- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
-
khorvat
senior tag
Adott egy Sapphire 7850 2GB Dual-X, gyakran előfordul vele hogy black screen fogad win8 bejelentkező képernyő helyett, van hogy sokadik restart után elindul eddig azt gondoltam a 13.1 majd megoldja ezt a problémám de nem ezzel is ugyanez a jelenség előfordul, minden win restart kérdéses hogy sikeresen megy-e végbe!
Ezen felül vmi sercegő hangot is hallok a gépből a VGA vagy CPU környékéről, utalhatnak ezek a tünetek a VGA hardver hibájára? A BIOS képernyő mindig bejön szal képet mindig ad a 7850-es de win8 bejelentkező képernyő az már feladja a leckét neki , illetve ha már elindult akkor netezés közben sosem fagyott ki játékkal még nem hajtottam meg idő hiányában!Hogy tudnék erről 100%-osan meg bizonyosodni, hogy VGA hardver hiba vagy sem szerintetek? Illetve sercegő VGA-val volt már itt dolga vkinek?
-
khorvat
senior tag
válasz
DroiDMester #15220 üzenetére
Ezeket az adatokat(bal felső sarok) mivel lehet a játékok közben monitorozni?
-
khorvat
senior tag
Sapphire HD7850 2G Dual-X (2db DVI) kártyával Win 8 Pro 64bit (legális friss telepítés!) restart után bejön a BIOS, majd tölti is az oprendszert de végül fekete marad a képernyő! Ha restartolok van hogy ugyanúgy nem indul max dob a win8 egy helyreállítási lehetőséget. A monitor DVI-on csatlakozik a géphez ekkor.
Amit még megfigyeltem, hogy ha HDMI-n is van egy kijelző csatlakoztatva a DVI mellett akkor gyakrabban van a fekete képernyős indulás, ilyenkor 99%ban csak az segít ha a HDMI kábelt kihúzom és magában DVI-on a monitorral próbálok újra indulni!
ATI 12.11 beta11 with .NET4 drivert próbálok használni jelenleg!Ez VGA hiba lesz hasonlóan mint mikor többeknek játék közben fekete képernyőt dob, vagy az ATI beta drivere a ludas, esetleg simán a még kiforratlan Win8 sajátossága??? Esetleg mivel lenne érdemes csinálni egy gyors tesztet a VGA-mra tesztprogramok, játék nevek stb jöhetnek és amit tudok telepítek a teszthez!?
-
khorvat
senior tag
Én ugyanabból a kártyából kérnék egy másikat ha rád igaz , hogy jelenlegi ára magasabb lenne mint az az ár mikor vetted!
Ilyen EUR árfolyam mellett a korábbi pénzeddel kevesebb vásárló erőt képviselsz effektíve benyelsz pár % árfolyam veszteséget ha másik kártyára váltasz, de ez csak egy vélemény! -
khorvat
senior tag
Napokon belül kint lesz szerintem az AMD-től a 12.11-es végleges driver, már a bétákat nem is tolják mivel jön a végleges remélem tökletes végeredményt kapunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest