- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Létezik már olyan 7"-os tablet, ami jó áron van és jelly beannel kapható/rendelhető?
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
A battery résznél miért van Android System és Android OS is listázva?
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik olyan app, amivel tudnám figyelni az órajeleket grafikonon? Pl a táblám több órajel között váltogat, és érdekelne hogy standy állapotban átvált-e az ötödik tegra magra, ami alacsonyabb fogyasztású, vagy a fő magokat használja tovább.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nos megvan a TF300, még csak most ismerkedek vele (és a rendszerrel is), viszont lenne 1-2 kérdésem. Pl a gmailes leveleimet miért nem mutatja a főoldalon a számláló? Csak ha az emailen belül állítom be, akkor látszik. Chrome-ban nem tudok ékezetes betűket írni. Az auto fényerő furán működik, ha bekapcsolom, akkor leugrik nullára, ha fény felé tartom a táblát felugrik, viszont onnan nem megy lentebb sötétben. Ez valami bug ? Jah és csak konnektorból tölthető, usbről nem?
Előre is köszi a válaszokat!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16230 üzenetére
Mert egy notival többre mennék. Meg mert android.
Kíváncsi vagyok és mindenképp ki szeretném próbálni. De amúgy hogy menne 2-3 hónap alatt 100 alá az ára, ha most 150 körül van dokkolóstól? Kizárólag lefóliázva használnám és nagyon vigyázva rá.
Amúgy vadi újonnan mennyiért érdekelne?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16222 üzenetére
Amúgy nem tervezem (még) eladni, de ha fóliásan mondjuk 3 hónap után eladnám, mennyit érne meg szerintetek? (magyar dokkolóval)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16219 üzenetére
Én ezt megértem, de árban pl sokkal több. Mondjuk magamtól biztos hogy nem vennék ilyen kütyüt 80-90 fölött, mert annyiért már egy thinkpad edge-t is lehet kapni újonnan. Viszont abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezt a táblát úgy nyertem, ezért mindenképp szeretném kipróbálni, mert kíváncsi vagyok. De van egy olyan érzésem, hogy idővel az ára egy notebook alap lesz számomra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16213 üzenetére
Nem veszem, kapom, de ár/érték arányban is sokkal jobb mint a TF201
tjb007: Köszi, ez a tok teljes mértékben jó lenne, és néztem is már, viszont azt a patentos rögzítő cuccot nem lehet visszatolni a kijelző és a tok közé kinyitott állapotban, így elég zavaró lenne, hogy belóg a kijelző elé. Pedig ez még tetszene is.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Amúgy van közöttetek TF300 tulaj? Én csütörtökön szerzem be az enyémet. Bár nem vagyok android párti, a dokkolós megoldás nagyon tetszik, úgyhogy teszek egy próbát vele. Esetleg valami jó tokot ebayről tudnátok ajánlani rá? (amibe biztos, hogy belefér dokkolóval együtt. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Az androidos táblák külső merevlemez esetében mekkora tárhelyet ismernek fel? Gondolom ntfs-t nem kezelnek, de ha rákötnék egy 250gigás notebook merevlemezt usb-n, azt tudná kezelni? Köszi!
-
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Van esetleg valahol egy összefoglaló táblázat, hogy mi a különbség az ainol táblák között?
Valamint létezik köztük olyan, ami legalább 1ghz, legalább 1024x600, és 30ezerbe belefér? Ha igen, honnan érdemes rendelni?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged