- Fotók, videók mobillal
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
safy
tag
Sziasztok.
Az emag oldalon akadtam az akciós asus memopad hd 7-re alig 40.000 ftert...igaz hogy csak a 8Gb-os valtozat, de azert csak nem a kínai kategória lévén asus..vélemények? Support ea megbízhatóságban csak jobb kínai no name társainál..vagy tévedek? -
safy
tag
Sziasztok
Picit elvesztem az olcsó tabletwk világában... Annyira le tudtam szűkíteni, 7-8 coll kell, a kijelző csak 1280x 800 lehet(érzékeny vagyok a minőségére). Lehet feher, fekete mindegy.Felhasznalas net, film, pici jatek alkalomadtán. Nézzem a wayteq, navon termékeket, de van aki az egyiket dícséri, a másikat nem...van akinek az egyik fagy van akinek a másik.. Van akinek az egyik akkuja jo, van akinek a masik...olyan 30-40 ezer közé lenne jó beárazni és a gari miatt új legyen inkább. Az sem baj ha pl extremedigital, a kamatmentes részlet miatt. Várom az észrevételeket, ajánlatokat..Mindig cannak best buy vásárlások, most mi az?udv.Gábor
-
safy
tag
sziasztok,
NAVON platinum 10-et tudnék jutányos áron....film, net, alap játékok....vélemények? Mik a tapasztalatok, mivel nem nagyon találtam tesztet róla...
-
safy
tag
és 7 " tabletek között a fenti felhasználásra mi lenne ?
-
safy
tag
Sziasztok,
Nos, nem lepek meg senkit, ha ebben a topikban azt mondom, hogy szeretnék Tabletet venni....Viszont nagyon összekeverdtem annyi mindent olvastam...Szeretnék kérni néhány típust, amit most érdemes megvenni.... netezés( hd youtoube videók), hd film, net, alap játékok.10", képernyőmérte, szép kép. Mi fér bele ezekbe a 40-50 ezres kategóriában? Márka nem számít, de lehetőleg legyen új, garanciával jó akumulátorral? Ki milyen best buy vásárlást ajánl?
Köszönöm szépen!!
Üdv.,Gábor
Ja ma kipróbáltam a navion platinum 10-ét, viszoníyítás képen az tetszett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB Silver (OLVASD EL!)
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest