Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #5891 üzenetére
20% alá nem tudom állítani a ventit, de jó ez így, idle szinte nincs hangja, load szintúgy, a táp a leghangosabb játék alatt a gépben, eddig azt nem is hallottam
3dmark11 alap 5394
3Dmark11 1050/1200 6088
húzva 206W volt a mért legmagasabb fogyasztás trémark alatt -
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #5882 üzenetére
igen terhelés alatt nem hangosodott sokat 2200rpm-ig emelte ami 36%,
amúgy 20%-ra levéve szinte megszűnik a szélzaj,
persze azt hozzá kell tennem, hogy nekem az asztalon van a gép és az oldala tiszta lyuk amitől kb 3cm-el teker a 2db ventilátor, tehát asztal alatt zárt oldalú álló házból biztos, hogy nem hallani, de idle HD6850 még ettől is halkabb volt,
idle amúgy 25fokot mutat 300/150-ig veszi vissza 0,825V-re,
terhelve 1,21V tehát az oem értéket kapta -
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #5830 üzenetére
Bizony,és lehet nem csak ebben a kategóriában lehet csalás,hanem másutt is!
Egy biztos,csak mi AMD-ek tudunk csalni,Nv driverbe,nem lehet állítani a tess szintet
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #5820 üzenetére
A másik szerintem tess off.
-
miresz
veterán
válasz
Végül is csak 397 pontal több droid mesterénél.
A 8084 pont nekem is gyanusnak tűnik.Valószínű,hogy a tesseláció a 8084-esnek le van húzva catalystba. Futtatok egyet úgy is,és kiderül.
-
Alpachino
veterán
válasz
Physics score is kevesebb...gyenge már oda az FX
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #5789 üzenetére
ez a kártya hány centivel hosszabb mint egy 6850 ?
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #5789 üzenetére
Nem vagyok a jónak elrontója....
Olcsóbban, gyorsabb a 7870, ráadásul a szívem csücske az ASUS DC II...kell ennél több ?
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #5728 üzenetére
Min. FPS-ekben nagyon is észrevettem
És az már gáz volt, mikor 30, vagy akár 25 alá zuhant
Érdekes de a 2500K-val ez ugyanazon a pályaszakaszon nem történt meg......tehát ezért mondom, hogy egy 6950, 7850 szintű kariba a Phenom II x4 hagy még erőt, persze ez erősen játékfüggő, hogy mennyit.
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #5721 üzenetére
Nem is az a lényeg, ha nem az, hogy hagy a kariban kakaót, amiért persze fizettél
-
Pala
veterán
válasz
csucsbicep #5719 üzenetére
No, akkor nem csak én látok "rémeket", hanem tényleg működik.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy akinek nem, annak hogyhogy nem!?
-
Pala
veterán
válasz
csucsbicep #5622 üzenetére
Már 50k alatt lehet kapni 23"-os ISP-paneles Dell moncsikat (újonnan); bár ez nem kevés pénz, de ha egyszer rászánod magad, inkább ilyet érdemes, mint valami TN-es szutykot nem sokkal olcsóbban.
A nagy natív felbontású monitornak azért megvan a maga "hátulütője" is, ha lehet ilyet mondani: folyamatosan erős vga-ra van szükséged, ha ugyanazt a teljesítmény akarod. Én is emiatt szívok most az 1920x1200-zal.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #5594 üzenetére
VGA sem volt, nem még olcsóbban!
-
Gippo
senior tag
válasz
Jó de ez kb mindenre igaz. Én Szegedi vagyok, de BP-ről rendeltem az összes alkatrészemet. Egyszerűen olcsóbban jövök ki... Persze a garancia körülményesebb, de legalább garanciáztatnak....
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Nálunk is szintúgy!
-
Pala
veterán
válasz
csucsbicep #5435 üzenetére
Voltak ilyen "nagyratörő" terveim is, igen.
Készítettem még tavaly egy videót, itt 480SLI-n futott moddolt grafikájú Crysis. Az első pályákon nagyon jól megy, később azért kezd kicsit becsökkeni az fps.
De a látvány brutálisan jó, máig nem veri semmi!
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #5163 üzenetére
-
mex28
csendes tag
válasz
csucsbicep #5122 üzenetére
Köszi. Megpróbálom. Ami problémám volt az a Heroes 6-ban némi villódzás vsync ki és bekapcsolt állapotban is. Nagyon nem zavaró, szóval lehet, hogy nem érdemes emiatt kinlódni.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #4999 üzenetére
Igen, hát ez már nyilván elfogadhatóbb és ilyen áron inkább lehet alternatíva.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #4996 üzenetére
Szerintem is, csak hát az ára borsos és +15k-val nem jobb egy SAPPHIRE HD7870-nél - árak.
-
nyaflaty
tag
válasz
csucsbicep #4927 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok csak egy támpontot akartam kérni, hogy általában meddig érdemes a gpu-t meg meddig a memóriát.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csucsbicep #4916 üzenetére
Arkham city ezekkel a beállításokkal:
-
mex28
csendes tag
válasz
csucsbicep #4871 üzenetére
GPU-Z-vel is néztem és ott is 1000 / 1200 volt.
@zolika010: én használok DVI - VGA átalakítót TV-vel való összekötéshez és nincs vele gond, működik.
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #4819 üzenetére
Akkor én ezt nagyon rosszul gondoltam.
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #4817 üzenetére
Az azért furcs,hogy az 5850-é meg a 6850
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #4803 üzenetére
Én értelek, csak arra gondoltam, ha sokan írnak 1 bizonyos kártyárol, akkor a leendő tájékoztatást igénylő user-nak megint egy kész regényt kell elolvasnia, hogy dűlőre jusson. Ha kevesebb, de lényegre törő hozzászólás van, akkor könnyebb átfutni. De szerintem te is így gondoltad !
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #4800 üzenetére
Ez igen jó ötlet ! Csak arra kéne vigyázni, hogy ne legyen nagyon sok hozzászólás, hanem inkább kártyánként pár db, és az lényegretörő, valós infókat tartalmazza!
-
válasz
csucsbicep #4796 üzenetére
ugyan az a hűtés csak nem S alakban van a 2.hőcső hanem mind a 2 cső lefele van fordítva, a ventik is ugyan azok csak más matrica van a tetejére ragasztva!
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4776 üzenetére
Igen,így gondolom én is. Te konkrétabban megfogalmaztad.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4761 üzenetére
Nem mondtam,hogy nincsenek jó cuccaik,csak azokból is sok a %-osan hibás darab.
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #4754 üzenetére
Bíztam benne,hogy nem kell.
De a kíváncsiság nagy úr,szóval neki esek -
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #4719 üzenetére
Showdown nekem korántsem vált be, mivel Full Ultrán is fix 60FPS-t produkált, ellenben GTA IV-ben fagyott ki nem egyszer tuning tesztnél. Saját tapasztalat.
-
fagylalt
senior tag
válasz
csucsbicep #4711 üzenetére
Ma (azaz tegnap) akartam volna kipróbálni, de a csalódottságtól teljesen elment a kedvem.
Holnap (azaz ma) szánok majd rá egy kis időt és megtuningolom. Ez a program jó lenne hozzá?*****
(#4712) DroiDMester:Lehet, igazad van. Én hiszek neked.
De akkor miért írtátok, hogy a Hynix RAM-ok jobbak?Tehát, hogy még Elpidás is ez a legjobb 7850, nem?
Üdv: Divi
-
fagylalt
senior tag
válasz
csucsbicep #4629 üzenetére
Köszönöm!
Szóval itt van a kezemben. Már a doboz méretén is meglepődtem, hogy milyen kicsi. 1,5 évvel ezelőtt is nagyon meglepődtem amikor a HD6970-t megláttam /mert nagyon hosszú a HD7850-hez képest/.
Nagyon tettszik így kívülről a kártya, kíváncsi leszek mit hoz majd. Holnap szándékozom beszerelni. Akkor írok egy részletesebb beszámolót róla (képeket is rakok, ha lesz időm, mert a gyári fotók nem igazán adják vissza, hogy milyen valójában). Eddig 10/10. -
fagylalt
senior tag
válasz
csucsbicep #4594 üzenetére
Minden esetetre csak jobb lesz ez, mert ezt lehet tuningolni illetve, ha 1-2 múlva lecserélném a VGA-t ne legyen szükséges cserélni a CPU-t is.
-
fagylalt
senior tag
válasz
csucsbicep #4591 üzenetére
Akkor meg nálam végképp nem jó, mert én BF3 multira (nem pedig single-re) gondoltam.
-
torma1981
veterán
válasz
csucsbicep #4544 üzenetére
Hát nekem a Sapphirom kb 50-55%-ig halk. Utánna már lehet hallani. De eddig sosem fog felpörögni. 30%-on 60 fok max.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #4544 üzenetére
Lehet, hogy sok itt a hallássérült?
-
válasz
csucsbicep #4539 üzenetére
PowerColor -on nem lehet +feszt adni vagyis igen alap 1,21.v és egészen 1,225.ig fel lehet tolni jó sok nem?
Melegedés: automata venti profilon kb egyformán melegedik(talán 2-3.fokkal melegebb a powercolor) de a Sapphire -nek játék alatt már hallom a hangját, még a powercolor szinte ugyan olyan kussba van mint 2D alatt!
tuning: gondolom neked se kell bemutatni (vagyis amíg nem volt 78xx ed addig igen) láthatod hogy ~1100.MHz et lehet mondani hogy az összes 7850 es tudja ~1050.et még feszemelés nélkül is, amiknek meg eleve magasabb a gyári fesze (1,134.v felett) azok mennek ~1150.et is piszkálás nélkül!
Még valamire kíváncsi vagy?.........
-
gryphus
csendes tag
válasz
csucsbicep #4539 üzenetére
És mi a helyzet a két kártya közötti 10-13k-s árcédulával? Így is megéri??
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4326 üzenetére
Köszönöm. Természetesen meg lesz az összehasonlítás.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4186 üzenetére
Gondoltam,hogy nagyon nem foghatok mellé vele.Anno a 6850 ből is megvártam a V"-es verziót,és annak már nem volt hibás a ventilátora,mint az első szériásoké. Természetesen,ha megjön véleményt írok róla,sőt CF teszt is lesz,ha minden igaz.
"Azok hangját itt megtudod hallgatni a hőmérséklet résznél" Én nem hallok semmit. Az jó nem?
Ezen vajon milyen memók lesznek? A 6870-en hynix volt. -
Keksz03
senior tag
válasz
csucsbicep #4165 üzenetére
tudom!
ha már lúd, legyen kövér alapon!
-
KaakukK16
aktív tag
válasz
csucsbicep #4150 üzenetére
Elég egyöntetű volt !
köszönöm a választ srácok!
Rátok legalább mindig lehet számítani!
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #4114 üzenetére
Értem, sajnálom.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #4109 üzenetére
Te hogyan állsz VGA ügyben, nincs még változás?
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #4081 üzenetére
Nekem a BF3 sokszor másfél gigát megeszik.
-
TomiLi
addikt
válasz
csucsbicep #3890 üzenetére
De gondolom hamar észre vettétek, és javítva lett. Ez a vga, meg már múlt héten is így volt a listában....
Valóban! Én most egyértelműen 7850/70-et vennék! (De felsőbb "szinteken" is ugyanez a helyzet!)
-
torma1981
veterán
válasz
csucsbicep #3874 üzenetére
Ez nem a FLEX változat. Ez a sima.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
csucsbicep #3860 üzenetére
Nem hiszem, hogy a benchmark pontokért fogok küzdeni.
Vissza térve az előző hsz.-emhez. Míg szignifikáns különbségek nincsenek játékok alatt ugyan olyan VGA-val, különböző CPU-kal, addig nem hiszem hogy komolyabban erre kellene pénzt fordítanom. Persze értem, hogy nem a legújabb széria a Phenom II, de négy mag játékok alatt elégnek kell hogy legyen. -
mrhitoshi
veterán
válasz
csucsbicep #3854 üzenetére
Anno kikísérleteztem, hogyan bírja a proci a terhelést, szóval csak vissza kell majd keresnem az értékeket. Ezek szerint a ~ 3,8 GHz pont jó lesz.
A 4 GHz-hez már brutális fesz. emelés kellett.(#3846) seederking:
(#3855) KAMELOT: Platform váltás felesleges egyelőre szerintem. Maradok még egy jó ideig a Phenom II-es platformnál, bár AM3+-os alaplapot majd tervezek venni, de a processzor egy jó ideig még elég. Ugye nagyon sok játék nem processzor limites, hanem VGA limites.
És most hogy kezd terjedni az OpenCL, egyre jobban hangsúlyosabb lesz majd a videó kártya. -
KAMELOT
titán
válasz
csucsbicep #3854 üzenetére
Ja vagy váltani pltaformot. LGA1155 és i5-3450 minimum.
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #3793 üzenetére
+1
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #3761 üzenetére
shader unlock..ilyesmire gondolok..illetve h érdemes-e ilyen kaliberü karikat piszkálni...
-
BigestEGOist
csendes tag
válasz
csucsbicep #3750 üzenetére
jó nem tudom lehet de az csak 4 mag ... én megnézném hogy hány % on pörög a proci ..
-
Steven88
tag
válasz
csucsbicep #3717 üzenetére
Driver-t újat tettem fel de a probléma a régi
-
fity
csendes tag
válasz
csucsbicep #3702 üzenetére
Valahogy tudom nézni játék közben a hőmérsékletét? Teljesen alap órajelen ketyeg.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
csucsbicep #3651 üzenetére
Akkor Sapphire-okra megyek majd.
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #3625 üzenetére
De eddig gond nélkül ment. Mióta felraktam a legújabb drivert, ezt csinálja. Lehet felrakom inkább Droidmester driververzióját, de azért vicc hogy egy új driver trágyább, mint egy régi.
-
válasz
csucsbicep #3628 üzenetére
És miben jobb? Köszi a tanácsot!
most nézem, hogy elírtam...7850 akart lenni.
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #3625 üzenetére
Igen. 1140/1450
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #3616 üzenetére
Mikor először bekapcsoltam, megnéztem, hogy tényleg pörög-e a ventije !
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #3554 üzenetére
Tudom. Ram hiba volt, mert csíkos képernyő jött elő és csak reset segített. Vicces, hogy pont a Dota 2 fekteti meg a kártyát.
-
odorgg
addikt
válasz
csucsbicep #3546 üzenetére
1200Mhz.
-
Tempileul
tag
válasz
csucsbicep #3537 üzenetére
Próbáltam 1080-as GPu frekvenciánál, már lekapcsolt a kari, gondolom ez az elég alacsony alap fesz miatt van, mert azért az 1038 a refhez képest jóval alacsonyabb.
Egyébként meddig mehetek el a fesz emeléssel ? A referencia értékig vagyis 1.220 ?
De pl volt nálam anno egy Sap 7850 oc kari aminek a fesze meg 1,138 volt gyárilag.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
csucsbicep #3473 üzenetére
Egy kicsit ki*opattam magam, mert még a hővezető pasztára várni kell. Azt rendeltem meg utoljára. Holnapra szerintem összeáll a konfig. Köszönöm a segítségeteket!
-
válasz
csucsbicep #3441 üzenetére
innentől már csak arról beszélünk, hogy kinek mekkora sebességkülönbségtől lesz "megéri" érzése. nekem 50% alatt feleslegesnek tűnik VGA-t cserélni - de persze ez szubjektív.
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #3443 üzenetére
Megvolt az 1156 létjogosultsága a kezdeti időkben, mikor úri móka volt az 1155..szerencsére ma már nem az..esetleg ha a csúcsra törne az ember.
K variánstól óvva intelek, hacsak nem ponthajhászásra kell..legalábbis nálam i7-860->2600->2600K->2500K->2600 sorrend alakult ki..a 2500Kra tudom csak azt mondani, hogy rendben, ha kell a ~4.5GHz kakaó, hajrá
Hűtés..nos, igen. odorgg kolléga is tud mesélni a passzív i7ről már mellettem ;p
Mondjuk a HR-02vel picit túllőttem a célon, de ez van, hűtőfetisizmus jellemez.. -
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #3439 üzenetére
Esélyes, hogy nem lesz "űrkitöltő", csak ha összegyűlik annyi selejt..sajnos.
Enélkül a kis izgalom nélkül dögunalom lenne az egész Sandy tuning, Ks is..
Emlékszel talán, nálam 3 GW is járt (768/1024/2048), mind bírta a 850et
Más kérdés, mint írtad, ezeknél ~ez a plafon..a ref.ek, főleg a Gigák jobbak..A megéri-nem éri kérdésnek váltás esetén már több oldalról neki lehet menni.
Tény, ~1.5Xes teljesítmény, de ne felejtsük el, ~2Xes áron (eladás+ráfizetés).
Ettől függetlenül, ha 460/6850 a kiindulás és érdemi fejlődés kell, nincs más.
De ha pl. én szeretnék most 7850et az 5850em helyére, lenne fogszívás -
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #3436 üzenetére
Adott esetben, ha valami hűde eltérés lenne hűtésminőségben vagy gariban..de még ezek is a Sapphire oldalát erősítik..nem is igazán értem :S
Tesztre feljebb éri meg, ahol már tényleg rizikós..de ha nem okoz gondot, akkor miért ne? Ki van fizetve minden MHz ;p Én is így vagyok 4GHzen..
odorgg
Gondolkodom az ajánlaton..egyelőre még nem annyira unom a csendet, hogy fizetett érdeklődőket alkalmazzak, de eljöhet az idejeSzerencsé fordulat..egyébként mi volt a régi procival a gond? Azért nem olyan gyengék a középkat Sandyk sem, ha játékról van szó..az i7 meg nem feltétlenül jelent érdemi előny ilyen szempontból..én is csak a "8szálfetisizmus" okán tolom ezzel..amúgy bőven elég lenne egy sima 2500 is piszkálva..
DroiDMester
A "szantaszéjjelszűrt" tesztek szerintem nem mérvadóak..kevesen használják ilyen szinten felelsegesen gyilkolva a karikat (katt777 ;p)..ettől függetlenül tény, a 460-7850 csatában ott a 1.5Xes szorzó utóbbi javára, ezt írtam én is..több nemigen, mert azért a legtöbb 460 is elmegy 850MHzet, ami hasonló % a 7850 által átlag elérhető 1050hez..kiemelkedő kivételek meg mindig lesznek, ne általánosítsunk. -
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #3432 üzenetére
Persze, ha nincsenek elszállt igények, ~bármire elég az 1GB. Bizonyos méret alatt (23", szvsz..) felesleges az AA..anélkül meg kultúrált VRAMigény van általában..aki meg nagyobb kijelzőt bámul, az valszeg a VGAra se fogja sajnálni.
Ettől függetlenül az 1GB akkor lenne opció, ha érdemben olcsóbb is lenne..de pl. itt aprón is van, drágább a Club3D, mint a Sapphire/2GB..vicc.Nem csak a szorzót lehet piszkálni. 103mas BCLKt 100% bír..x33=3.4G.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #3432 üzenetére
És olyan játékokban mint pl a BF 3, ahol azt írja a GPU Z, hogy Full HD-ban 1300/1400-at eszik? Ott csak jó, hogy megvan az a 2 giga szerintem.
-
válasz
csucsbicep #3396 üzenetére
a HD7770.OC giga kártyák is sorba (10 ből 7) megy vissza gariba, mert azok sem bírják a gyári OC órajeleket csak a referencia órajeleket! Sajnos Csigabájt manapság már csak ilyen hulladékot képes gyártani!
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #3187 üzenetére
Eddig se csak nekik volt..Club3D Royal Queen Edition is 1GBos, sajnos..
Malibutomi
Az antituning 6870re akár 50%ot is ráverhet komoly tuninggal a 7850, de 40et lazán (hisz alapon ~15% az előnye, 25% OC meg ujjgyakorlat). Szóval ilyen megvilágításban nem biztos, hogy nem éri meg cserélni..arról nem beszélve, hogy más előnyökkel is járna (fogyasztás, videós fjúcsörök, időtállóbb architektúra, ami még friss drivertámogatást is kap..), megfontolandó, ha jó áron tudnád megoldani a cserét.
40kt persze nem ér meg a csere, de pl. ha elpattintod 35 körül a 6870et, akkor 60 alatt is találsz akár 7850et..így már egészen tűrhető lenne a difi. -
válasz
csucsbicep #3159 üzenetére
hát kb ennek is 4500.nál van a vége ahogy a előző 750.esemnek csak ennek nem kell akkora(1,48) fesz 1,35-1,38.al megy a 4500.
Bár ha át tenném a Maximus3.lapomba ott lehet még picit jobban menne mint a SaberTooth ba!
De az asszony gépébe még jobban kifogtam az i3-540.et retek 12.e res giga P55UD3L be ami egyébként H55.ös) megy 5000.MHz et
-
válasz
csucsbicep #3149 üzenetére
PL: COD Black Ops, Batman Arkham Asylum, meg a gépzabáló szörnyeteg Metro 2033
amúgy Q9550 után i5-750. lett és azt is 4000.en hajtottam de ég és föld a 2.proci között az eltérés hogy mind2 4000.en járt! i5-750 és i7-860 szintén mind2 4000.en megy nálam általában itt már nem érezni(játékban) különbséget csak h264 film tömörítésnél veszem észre hogy majdnem fele annyi idő alatt végez az i7 persze cserébe kér rendesen naftát olyan +50-70.Watt ot számít a HT azonos beállítások mellett!
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #3038 üzenetére
Hmm, lehet taktikát kellene váltanom..
-
st0ff
tag
válasz
csucsbicep #3016 üzenetére
a monitor menujeben nem elerheto ez a resz valahogy.
tegnap volt valami aramszunet, es furcsa dolgok is tortentek a masik szobaban, lehet van valami kapcsolat?
1000p-ben 60 hz-en minden fasza, csak kisebb a felbontas, es nem tolti ki a kepet, de megy a skalazas is. ahogy felnyomom 1080p-re, egybol kilog, es nem lehet allitani sem50Hz-en ismet lehet allitani...
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #2979 üzenetére
12.4-el igen. 12.6-al kifagyott, mikor indítottam a BF3-at, utána gyorsan visszaraktam a 12.4-et és azzal jó.
(#2981) DroiDMester:
Ha kicsit jobb idő lesz a szobámban lehet, hogy megpróbálom. Most annyira meleg van, hogy alapjáraton is 50 fokos a kártya
-
odorgg
addikt
válasz
csucsbicep #2861 üzenetére
Meg nem is az utolsó sajnos. Ezekszerint ezzel a 2 beszállítóval dolgoznak. Valószínűleg az időzítések is mások, mert másik biosal nem is hajlandó elindúlni a VGA. Néztem pár tesztoldalon többféle márkát is, és minden Hinyx memóriákat láttam, nemtudom a Sapphire-nak mért kellett ez az Elpidás antituning szemetet a kártyákra szerelnie. Jó persze, vagy ugyanolyan árban adják mint a Hynix-et, vagy olcsóbban...
-
execute93
őstag
válasz
csucsbicep #2833 üzenetére
Ez bf3 multi volt.. ( nem én végeztem a tesztet). Ennél nagyobb gépigényű játékot mondj, és majd mondok neked egy értéket. BF3 ban multiztam már.. GTX 460 HAWK TFII + I3-2100-al. És nekem gond nélkül ment, 50!!! alá sohasem esett az fps. 1440x900
-
execute93
őstag
válasz
csucsbicep #2830 üzenetére
Én nem gondolom. Ott a teszt, látod, nem? HD 7970-es VGA-val voltak tesztelve a procik.
Amúgy meg +2ht -
szörnyeteg77
tag
válasz
csucsbicep #2816 üzenetére
az a hátrány nem vészes. de az elöny itt már sokat számít!
-
MontyCrew
senior tag
válasz
csucsbicep #2812 üzenetére
bf3 nálam szerette az i7est nagyon, szépen használta az összes szálat, míg a 2500K-val meg 97%-ra bekajálta a játék az összes magot és gondolom a jövőben jobban fogják optimalizálni a kijövő játékokat, így egy i7el lehet, hogy a későbbiekben jobb eredményeket érnek majd el.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
csucsbicep #2793 üzenetére
gyári hűtővel nem fér be a gépházba
volt már vizem és szeretném újra összerakni
DC2 Kegyetlenül hangos
kihívás ITXbe vizet pakolni.. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
csucsbicep #2753 üzenetére
Mondtam en annak idejen privatban hogy nem kell az Asrock...... sajnos igazam lett.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
csucsbicep #2753 üzenetére
Nekem is Asrock Z77(E-ITX) lapom van, de nem tapasztaltam ilyen jelenséget, se a 7850 se a 7870emmel.
-
execute93
őstag
válasz
csucsbicep #2737 üzenetére
Igen, csak nincs pénzem egyszerre a kettőre. Így vagy procit veszek vagy vga-t.
-
Gippo
senior tag
válasz
csucsbicep #2707 üzenetére
Aláírom! Egyszerűen eltűnik a kép, utána visszajön és kidob egy hibaüzenetet!
Ha nem stabi, heaven felénél megtörténik. Legalábbis nálam így tette
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #2705 üzenetére
Kipróbálom a heavent. Még annyit hadd kérdezzek: Honnan fogom tudni, hogy elértem a kártyám határait?
-
Inv1sus
addikt
válasz
csucsbicep #2702 üzenetére
Akarom azokon is, de régebbi kártyámnál voltak olyan programok, amik kijelezték, ha hibázott a kártya vagy fehér pontozott. Valami ilyet szeretnék megint.
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #2671 üzenetére
Értem
Tanácsolták,hogy "Csak arra figyelj, hogy a fogyasztási limitet is told ki +20%al, így jön elő a + teljesítmény"
Ez mire értendő?Ezt is szoftveresen lehet kitolni?Mint írtam nekem a driver nem tökéletes.Nem tudok belépni az overdrive-ba.Katt és semmi nem történik.Msi afterbruner-t tudom használni sapphire-hoz? -
Mappa
addikt
válasz
csucsbicep #2613 üzenetére
várok egy szijartg felhasználó tapasztalatot... meg még egy jövőhét végét hátha erősödik a forint tovább. 7850 ára 2 hét alatt durván 10k esett ehhez képest a 7870 meg sem moccant
-
Mappa
addikt
válasz
csucsbicep #2609 üzenetére
áhh én tuning mentesen élem életem
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #2609 üzenetére
Pontosan így volt.
-
Beze1974
csendes tag
válasz
csucsbicep #2558 üzenetére
Valszeg az lesz. 2 ből 2 Gigabyte rossz volt
-
válasz
csucsbicep #2541 üzenetére
a belátható jövőben ott fog csak elhúzni, ahol sok a háromszög, vagy ahol több memória kell. nagyon compute orientált motorokra egyelőre aligha számíthatunk.
-
KAMELOT
titán
válasz
csucsbicep #2509 üzenetére
Értem! Köszia felvilágosítást!
Jó tudni ilyet is.
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #2509 üzenetére
Mondjuk en sem ertem ezt a VRAM valtast, most akkor nemelyik 7xxx serias kartyanal valtakozik a jel nemelyiknel nem?
Pl. az enyemnel sincs villogas. Vagy akkor nem is valtakozik a RAM jel?
Az meg, hogy lehet ha mondjuk bongeszek tuti nem 3D-t hasznal a kari... -
KAMELOT
titán
válasz
csucsbicep #2502 üzenetére
hm....fenébe akkor már nem igazodok ki ezen a kép ugráláson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest