Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Még Black Fridaykor vettem egy ilyen gépet. [link] Az van, hogy játékok futtatása közben gyakran kifagy korábban whea_uncorrectable_errorral, azóta frissítettem mindent is (szerintem minden drivert, biost stb.), de most is így megfagy a pillanatkép és újraindul. Most olvastam és megpróbálom azt, hogy lekapcsoltam a PBO-t meg a CBS-t? De írták még ~egy évvel ezelőtti fórumokban/redditen, hogy ez teljesítményeséssel jár meg most is kicsit éreztem, hogy melegszik a gpu meg a cpu? Szóval hogy ezt valahogy meg lehet javítani, hogy normálisan menjen, ne fagyjon ki és az alapbeállításokat vissza tudjam hozni? Mert ez így marha idegesítő, hogy kifagy játékok közben. Esetleg ezt javítják garanciálisan? Mivel ugye egészben vettem a gépet, ezért úgy is kell visszaküldenem javításra, csak jobb szeretnék azzal várni még pár hetet, mert jönnek haza az unokahúgaim és szeretnék nagyokat gamingelni velük, és az nagyon ciki lenne nekem, ha ilyen szar gépem lenne ilyen drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest