Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Beze1974
üzenetére
Használhatod csökkentett órajelekkel a kártyát vagy elküldöd garba. Ha elküldöd garba akkor mond meg hogy nézzék meg ezt a vram tesztelő progit is a kártyáddal.
(#11191) seederking: Ércelődhetnék én is a tömeges meghibásodott sapphire 7870 karikkal amik tolják az arcodba a black screent a hibás hátoldali alkatrészekkel de nem teszem. Az asusnak is jutott a jóból.

-
seederking
őstag
válasz
Beze1974
üzenetére
Ez nem normális,hogy vissza kell venned az órajelet a "normális" működéshez.
darky /"giga fun"/ ilyenkor hol vagy?
A helyedben én alap állapotában tlnék egy vram tesztet és az eredményt kinyomtatva küldeném is vissza gariba.HDD-vel én ezt csináltam hard disk sentinel-bad szektor eredménnyel. -
seederking
őstag
válasz
Beze1974
üzenetére
Hali
így első nekifutásnak tolnék egy Video Memory stress tesztet.
-
Zeratul
addikt
válasz
Beze1974
üzenetére
A Sapphire kiemelt partnere az AMDnek, míg a Gigabyte nem. Ami önmagában nem lenne baj, ha a Giga nem azért vesztette volna el a kiemelt titulusát, mert nem tartotta be az AMD referenciákat. Innentől kezdve elég nagy bátorság a Giga hosszabb garancia idejét előnynek felhozni, ha csak nem akarsz gyakran kártyát cserélgetni.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
Beze1974
üzenetére
Próbáld meg azt, amit szmegma tanácsolt. GPU-Z nevű progit töltsd le, aztán kapcsold be azt az opciót.
Vagy Takarítsd le a régi driver-t Driver Sweeper-el, aztán tedd fel a legutóbbit.
Az előző driverrel futattam egy Resident Evil 5 benchmarkot 19 FPS-t mutatott, driver újratelepítés után meg ment normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- Kuponkunyeráló
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest