- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
execute93 #2834 üzenetére
Na jó, de ki tudja, hogyan tesztelték, meg én a saját tesztjeimnek hiszem, meg maximum 1-2 megbízható oldalénak..
F1 2011 pl vagy Crysis 2 DX11-ben, esetleg GTA4.
Ha kihajtaná az i3 a 7970-et, akkor a legtöbb ember nem venne mellé i5/i7-et.Olvasd el szasanyi véleményét, ha valakinek, neki lehet hinni..
-
szasanyi
félisten
válasz
execute93 #2829 üzenetére
Én is teszteltem Sapphire HD7970 3GB kártyát i3-2100 procival, meg láttam ugyanannak (!) a kártyának a teljesítményét ugyanolyan (1080p) felbontásban i7-2600K proci mellett - ~60-65% teljesítményre volt képes az i3 procival.
Ez olyan mintha azért vennél Porsche-t, hogy a városon belül dolgozni járj vele. -
szörnyeteg77
tag
válasz
execute93 #2775 üzenetére
nekem is ez lesz az első ati vga. remélem nem fogok csalódni benne! mindig nvidia vga-im voltak. nvidia párti voltam. 7850-hez azonos teljesítményű nvidia vga-k sokkal töbet esznek és drágábbak. 7850 és GTX560 Ti közt vaciláltam sokáig. mindenki ezt az atit ajánlotta. szerintem ez éri meg legjobban. keveset fogyaszt,halk és erős. nagy benne a tuning potenciál is. kíváncsi leszek erre [link]. ezt fogom megvenni. jókat írnak róla. és majd mellé mehet még egy ilyen CF-ben. nagyon erős lesz így! ezért is választottam ezt,mert keveset fogyaszt. GTX SLI-ben brutál sokat eszik...
-
xAttilax
őstag
válasz
execute93 #2772 üzenetére
volt nekem is gtx 460 szép nagy dobozban... amit kifejezetten utáltam, mert meg kell tartani a garancia véget és persze nem egy raktárban lakok. szóval én örültem, hogy kicsi dobozban jött. de mindenkinek meg van a maga hepje.. ha neked a doboz akkor picit áldozz rá többet más gyártó miatt és meg lesz az is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
execute93 #2757 üzenetére
Sajnos annak idejen en is a Maximus IV gene-rol vatottam, mert akartam Z77-est, es sajnos nem kaptam asus-t csak mereg draga "delux-ot" vagy az "ocso" Lx, Le, Lk, stb valtozatott. Valasztanom kellet MSI z77 ud65 vagy Asrock Z77 Extreme 6 kozott. Megbantam az Asrock-ot.
-
synthattik
aktív tag
válasz
execute93 #2728 üzenetére
attól függ miről akarsz cserélni,de nekem csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban,idáig a mostani melegekben volt 63 fokos a vidkari ez volt a legmelegebb 36% ventifordulattal,
1050/1300-on,szóval hűs ,nem is kicsit
Én ref 6950 -ről váltottam és nekem abszolute megérte.bár én a bolti ár alatt vettem ,de ha 60-65-be neked megáll akkor simán menjél rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest