- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Beze1974 #11189 üzenetére
Használhatod csökkentett órajelekkel a kártyát vagy elküldöd garba. Ha elküldöd garba akkor mond meg hogy nézzék meg ezt a vram tesztelő progit is a kártyáddal.
(#11191) seederking: Ércelődhetnék én is a tömeges meghibásodott sapphire 7870 karikkal amik tolják az arcodba a black screent a hibás hátoldali alkatrészekkel de nem teszem. Az asusnak is jutott a jóból.
-
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11174 üzenetére
Ez nem normális,hogy vissza kell venned az órajelet a "normális" működéshez.
darky /"giga fun"/ ilyenkor hol vagy?
A helyedben én alap állapotában tlnék egy vram tesztet és az eredményt kinyomtatva küldeném is vissza gariba.HDD-vel én ezt csináltam hard disk sentinel-bad szektor eredménnyel. -
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11167 üzenetére
Hali
így első nekifutásnak tolnék egy Video Memory stress tesztet.
-
Zeratul
addikt
válasz
Beze1974 #2568 üzenetére
A Sapphire kiemelt partnere az AMDnek, míg a Gigabyte nem. Ami önmagában nem lenne baj, ha a Giga nem azért vesztette volna el a kiemelt titulusát, mert nem tartotta be az AMD referenciákat. Innentől kezdve elég nagy bátorság a Giga hosszabb garancia idejét előnynek felhozni, ha csak nem akarsz gyakran kártyát cserélgetni.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
Beze1974 #2010 üzenetére
Próbáld meg azt, amit szmegma tanácsolt. GPU-Z nevű progit töltsd le, aztán kapcsold be azt az opciót.
Vagy Takarítsd le a régi driver-t Driver Sweeper-el, aztán tedd fel a legutóbbit.
Az előző driverrel futattam egy Resident Evil 5 benchmarkot 19 FPS-t mutatott, driver újratelepítés után meg ment normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- EAFC 26
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest