- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
MCGaiwer #24888 üzenetére
Milyen gyártmányú a kártyád? Az enyém Giga és van hozzá egy program Ocguru II és azzal lehet manuális venti szabályozást csinálni, nekem 50 fokig állnak ventik és utána kapcsol be 50 fok felet 10%-on megy 60fok felett 20% 70fok ha eléri 30%-on! Nekem így volt Crysis 3 alatt 65 fok hozzáteszem kijátszva, nem fél óra után, Sniper Ghost 2 alatt eléri a 69-70fokot gondolom hiába Cryengine 3-ra épül nincs úgy optimalizálva mint a Crysis 3-nál!
-
-
tempx
tag
válasz
MCGaiwer #23769 üzenetére
FRACTAL DESIGN Define R4 van tervben, de ezzel sincs tapasztalatom, csak a tesztek amit olvastam.
-
Jhonny06
veterán
válasz
MCGaiwer #23546 üzenetére
Ez általában ilyen. Nekem eddig bármilyen drága kártyám volt, nem volt hozzá semmi extra, ez inkább a verziótól függ. Pl. az XFX 4870 XXX-hez volt minden szar, pedig még a 7870 árát se közelítette meg. Gondolom manapság is vannak ilyen verziók, bár engem nem nagyon izgat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest