- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
DEV_NULL #31435 üzenetére
Ha nem 60hz-en megy a monitor, akkor többmonitoros módba vált a videókártya. Ezért sem érdemes oknélkül 72Hz-en hajtani. Szvsz csak 24fps-es filmeknél van jelentősége, de azoknál annál inkább. (Ugyanúgy az 50hz, az is többmonitoros módba teszi a VGA-t, és annak is csak 25FPS-es filmeknél van értelme szvsz.)
-
zserbox
őstag
válasz
DEV_NULL #31435 üzenetére
ez általános probléma nem a te cuccadban vana hiba, tekintve hogy valszeg te is a mókolt driverrel futtatod 72Hz, megoldás 60-on hagyod és csak játékban állítod másra(én is ezt csinálom a 2311H-val)
ha filmhez kell akkor meg be lehet állítani pl vlc-be hogy felkapcsoljon 72,75 vagy 50-re lépkockaszám fügvényében -
FaTHI
őstag
válasz
DEV_NULL #31197 üzenetére
Én 1100/1350-en használom a 7850-et. alapon nem nagy szám, de húzva nagyon jól tolja a kis kari.
"Egyébként ezt az állítást mivel tudod alátámasztani?"Csak úgy, hogy kb 3db 660 as és 4db 660Ti karim volt az utóbbi fél évben.Jah és 2db 670-es is.és egy 650Ti Boost-om is volt.
Érdekes hogy Crysis3-at adnak ezekhez a kártyákhoz, pedig ott elég gyengék. még egy 650Ti boost-is van olyan sebességű mint egy 7850-es.De Bf3-alatt húzva sebességben simán Gtx660Ti-n mozognak. -
PandaMonium
őstag
válasz
DEV_NULL #31149 üzenetére
dark_hmz világosan elmondta, hogy a 660ti nem fér bele a keretbe, így kétlem, hogy tudnál jobb kártyát javasolni az említett HD7870XT-nél, de ha valami konstruktív véleményed is van a dologgal kapcsolatban kíváncsian várjuk.
(#31170) ittakary: Ha visszalapozol kicsit akkor tömegével találsz Grid2 benchmark eredményeket, de én is belinkelem amiket most hirtelen találtam: darky@ eredménye, az én eredményeim, Dealer95 eredménye.
-
Johni5
őstag
válasz
DEV_NULL #31149 üzenetére
Ha nem volt 660-ad ,és a 775 procival akarod meghajtani a 7850-et,akkor tudlak sajnálni.Nem kötöttem bele itt még soha senkibe,de ezt most megteszem.A 7850-be marad neken még kb 50% azzal a procival.Én 660-ról váltottam 7850-re.Nem mondok semmit egyik oldalról sem.Az egyik itt erősebb,a másik meg ott.Nem tudom egyikről sem azt állítani,hogy szarabb mint a másik.
Az viszont baszottul idegesít,amikor tapasztalat nélkül valaki a másiknak nyomja a rizsát, hogy mit vegyen.Elnézést kérek a fórumtársaktól,de nem vagyok hajlandó a kirohanásom OFFba tenni!
Ja!!!Az én szemüvegem fele piros, a másik fele meg zöld!
-
dark_hmz
tag
válasz
DEV_NULL #31144 üzenetére
Az a baj, hogy a 660Ti már drága nekem, Sapphire 7870XT-t meg ha minden jól megy 60k alatt tudok újonnan szerezni. Egyébként eredetileg a "sima" 7870 és a gtx 660 volt a két kiszemelt, ezek közül akartam valamelyiket választani. Nem vagyok egyik oldalnak sem elvakult rajongója, volt már vegyesen nvidia és ati/amd is, attól függően, hogy melyik tűnt jobb választásnak.
-
gyuszaa
őstag
válasz
"Tényleg nincs gond vele, csak épp az NV még mindig jobb."
"Kössz a tesztet! Valóban régi amúgy. Még nyílvánvalóbb, hogy simán jó a 660ti ,nem kell neki 7870 über edisön."
Ezt most úgy mondod mint ha felárat kéne fizetni az említett kártyáért.
Köszönjük ezeket a mélyreható elemzéseket, semmi építőjellegű információt nem sikerült még megosztani az ittléted alatt.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Te ide tuti trollkodni jársz, csak abból ítélve, hogy offoláson és kárörömön kívül sok mindent még nem láttunk tőled. Hol láttál olyan kérdést, hogy milyen kártyát vegyen?
Eldöntötte, hogy HD7870XT-t szeretne, csak annyit kérdezett, hogy elég-e hozzá az a táp amit kinézett. Senki sem kérte a beleböfögésed a kártyát illetően. És nem, nincs szemellenzőm, volt már zöld kártyám és pirosam is és mindegyiknek megvan az előnye. Egyébként tekintve, hogy mindjárt itt a 7xx széria második fele amúgy is értelmetlen volt a tipp, mivel hogy árcsökkenés várható a "régi" szériáknál. Ha nem tetszik a kártyád cseréld el, de másokat ne tántoríts el dolgoktól azért mert neked nem jöttek be.
-
Sondi1986
addikt
válasz
DEV_NULL #31135 üzenetére
itt egy teszt 7870 myst vs gtx660ti
-
PandaMonium
őstag
válasz
DEV_NULL #31106 üzenetére
A valós teljesítménybeli különbség (mert az előző grafikon játékkal lett mérve ami ugye nagyon szubjektív) kb. 15%, helyenként több, helyenként kevesebb. Ha HD7870 -ről szeretne váltani valaki annak nem javasolnám, nincs akkora különbség, hogy megérje váltani, viszont ha venni szeretnél mindenképp javasolt az XT mert iPon-ban most olcsóbb (63k) mint a legtöbb HD7870, erősebb és jár hozzá Never Settle kupon amiből ha eladod a cuccokat könnyen letudod faragni az árat 53k köré.
-
Apollo_21
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DEV_NULL #30882 üzenetére
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
III.12.4.2 a szabály száma.
-
-
PandaMonium
őstag
-
Zigi
senior tag
válasz
DEV_NULL #30638 üzenetére
Vedd meg és megtudod
Ha annyira azzal akarsz játszani.
zserbox
Nézd én nem játszom BF3 multit...a többi tesztben pedig nincs különbség lehet lovagolni a BF3-mon csak nincs értelme. Arra gondoltam, hogy ahol az i5 60fps-t pumpál ott nekem lenne 55 na bumm.
Az összes ph-s tesztben az a zárszó, hogy erős videokártya kell a játékokhoz FHD-ben nem pedig csúcs proci. Ez most számomra bebizonyosodott. Az I5 4.5 Ghz-n ugyan azt hozta , mint a quad 4 Ghz-n. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a quad erősebb csak elég a 7850-hez. -
Zigi
senior tag
válasz
DEV_NULL #30629 üzenetére
Nincs kérdés ezzel kapcsolatban. Mivel az újabb procik erősebbek és a BF3 multi játék eszi a procit mindenképpen hátrányba kerülne a 775. De nem hiszem hogy 5-10 fps-nél többet veszítene.Nem az volt a kérdés hogy jobb-e a sandy-ivy az egyértelmű, csak azért érzek némi túlzó istenítés feelinget e körül....
Ezek után megkérdőjelezhető az FX procik fikázása is...asdxv
A C3 volt fent nem feküdt meg. -
kovsol
titán
válasz
DEV_NULL #30620 üzenetére
Valószínüleg hibás volt az már a tuning előtt is, csak a tuning adta meg azt a lökést ami kihozta véglegesen. Előbb vagy utóbb kijött volna a hiba.
más:
Előbb raktam be a sapphire 7870xt -t a gépbe. 1,188V az alap feszültsége. Sniper elite tesztet toltam egyet, hogy megbizonyosodjak róla driver rendben van-e. 53fokre ment fel a teszt alatt, bár ez nem valami hosszú terhelés. -
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
DEV_NULL #30372 üzenetére
Afterburner-ben is van rá lehetőség, hogy kitold az OC limitet.
Settingsben bepipálod az "Extend official overclocking limits" -et és meg van oldva.
Nem bántás, de kéne ide ilyen 0. post amiben ilyen dolgok el vannak magyarázva mert szó szerint ugyan azok a kérdések vannak megválaszolva nap mint nap. -
zserbox
őstag
válasz
DEV_NULL #30373 üzenetére
a magasabb gpu-ból a RAM 1350 felett nem sokat számít.
töltsd le az asus gpu tweak-et és a settinsben ott ki lehet tolni a tuning határt és akkor már afterburner is engedi a csillagos égig.
az hogy melyik kártya mennyit bír tök változó, de az elmondható hogy az elpida ramosok kevesebbet bírnak mint a hynix-esek -
gyuszaa
őstag
válasz
DEV_NULL #30128 üzenetére
Na igen, ez még ront sajnos a helyzeten.
(#30129) mobal
Utóbbi hónapokban eléggé elcsendesedett ez a bs téma, de csak lehet azért mert nem ezt veszik az új jövevények. Én felhívnám a boltot helyedben, és rákérdeznék mit mondanak az esettel kapcsolatban, vagy mik a tapasztalatok. Egyébként a sapphire csak a 7870-nél ismerte el hivatalosan a problémát, itt is erre volt inkább jellemző.
-
gyuszaa
őstag
válasz
DEV_NULL #30126 üzenetére
Single-ben nagy részt megfelel, multiplayer esetén hagy benne kakaót biztos.
3,8 Ghz környékén jobb lenne a helyzet valamivel.
De ha már meg van, akkor magad is megtekintheted monitorozással.
Milyen felbontáson játszol? -
válasz
DEV_NULL #16351 üzenetére
Valószínű szét csúszott(vagy eltört a vezeték, mert emég sz@rul szokták megoldani) a fém burkolat alatt a venti elosztó csatiban a hátsó ventinek a PWM vezérlő szála, mert ha a kártya vagy szoftveres gond lenne akkor mind2 venti ugyan úgy viselkedne!
vagy az is lehet(ha a vezetékek jók) hogy gajra ment maga a ventiben a PWM, bár magától nem igen szokása
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest