- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dark_hmz #34695 üzenetére
Low 3D profil, Sapphire-ban is van, pl. TV-tunernél 500/1500-on megy a VGA, és elképzelhető, hogy böngésző is ide lövi az órajeleket 3D gyorsítás esetén. Giga saját driverét érdemes lehet kipróbálni.
joysefke: A Sapphire-é 10%-ra is le tud menni, lejjebb csak nem próbáltam, de még lehet, hogy ezzel kiváltom a zero core-t.
-
aleister
veterán
válasz
dark_hmz #34028 üzenetére
Engem érdekel.
Valamiért nem vált az elmentett profilok között az AB 2D/3D alatt. Ha meg az AB fut, akkor felülbírálja a CCC-t, tehát az sem tudja kezelni a váltást.
Ha tudnám írni a biost, akkor beégetném fixen az órajeleket és a feszt, és nem kéne semmilyen külön szoftvert futtatnom ezért.Ugye a VTX3D 7870 Black-et ismerni fogja a szoftver?
-
HSM
félisten
válasz
dark_hmz #34028 üzenetére
Az UVD-vel csak óvatosan, nagyon idétlen módon tud meghülyülni, és nagyon szelektíven, ha azt piszkálják... Nekem pl. 0,925V-on az volt a baja, hogy hol rendesen ment, hol meg picit akadozva... Meg villanni tud a kép, meg még az egyedi képfrissítések/többmonitoros mód tud mumus lenni.
Amúgy tetszik a kis progi. -
dark_hmz
tag
válasz
dark_hmz #33562 üzenetére
Na, nagyjából elkészült a GUI is hozzá... A save / reset gombok nincsenek még bekötve, csak megnyitni lehet vele. Akit érdekel szedje le és nyomkodja, próbálja kiakasztani,
keressen hibát stb... HD7790-nel még vannak gondok, annak nem olyan a fesz táblája mint a többi 7-es karinak, és nincs powertune limit sem (vagy nem ott ahol a többinél).
-
aberdeen
csendes tag
válasz
dark_hmz #32413 üzenetére
jo..jo de ha lehetne szeretnek latni valamt ....powercolor 7870 myst xt.....amd fx 8320 ...asus m5a x99 evo....konfiguracioban....csak azt szeretnem tudni hogy az enyem mukodik rendesen vagy kuldom garanciaba ...3dmark11 peldul a futuremark virtualis pc szerint kellene hozzon P8400 ...nalam P6700......default nem erdekel oc ..valami nincs rendbe koszonet es hala
-
SVLaller
senior tag
válasz
dark_hmz #31155 üzenetére
pont most méregettem a fogyasztást, alapfeszen 1150MHz 7870XT VGA + 4,4GHz-es 3570k 360-370W-ot eszik BF3 alatt. Az a vicc, hogy többet eszik, mint amikor a 7970 volt a gépben, az megállt 320-330W-nál. Szóval szerintem necces a 400W-os táp, mondjuk attól is függ milyen a 12V-os ág terhelhetősége.
-
gyuszaa
őstag
válasz
dark_hmz #31148 üzenetére
Iponban 63 ezer, és mellé a never settles játékkulcsokat el tudod adni itt az aprón 7-10 ezer között, így biztosan meg lesz 60 alatt.
-
gyuszaa
őstag
válasz
dark_hmz #31115 üzenetére
Kizárt, nekem 500-as hexa feladta egy 8320-al ami ráadásul alul van feszelve.
2 ágon 17A 336W nem acélos, 13A-t evett csak a kártya nálam. Ide én 500-550w-os tápot ajánlanék minimum ami egy ágon terhelhető 40-44A-ig. Még ha az intel takarékos akkor is végén járatnád a tápot nagyon.
FSP Raider 550 vagy XFX 550.(#31117) - = Zk = -
Akkor csak nézd az alap órajeles eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest