Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Hmm jó rendben van, hogy aki ilyen kártyát vesz, az elsősorban nem arra gondol, hogy de jó, hogy az egyre fejlettebb energia gazdálkodásnak köszönhetően, ez a sorozat sokkal kevesebbet fogyaszt, mint mondjuk a 6xxx vagy 5xxx sorozat de azért valahol mégiscsak ez is lehet szempont. Erre itt van ez. Eddig nem is tudtam, hogy az Asusnál ilyet léptek. Nekem az előző kártyám Powercolor 5850 volt, majd keresek a neten infót róla hogy az mennyit fogyasztott, hogy ahhoz képest nyertem e bármit is ezen a téren az Asus 7870-el. Lehet majd jól pofára fogok esni.

Találtam akit érdekel (remélem nem baj, hogy beteszem):

Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest