- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
afelaldozhat
tag
válasz
akoska07 #35026 üzenetére
(#35025) sas55 Ez is MATX lap.Ahogy elnézem még backplate-el is el kell,hogy férjenek a dolgok.
Azt viszont jó lenne tudnom,hogy gar vesztéssel jár e ha a hátlapot leveszemKöszi Ákos
Mint láthatod máson forr az agyvizem.
Komolyan mondom el sem hiszem,hogy utána nézek sem a méreteknek se semminek és van a pofámon bőr egy ilyen szutyok házba MICRO ATX lapba belenyomni egy 390et...Azt mondtam magamnak.Ok 2017 nyaráig nem kell a gépr költeni.
Új ház nagyobb alaplap.És ha tetszik ha nem ezt meg kellessz lépnem.bocs,hogy ezt rád zuditom,de úgy örültem mikor megrendeltem a kártyát.
Mikor itthon meg néztem,hogy a hely merre mennyi jön a páffff -
mackosajt
addikt
válasz
akoska07 #33212 üzenetére
Jó ez a mostani is, illetve még tudnék feljebb pöccinteni a frekin, csak minek?
Amire nekem kell, bőven elég így is.
BF4 ultrán szépen megy, nem akad, nincs bajom vele. GTA5 is elvan.
Fiaimnak minecraftra még egy S3 Virge is elég lenne lehet, bár mostanában kezdenek rákapni a komolyabb dolgokra (WD, AC3, BF3, MOH), szóval lassan kezdhetek aggódni, hogy nem elég csak az "apunak erős gépe" van, hanem kell majd nekik is, és a Q9400+7770 kombót lassan nyugdíjba kell vonultatni, vagy only netezős gép+minecraft, apu gépe meg megy nekik, apu meg vesz valami i7 dolgot.
Csak igazából nem érzem a késztetést, hogy a 60-70ezres lap+cpu kombót leváltsam egy 100+ ezres lap+cpu kombóra csupán azért, mert akkor 100-110 fps helyett 110-120 lenne ultrán. Ennyit nem ér. És akkor még "csak" egy i7 2600K körül lennék, no de hol maradna a kihívás? -
odorgg
addikt
válasz
akoska07 #33065 üzenetére
Használsz AB-t? Töröld le! De mindenhonnan, és tedd újra a drivert! Különösen akkor, ha win 10 van a gépen! Egy mostanság gyakori hiba forrást kizárhatsz ez által.
DDU sem tökéletes, azt is csak emberek programozták. Inkább + hibaforrásnak tartom az ilyen jószándékú szoftvereket. Az a baj hogy olyat is törölhet amit nem kellene, illetve fordított eset is megeshet.
Szoftveres probléma, csak szűz winnel zárható ki teljességgel. Ha a vassal nem fér össze a VGA, akkor az csak másik konfiggal zárható ki. Ha ezek után is előjön a hiba, akkor szar a kártya. Szóval vagy kizárod az említett dolgokat, és kiderül a probléma oka, vagy visszaküldöd a kártyát, és sosem tudjuk meg.
-
Televan74
nagyúr
válasz
akoska07 #33061 üzenetére
Kifogtál egy hibás darabot.Másnál ha nem csinál ilyet az MSI 390 Gaming,akkor vagy hibás vagy a lapodat nem szereti.Próbáltad már másik driverrel,hdmi,dvi,dp csatlakozóval egyik sem hozott hibamentességet.
Lassan már azt kell mondjam hogy szellem van a gépben.Van így akarnak eltántorítani az istenek hogy AMD kártyát vegyél.
-
Tomdriver
őstag
válasz
akoska07 #33031 üzenetére
Fesz. emeléssel 5-10 fok plusz is lehet, ami még mindég nem sok AMD kártyáknál, de nálam már bőven a lélektani határt súrolja.
Ház hűtést kell újragondolni itt, nálam segített. (pontosabban házcsere volt nemrég, de az már a vég. Lightning húzva nem megy 70 fok fölé játékokban így.) -
Tomdriver
őstag
válasz
akoska07 #33027 üzenetére
Akkor sajnos passz.
15.7 van nekem is a 290X kártyához, hibátlan.
Ki kéne próbálni azt a kártyát egy másik rendszerben is és ha ott is ezt csinálja, akkor sajnos gari.#33028) GeneraL_XTX: ez nem a többmonitoros rendszertől van szerintem az biztos, Évek óta használok ilyent zöld és piros oldalon felváltva, de hasonlót még nem tapasztaltam.
-
Tomdriver
őstag
válasz
akoska07 #33024 üzenetére
Én meg attól tartok ez valami driver gond lehet. Nálam csinálja néha az egyik monitor de az a csatlakozási hiba, meg kell mozgatnom a kábelt és jó.
De hogy mind a három monitor egyszerre?
Meg kéne próbálni újrarakni wint is ha nem történt volna meg, azután a friss drivereket. Végül is egy GTX kari után került fel, lehet DU rajt hagyott valamit... -
odorgg
addikt
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
akoska07 #8223 üzenetére
Hát ha van fölös pénzed megveheted az X-et, de alig van különbség a kettő közt.
Flash-elni nem mind lehet, amelyikben a shader-eket lehet unlockolni ritka, mint a fehér holló.
Jó esetben az órajel lesz az X-é,értelemszerűen a default feszültség változik.
Szal (szerintem) felejtős. -
-
MPowerPH
félisten
-
válasz
akoska07 #1122 üzenetére
Konkrétan ezért
Nagyon durva hangja volt, tényleg, mint egy non-stop kattogtatott elektromos öngyújtó. Elvileg honap kapok másikat az Aquától, ha nem akkor sajnos kénytelen leszek casback-hez folyamodni és venni egy másik kártyát, mert az egész sietős vásárlás pont a BF4 startja miatt volt, péntek lesz az elémúlt 7 napból az egyetlen szabadnapom és azt biza kockulással kívánom tölteni....
-
válasz
akoska07 #1076 üzenetére
Killerkoat-tól kérj képet, mert én egy órája vittem vissza garanciáztatni az Aquába,persze cserélni nem tudták, elvileg pár napon belül kapok újat. Nem volt hangulatom patáliázni, hogy vagy cseretermék most, vagy pénz vissza. A szervizes csóka nagyon jó fej volt, így nem volt kedvem Őt szívatni, de ha holnapig nem kapok másik kártyát, akkor megyek vissza a pénzemért.
(#1080) tobi''
Ha a kártyának valóban 42 A kéne, az eléggé gond lenne, hiszen az több, mint 500 watt
Maga a kártya mellé ajánlott egy legalább 500 wattot huzamosabb ideig leadni képes minőségi táp. Én két kártya mellé 750 watt valós teljesítmény alá nem adnám, de inkább egy 850-es biztonságból, persze ez csak a tuning nélkül értendő. -
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #902 üzenetére
Hát, szvsz elvárnám, hogy maxra legyen minden csavarva, és röccenés mentesen menjen. De most még várok egy csöppet. Arak a Karácsony közeledtével úgyis lejjebb mennek, és addigra a 290X palettája is teljes lesz.
A 7970 CF 2560x1440-ben elég szépen vitt mindent, BF3 multi volt az egyetlen, ami néha megfogta. -
oliba
őstag
válasz
akoska07 #642 üzenetére
Ugye max fordulat a 40% és addig csökkenti az órajelet, hogy 94 fokon tudja tartani. Felső kártyának sok levegője nem lesz, így rendesen lecsökken az órajel. Ehhez már csak a folyamatos porosodással kell számolni, amitől megint hónapról hónapra csökken a teljesítménye.
Ezek között 1 üres slot van. Kéne keresni egy olyan tesztet, ami házba beszerelve készült és nem volt a két kártya között egy slotnyi távolság.
Persze ez csak a ref változatra érvényes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest