- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Multi gpu támogatás van (Már ha beaplikálják a feljlesztők) nem kell összekötögetni profilozni stb mint régen.
Vegyesben is megy elvileg tehát egy piros egy ződ mondjuk nem tudom menynire lehet vegyes a gaming teljesítmény ilyen esetben mindenesetre AMD elég jól skálázódik az új címek alatt fényévekkel jobban mint CF-ben anno. -
HSM
félisten
Ott van alatta az MSI, ha jól értem, ne csodálkozz, hogy meleg. Az MSI hátuljáról szívja az általa felmelegített levegőt. Nagyon nagyon sokat ront a felső kártya hőfokain.
De ki tudod nagyjál próbálni, ha csak magában elindítod CF nélkül. Bár akkor sem tökéletes a szellőzése, de elvileg úgy nagyjából jó lesz már.
-
Habugi
addikt
Órajellel még sosem mentem a gyári alá, szóval az ehhez tartozó solutionbe sem botlottam még bele.
Megkérdezhetem miért jó az?!
Alulfesz a gyári órajel mellé is belőhető úgy h lényegesen halkabb/hűvösebb legyen a kártya és a teljesítménye is megmaradjon, legyen a cél játék vagy mining. -
Pixx96
aktív tag
Nekem 17.6.2-es driver és Msi ab 4.3.0
Porbaltám csökkenteni -100mv -100mhz egy 900mhz lett volna aztán fekete kép volt a vége windows alatt ha én csökkentem a feszt egyből eldobja a képet érdekes módon játékból le tálcázva ez nem így van meg akkor sem ha maradnak az értékek és bezárom a játékot. -
#41161-ben Habugi kolléga kifejtette.
Röviden: a ReLive driverekkel nem megy rendesen az AB. Az AB fejlesztőjének pedig tele lett a hócipellője azzal, hogy az AMD ekkora tahó, és nem foglalkozik a témával. Ha AB-t szeretnél használni, vagy marad a próbálgatás Habugi #41060-as hsz.-ben részletezett megoldásával. Vagy maradsz a Crimson drivereknél.
Vagy áttérsz nVidiára, azzal megy az AB...
-
Gee_-
tag
Most átvariáltam egy picit mert találtam itthon egy 80mm ventilátort.
Most a felső-hátsó ventilátor ami kifelé fújja a levegőt az egy 80mm venti
és ami ott volt régebben 120mm ventilátort beraktam a gép aljába ami befelé fújja a hideg levegőt.
Nemsokára kipróbálom hogy így hogy melegszik a gép.A sys_fan és a pwr_fan között mi a különbség, melyik ventilátort kéne melyikbe dugni az alaplapon?
-
Tomko78
őstag
-
GeneraL_XTX
veterán
nem érdemes
Outblast: abban a házban lazán lesz úgy 80 fokos és halk se lesz az biztos! Mivel az is egy szigetelt ház, plusz oldallapon se lehet ventivel rásegíteni elég necces lesz a történet. Én se tudtam kordában tartani az MSI 390-et egy ugyancsak szigetelt R4-es házban, haverhoz is betettük (neki H440-e van) és ott se volt jobb a helyzet egy fikarcnyit se!)
ha mindenképp 390-et akarsz akkor abba aházba csak is sapphire nitro-t ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged