- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Beze1974 #11189 üzenetére
Használhatod csökkentett órajelekkel a kártyát vagy elküldöd garba. Ha elküldöd garba akkor mond meg hogy nézzék meg ezt a vram tesztelő progit is a kártyáddal.
(#11191) seederking: Ércelődhetnék én is a tömeges meghibásodott sapphire 7870 karikkal amik tolják az arcodba a black screent a hibás hátoldali alkatrészekkel de nem teszem. Az asusnak is jutott a jóból.
-
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11174 üzenetére
Ez nem normális,hogy vissza kell venned az órajelet a "normális" működéshez.
darky /"giga fun"/ ilyenkor hol vagy?
A helyedben én alap állapotában tlnék egy vram tesztet és az eredményt kinyomtatva küldeném is vissza gariba.HDD-vel én ezt csináltam hard disk sentinel-bad szektor eredménnyel. -
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11167 üzenetére
Hali
így első nekifutásnak tolnék egy Video Memory stress tesztet.
-
Zeratul
addikt
válasz
Beze1974 #2568 üzenetére
A Sapphire kiemelt partnere az AMDnek, míg a Gigabyte nem. Ami önmagában nem lenne baj, ha a Giga nem azért vesztette volna el a kiemelt titulusát, mert nem tartotta be az AMD referenciákat. Innentől kezdve elég nagy bátorság a Giga hosszabb garancia idejét előnynek felhozni, ha csak nem akarsz gyakran kártyát cserélgetni.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
Beze1974 #2010 üzenetére
Próbáld meg azt, amit szmegma tanácsolt. GPU-Z nevű progit töltsd le, aztán kapcsold be azt az opciót.
Vagy Takarítsd le a régi driver-t Driver Sweeper-el, aztán tedd fel a legutóbbit.
Az előző driverrel futattam egy Resident Evil 5 benchmarkot 19 FPS-t mutatott, driver újratelepítés után meg ment normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest