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
HorviGabi #27353 üzenetére
Meg sehol nem vettem,mert egyelore megvagyok nelkule,a Prestigiora jobban kell,annak nem "csuszik" annyira az uvegje.
Csak eloben osszemertem oket,onnan tudom mekkora.
A Prestigiora raraktam az Auroea 2-jet,mig nem rendelek megteszi.Itthon szinte mindenhol 2000-ert adnak foliat,kintrol meg 2 dollar korul van ugyanaz. -
b0bcat
addikt
válasz
HorviGabi #27220 üzenetére
"...kezdek elbizonytalanodni, nap mint nap lehet itt olvasni negatív dolgokat róla..."
Kevés olyan készülék van, aminek a topikjában nem a siránkozás megy.
Ennek mondjuk az is az oka, hogy többnyire azok, akik (többé-kevésbé) maradéktalanul elégedettek, azok nem írják be féltucatnyi hozzászólásra bontva, hogy hibátlanul működik a ketyeréjük.
Vagyis a negatív dolgok ezért eleve túlsúlyba kerülnek, illetve jobban megragad az olvasóban, hogy "hoppá, már megint csak panaszkodik valaki erre a termékre".
Személyes véleményem, hogy mindenhol, a legdrágább kategóriában is csúszhatnak be hibák a fejlesztés ill. a gyártás során, de attól még nem lesz használhatatlan a cucc. Én ezért nem veszek drága elektronikai eszközöket - mert egy olcsóbb készülék hibájával vagy hiányosságával lelkiekben jobban meg tudok barátkozni.
Amúgy meg ha valami effektíve hibás, akkor azt vissza kell vinni cseréltetni 3 napon belül, vagy ha a neten rendelted, akkor 8 napon belül (amíg indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, akkor is, ha egyszerűen nem tetszik a termék).
-
public73
senior tag
válasz
HorviGabi #26951 üzenetére
mivel ez az első tablettám, én még a "kezdők" naivitásával tesztelgetem a gépet.
nem tudom mihez hasonlítani, de nagyon alkalmazásfüggő, hogy az akksi mennyit bír (ezzel nem mondtam újjat tudom).
nekem 2,5 órát sikerült eddig egy feltöltéssel nem max. fényerő (kb. 50%, de így is nagyon szép világos a kijelző) mellet wi-fi-znem és játszanom vegyes használat mellett (kb. fele-fele).
a panel tűéles, panaszon nincs rá, nem is tudom elképzelni, hogy a csilliókért árult neves gyártók paneljai mit tudhatnak, ha ez is überfasza....
maga a rendszer számomra pengegyors, nem akadt meg még egyetlen alkalmazás megnyitásánál illetve elindításánal sem.
várom a Jelly Bean-t, állítólag azzal még zökkenőmentesebb (ennél már nem tudom hova) a kezelése.
holnap veszek mini HDMI-HDMI kábelt és kilövöm a tv-m (LG 42LK530) -re a képet, mert kíváncsi vagyok rettentő mód....
rövöden és tömören ennyi...
tudom, hogy van ennél jobb, szebb, nevesebb és okosabb (és persze drágább), de az én igényeimnek ez tökéletesen megfelel 2 év hazai garival (tudom az akksira csak 6 hónap...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest