- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nagyszülőknek mi lenne az ajánlott tablet olcsó árszegmensben?
Nincs semmi extra elvárás, csak hogy új legyen és SIM (adat) képes.
Köszönöm szépen!
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
ASUS tablethez ajánlott szervizt tudnátok mondani? (garancia már nincs, a kijelző betört)
Köszi előre is! -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ASUS PadPhone ezközöm (tabletbe illeszthető telefon). A telefonnak és a tabletek is betört sajnos a kijelzője. Hol érdemes ezt megcsináltatni, milyen szervízben? Mik a preferáltak, erről vannak tapasztalataitok?
Köszi előre is!
-
The.Bali
aktív tag
válasz
Armagedown #59661 üzenetére
Köszönöm!
-
The.Bali
aktív tag
Stiasztok!
20k-ert milyen tabletet lenne érdemes valasztani? Ne is mondjátok, tudom, hogy csak hulladékokat lehet kapni ennyiért, de vagy digitális képkeret, vagy egy 20k-s tablet.
Elvárás max annyi, hogy ha lehet legyen benne microSD kártya foglalat.Köszönöm.
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy max 40k-ból milyen Androidos tabletet érdemes választani? 7-8"-os kijelző méretre gondoltam. Csak internetezésre lenne használva. 3G nem kellene bele.
A vásárlás itthon lenne esedékes.
Köszi előre is! -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Milyen androidos tabletet tudnátok ajánlani legolcsóbban, aminek erős procija van, 9-10 colos kijelzője van, és van benne 3G tàmogatàs? Fontos lenne, hogy ne külső 3G modemje legyen. Jòl gondolom, hogy követelményeimnek a Samsung Galaxy Tab 10.1 felel meg? Esetleg van nála olcsóbb? Esetleg kicsit drágább, ami jobb ár-érték aránnyal rendelkezik?
Köszönöm előre is!
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legolcsóbb 9-10"-os Androidos tablet? Internetezésre, és több 100MB-os PDF-ek olvasására kellene, hogy megfeleljen. Tehát egy ARMv7-es 1Ghz-es CPU szerintme kevés lenne. Várni kellene sokat a PDF betöltésére az oldalak között. Tehát a ConCorde Tab 9.7 IPS sajnos kiesett a gyenge CPU miatt. Olvastam, hogy még az animációk is akadoznak rajta
. Bluetooth sem lenne hátrány ha lenne.
A MyAudio 1016DCC-re gondoltam még, de ez ha jól tudom 70k körül mozog. Ebbe lehet tenni SIM kártyát is? (ez nem követelményem egyébként). De jó lenne azért kevesebből megúszni, mint 70k..
Ötlet? -
The.Bali
aktív tag
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy aki használ 3G-s netet a táblagépéhez az milyen szolgáltatónál van? Nekem elég lenne néhány hónapra 3G internet csomag. A T-Mobile emiatt kiesik, mert ott éves hűségeket kell kötni. A DIGI-nél lehet 1-1 hónapra is előfizetni akár, viszont a Telenor lefedettsége nem tudom mennyire jó az országban. Létezik más szolgáltató ahol lehet csak X hónapra is szerződni? Mintha egyik ismerős mondott volna olyat, hogy a Tecskóban létezik olyan adatcsomagos SIM kari ami ilyen feltöltő kártya szerű. Van rajta X GB, és addig lehet használni, amég le nem forgalmazom a mennyiséget. Erről tudok valamit? Mi lehet ennek a neve? Milyen szolgáltató, stb? Ez elég szimpatikus megoldás lenne.
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Milyen táblagépet érdemes választani, ha az alábbi szempontok dominálnak választásánál?
- Android OS legyen rajta (eredeti OS-ével lesz használva, nem lesz mókolva)
- Internetezésre lesz használva, ezért legyen minél nagyobb a felbontása
- Skype lesz az elsődleges felhasználási terület, ezért legyen benne jó minöségű első kamera is
- 3G és WiFi támogatás egyaránt. (táblagépbe tehető SIM kártya lehetőség)
- jó anyaghasználat
- hozzá való tokot M.o-on is be lehessen szerezni
- adott szempontokhoz képesti legolcsóbb gép legyenSzeretnék lehetséges gép javaslatokat kapni 9.7"-osra és 10/10.1"-os kijelzősre egyaránt, mert ha nincs nagy eltérés árban közük, akkor a nagyobbat választanám.
+kérdés: ezekbe a 3G-s táblagépekbe bele lehet tenni T-Mobile-nál vásárolt netcsomagos SIM kártyát is és pl a DIGI-nél vásárolt Telenor-os SIM kártyát is egyaránt? Tehát függetlenek? És be lehet állitani ilyen APN pontokat vagy miket? (pl. a DIGI-nél pár éve ez volt: internet/*99***1#)
Köszönöm előre is!
-
The.Bali
aktív tag
Értem. Köszönöm nektek!
-
The.Bali
aktív tag
válasz
The.Bali #14354 üzenetére
Eszembe jutott még valami.
Ha veszek a Galaxy TAB-hez a T-nél mondjuk egy ilyen csomagot: RelaxNet L, akkor ezt tudnám használni számítógéphez is? Kérhetek egy USB adaptert is, és azzal tudom használni PC-hez, vagy ha kedvem tartja a SIM-et beteszem a táblagépbe és ott használom? -
The.Bali
aktív tag
válasz
tjb007 #14351 üzenetére
Értem. Köszönöm gyors válaszaitokat!
Akkor marad szerintem a Galaxy TAB. Ennyi pénzért ez lesz a legjobb választás? Olcsóbban sokkal rosszabbak vannak? Tehát ami kell az a beletehető SIM+beépített 3G+WiFi + min 9" kijelző + Skype lehetőség + mikrofon és első kamera.Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a TAB-hez is lehet kapni szép kis bőr tokot?
-
The.Bali
aktív tag
válasz
morpheuss12 #14344 üzenetére
Rendben. Köszi!
És amibe nem lehet SIM-et tenni, azon csak WiFizni lehet? :| 3G-zni nem?
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, abban, hogy milyen táblagépet válasszak?
Internetezésre, PDF olvasásra, és Skype-olásra lenne használva (ezért fontos a beépített mikrofon és első kamera is).T-Mobile-nál lenne valamilyen havidíjas adatcsomag vásárolva hozzá. Ezekbe a táblagépekbe SIM kártyát kell betenni az adatcsomaghoz ugye?
4GB-os havi forgalom napi fél óra Skype-oláshoz kevés lenne? (ha csak a videotelefonálást tekintjük adatforgalomnak. a többitől most eltekintünk)Olyan 120-130k-m lenne rá.
Az egyik táblagép, amire gondoltam az a Samsung Galaxy Tab 10.1, viszont ezt 140k körül láttam. A másik amire még gondoltam egy iPad2. Ezt 110k-ért már az ember után dobjákEsetleg T-Mobileos csomagban olcsóbb lehet valamelyik? Mit javasolnátok?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest