- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
SOS
Sziasztok!Adott egy Teclast T8, mókolni akartam de sajnos fast boot modban maradt, nem tudok vele mit kezdeni. Mit lehet tenni?
Remélem nem számít tiltottnak -
beholder00
tag
Mitől lehet az, hogy a képernyő random módon elalszik egy Teclast T8-nál? Vmi Android beállítás? Épp ha pl olvasók és mozdította a kezembe a helyzetét elalszik de a akár teljes youtube videó nézésénél is.
-
beholder00
tag
Sziasztok
Megérkezett a Teclast T8 gépem és pár dolgot leírnék, hátha orvosolható vagy csak érdemes feljegyezni:
Eu priority-vel 18 nap alatt érkezett.
Alap fb és messenger vmiért hibával leáll, nem értem [kép]
Képe valóban szép, napon is olvasható, billentyűhangja néha kattanik picit eltérően, sztem csak sima beállítás kérdése, kamera felejtôs, ujlenyomat tényleg gyenge, egy-két app belépéshez jó de feloldáshoz gyenge, hang átlagos. 1-2 autós játékot probáltam de kifagynak, utolsó frissités után insta videokat nem játsza le, story-nál kifagy. Olvasni jó róla. Külsőleg masszívnak tűnik. Droid beállitásokba kéne picit jobban belemásznom, pl swipe billentyűt beállítani mert sok idő így pötyögni. Fényérzékelő nem tudom van e benne, nagyon hektikusan változtatta konstans lámpa fényénél így marad a manual. Sztem gyorsan tölt és még bírja a strapát.Eddig az index videok is mentek app-ból, már nem -
beholder00
tag
Még január közepén rendeltem Banggood-ról egy Teclast T8-at 7-15 napos eu priority-vel és csak annyit látok, hogy a GLS-hez szól a tracking, de több info nincs róla. Kedden jár le a 15, sanszos, hogy addig nem hozzák. Ilyenkor kinek érdemes írni?
-
beholder00
tag
Oda értem én is 26 éves fejjel, hogy kéne egy tablet itthonra. Csodát nem várnék (kb. 60K-ért), de néha már kényelmetlen a laptopot ölbe venni. Egyik legnagyobb kérdés, hogy elég a 8" vagy kellene a 10". Kb csak lakásba használnám, keveset utazna, főleg böngészésre lenne, pdf olvasgatás, se játék se filmezéshez nem.
Akár kínából is rendelnék egy Xiaomi Mi Pad 4 4/64-et, de mit takar itt a kínai verzió? És mit a nemzetközi?
Ellenfele olvasgatás után LENOVO TAB 4 8-10 PLUS vagy a HUAWEI MediaPad M3-M5 Lite lenne. Azt is látom, hogy most picit felment az utóbbiak ára, türelmes vagyok, lehet várok picit vele.
Arra is gondoltam, hogy elhozok egyet most vmi edigital,alza stb-től és nyomkodom 2 hétig, max visszaviszem. Talán ti tudtok okosabbat mondani, tanácsolni -
beholder00
tag
Mint visszatérő olvasó kérdezném tőletek, mert nem egyértelmű nekem.
Prestigo Multipad ugye ez a 37 ropi. Ezt követően 55ig mit ajánlotok? Nagy ugrás van ebben az árkategóriában vagy még több lenne amit rá kellene szánni és akkor észrevehető is lenne a különbség?
-
beholder00
tag
26732-re vki?
-
beholder00
tag
Erről mi a véleményetek?
-
beholder00
tag
erről valakinek valami tapasztalata, véleménye? Nexus 7 ellenfele? Mondjatok vmit róla, nekem nagyon megnyerő így elsőre, és ha még olcsóbban be is lehetne szerezni instantget lenne
-
beholder00
tag
Valaki használ esetleg úgy tabletet h mellette szó szerint butatelefonja van?
Viccen kívül ilyenen töröm a fejemet h legyen egy telefon sms+hívásra mellette meg egy tabletem. Esetleg ha van ilyen akkor a tapasztalatokat megoszthatná itt
köszönöm!
-
beholder00
tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt álok. Sok a választék, olvasok ezt-azt, de nem tudok dönteni. Ezért a ti segítségeteket kérném.
A keretem 75000 ft. Németországban venném meg a gépet. Az elvárásaim: 7" kijelző, min dual core proci, min 16gb, 3G-nek nagyon örülnék, ha nincs akk kábellel megoldható legyen, GPS. Hátlapi kamera jó ha van, de ha nincs akkor az sem probléma. HDMI csatiban meg nem tudom, szerintetek hasznos ha van rajta? Ilyen paraméterekből tudtok nekem mondani egy jó gépet? Én ugyanis döntésképtelen vagyok, vagy várjak még ezzel 1-2 hónap és akkor lesz ilyen?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged