- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Létezik már olyan 7"-os tablet, ami jó áron van és jelly beannel kapható/rendelhető?
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
A battery résznél miért van Android System és Android OS is listázva?
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik olyan app, amivel tudnám figyelni az órajeleket grafikonon? Pl a táblám több órajel között váltogat, és érdekelne hogy standy állapotban átvált-e az ötödik tegra magra, ami alacsonyabb fogyasztású, vagy a fő magokat használja tovább.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nos megvan a TF300, még csak most ismerkedek vele (és a rendszerrel is), viszont lenne 1-2 kérdésem. Pl a gmailes leveleimet miért nem mutatja a főoldalon a számláló? Csak ha az emailen belül állítom be, akkor látszik. Chrome-ban nem tudok ékezetes betűket írni. Az auto fényerő furán működik, ha bekapcsolom, akkor leugrik nullára, ha fény felé tartom a táblát felugrik, viszont onnan nem megy lentebb sötétben. Ez valami bug ? Jah és csak konnektorból tölthető, usbről nem?
Előre is köszi a válaszokat!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16230 üzenetére
Mert egy notival többre mennék. Meg mert android.
Kíváncsi vagyok és mindenképp ki szeretném próbálni. De amúgy hogy menne 2-3 hónap alatt 100 alá az ára, ha most 150 körül van dokkolóstól? Kizárólag lefóliázva használnám és nagyon vigyázva rá.
Amúgy vadi újonnan mennyiért érdekelne?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16222 üzenetére
Amúgy nem tervezem (még) eladni, de ha fóliásan mondjuk 3 hónap után eladnám, mennyit érne meg szerintetek? (magyar dokkolóval)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16219 üzenetére
Én ezt megértem, de árban pl sokkal több. Mondjuk magamtól biztos hogy nem vennék ilyen kütyüt 80-90 fölött, mert annyiért már egy thinkpad edge-t is lehet kapni újonnan. Viszont abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezt a táblát úgy nyertem, ezért mindenképp szeretném kipróbálni, mert kíváncsi vagyok. De van egy olyan érzésem, hogy idővel az ára egy notebook alap lesz számomra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16213 üzenetére
Nem veszem, kapom, de ár/érték arányban is sokkal jobb mint a TF201
tjb007: Köszi, ez a tok teljes mértékben jó lenne, és néztem is már, viszont azt a patentos rögzítő cuccot nem lehet visszatolni a kijelző és a tok közé kinyitott állapotban, így elég zavaró lenne, hogy belóg a kijelző elé. Pedig ez még tetszene is.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Amúgy van közöttetek TF300 tulaj? Én csütörtökön szerzem be az enyémet. Bár nem vagyok android párti, a dokkolós megoldás nagyon tetszik, úgyhogy teszek egy próbát vele. Esetleg valami jó tokot ebayről tudnátok ajánlani rá? (amibe biztos, hogy belefér dokkolóval együtt. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Az androidos táblák külső merevlemez esetében mekkora tárhelyet ismernek fel? Gondolom ntfs-t nem kezelnek, de ha rákötnék egy 250gigás notebook merevlemezt usb-n, azt tudná kezelni? Köszi!
-
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Van esetleg valahol egy összefoglaló táblázat, hogy mi a különbség az ainol táblák között?
Valamint létezik köztük olyan, ami legalább 1ghz, legalább 1024x600, és 30ezerbe belefér? Ha igen, honnan érdemes rendelni?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest