- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Na el is fogyott az edigital-ban a Prestigio, most akartam megrendelni. Kellett nekem ma is dolgoznom egész nap. Várható érkezés 12.12. Szép.
-
HorviGabi
aktív tag
Körbenéztem még egyszer, marad a Prestigio, a Samsung túl drága még egy alapmodell is, ahogy itt is írták ennyiért ez éri meg a legjobban.
-
HorviGabi
aktív tag
Én is a Prestigo mellett döntöttem, de kezdek elbizonytalanodni, nap mint nap lehet itt olvasni negatív dolgokat róla, bár azt vettem észre hogy szinte mindegyikről írnak rosszat. Komolyan mondom nem lehet egy normális tabletet venni 40-50e körül? Valaki ajánljon már akkor jobbat komolyan mondom. Megköszönném.
-
HorviGabi
aktív tag
Én a Prestigo-val szemezek napok óta, meg is rendelem az Edigital-ból, a kérdésem az lenne hogy hol találhatok hozzá jó minőségű fóliát? Én nem szeretném anélkül használni. Ha valaki tudja írja már meg. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest