- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
safy
tag
Sziasztok.
Az emag oldalon akadtam az akciós asus memopad hd 7-re alig 40.000 ftert...igaz hogy csak a 8Gb-os valtozat, de azert csak nem a kínai kategória lévén asus..vélemények? Support ea megbízhatóságban csak jobb kínai no name társainál..vagy tévedek? -
safy
tag
Sziasztok
Picit elvesztem az olcsó tabletwk világában... Annyira le tudtam szűkíteni, 7-8 coll kell, a kijelző csak 1280x 800 lehet(érzékeny vagyok a minőségére). Lehet feher, fekete mindegy.Felhasznalas net, film, pici jatek alkalomadtán. Nézzem a wayteq, navon termékeket, de van aki az egyiket dícséri, a másikat nem...van akinek az egyik fagy van akinek a másik.. Van akinek az egyik akkuja jo, van akinek a masik...olyan 30-40 ezer közé lenne jó beárazni és a gari miatt új legyen inkább. Az sem baj ha pl extremedigital, a kamatmentes részlet miatt. Várom az észrevételeket, ajánlatokat..Mindig cannak best buy vásárlások, most mi az?udv.Gábor
-
safy
tag
sziasztok,
NAVON platinum 10-et tudnék jutányos áron....film, net, alap játékok....vélemények? Mik a tapasztalatok, mivel nem nagyon találtam tesztet róla...
-
safy
tag
és 7 " tabletek között a fenti felhasználásra mi lenne ?
-
safy
tag
Sziasztok,
Nos, nem lepek meg senkit, ha ebben a topikban azt mondom, hogy szeretnék Tabletet venni....Viszont nagyon összekeverdtem annyi mindent olvastam...Szeretnék kérni néhány típust, amit most érdemes megvenni.... netezés( hd youtoube videók), hd film, net, alap játékok.10", képernyőmérte, szép kép. Mi fér bele ezekbe a 40-50 ezres kategóriában? Márka nem számít, de lehetőleg legyen új, garanciával jó akumulátorral? Ki milyen best buy vásárlást ajánl?
Köszönöm szépen!!
Üdv.,Gábor
Ja ma kipróbáltam a navion platinum 10-ét, viszoníyítás képen az tetszett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest