- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
esox
senior tag
-
Keksz03
senior tag
válasz
bombibmw #26621 üzenetére
adatlap módosítva!
na majd akkor elszórakozok egy kis OC-val, melyik program ajánlott? Afterburner jó hozzá remélem eddig is azt használtam.azért kétlem h egy alapórajeles 3570K nem hajtani ki egy 7870-et...
asdxv: azért vettem H-s lapot mert a Maximus 50k volt ez meg 20k se és mivel nem tuningolok ez is jó. 3570K-t meg azért nem adom el mert baromi jó proci, ha majd kevés lesz akkor egy lapváltással tudok előhozni még belőle kraftot, továbbá a 3570-be HD2500 van a 3570K-ba HD4000 ami ilyenkor kártyaváltás alatt bizony hasznos tud lenni egy kis WoT-hoz vagy épp Fifa 13-hoz!
-
Keksz03
senior tag
válasz
bombibmw #26617 üzenetére
hát én már leszoktam a tuningról, Maximus V lapot is eladtam és vettem egy H77M-et mert egy kártya mellé kétlem h lenne értelme megrángatni a 3570K-t. Inkább a csendre törekszem mint a CPU hűtőmön meg a tápomon is látszik!
7870-nek használ egyébként a tuning? Ennél is van boost szarakodás mint a Keplernél vagy csak simán mint eddig? -
-
Motaba78
addikt
válasz
bombibmw #24438 üzenetére
csak szemléltetésképp akiknél nem volt "olyan nagy vihar" eez már elpucolás utáni helyzet
Székesfehérvár és környéke (m7 Sz.battyán 4kamion 43 autó karambolja...) -
-
-
GergoHD
tag
-
GergoHD
tag
válasz
bombibmw #24402 üzenetére
Na hát akkor már csak fel kell vinni Pestre majd meglátom hogy megy-e valami ismerősöm fel és akkor vele elvitetem vagy végső esetben felküldöm postán bár ezt nem kockáztatnám meg. A márkacserét majd még megkérdezik nekem de nem tudtak mondani semmi konkrétat.
Ja és még valami ez az ügyintézéses történet körülbelül mennyi időt vehet igénybe szerintetek? -
-
kovsol
titán
válasz
bombibmw #23881 üzenetére
Most látom, hogy nekem is címeztél:
Nekem az FSP Aurum 400 bírta még a 3570k@4800Mhz + 7870XT@1270/1725 -t is384W 12V ágon és ez a táp már van olyan okos, hogy terhelés függvényében elosztja az ágak között, szóval nem gond az se, hogy ketté van osztva. Tiéd azért nem egy szinten van ezzel a táppal ami nekem van, hiába az van ráírva, hogy 400W. Egy Chiftec ctg-500 tud 16W al többet mint az enyém, aztán arra rá merik írni, hogy 500W
-
HSM
félisten
válasz
bombibmw #22943 üzenetére
Sokszor az se elég... Mielőtt megvettem az MSI-t, alaposan körbejártam, van-e vele bármi gond. Aztán nem belefutottam egy frissített kiadásba, ami tökugyanúgy néz ki, ugyanaz a típus, meg minden mint a korábbi, csak újabb BIOS-al, és nem megy rá a régi, működő? Ezt védd ki. Sok bajt el lehet kerülni mások tapasztalatait meghallgatva, de előfordul, hogy ez sem elég.
A Sapphire termékei is már BS-hibásak voltak javában, mégis ajánlottak voltak, mert működtek a tulajoknál.... Aztán 1-3 hónap után kezdődtek a gondok...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bombibmw #22941 üzenetére
igazad van...
de vedd figyelembe, hoyg emberek élnek ezen a sárgolyón. és nem egy van, akinek más a mentalitása bizonyos esetben.
ha 1-2x átbacnak, gondolom te is jobban odafigyelsz...nem kötekedem, csak mindennek megnézem am ásik oldalát, mielőtt döntenék/itélkeznék...
-
HSM
félisten
válasz
bombibmw #21517 üzenetére
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én tartom, amit írtam... Most vettem a 7870-em, eszem ágában sincs fejleszteni 1-2 hülye játék miatt.
Ha valami nagyon nem megy maxon, leveszem mediumra, azt le van tudva.
A képek alapján amúgy elég durva a grafika... Ha a jövő ilyen lesz maxon, nem fog zavarni, ha nincs meg a 60fps... -
HSM
félisten
válasz
bombibmw #21507 üzenetére
Én ezt máshogy látom.... Mikor megjelent a GTA4, még egy Core2Qud gépem volt, egy 512MB-os 4850-el. Mit mondjak, erősen vissza kellett butítani az 512MB ram meg gyengusabb GPU miatt. Viszont tök jó volt, hogy egy év múlva az i7-el meg 5850-el már pazar élményt kaptam. Crysis első része ugyanez. Ott is butítani kellett a 4850-emen, de később állati jó volt újra elővenni, és látni, hogy eggyel feljebb véve a grafikát megállja a helyét a modernebb játékokkal szemben is, ami a látványt illeti.
Szóval szerintem sokkal inkább az időtállóság jele a magas gépigény maxon, nem másé.
Még egy szó a GTA4-ről... A mai konfigom már tuti elvinné maxon, a 7870-en már van 2GB VRAM, könnyen lehet, előveszem újra, és jó rágondolni, hogy nem fogok fintorogni a látvány miatt, mert nem úgy néz ki, mint egy közel 5 éves játék.A konfigod miatt ne aggódj, ilyen az élet, az ember dolgai avulnak. De attól, hogy a játékok szépülnek, még nem lesz gyengébb a géped, arra gondolok, hogy ami tegnap "Ultra" grafika volt, az ma lehet már csk medium, de ugyankkor az erőforrásigényesebb játékban valszeg mediumon is hasonló képminőséget fogsz kapni, mint régebben maxon... Tehát csak a beállításokkal lépkedsz lefelé, ahol kell, a képminőséggel nem. Remélem érthető voltam azért.
-
-
kockaharcos
senior tag
válasz
bombibmw #19730 üzenetére
Próbálj meg adni neki 1300mV-ot, aztán csapj a "MHz-ek" közzé.
Nekem kb az a szabály,hogy:
1000mV = 1000MHz
1220mV = 1220MHz
Ahány mV annyi MHz
Így az 1300mV-al stabil az 1300MHz-es GPU órajel is, játék alatt is, több óra után. 3dmark11 az lemegy 1350-el is.
Szerk:
1220/1450-en hajtom 1220mV-on. Ezt viszi alapfeszen, és alig melegszik(60fok). -
janes1976
őstag
válasz
bombibmw #19681 üzenetére
Vissza!!!
Ellenben a szállítási díjért tejelni kell!
"Visszáru kezelése
Normál visszáru kezelése esetén a Vásárló által határidőre át nem vett küldemény Pick Pack Pont Árushelyekről Partnerünknek visszaszállításra kerül – külön díj ellenében. Vevői visszáru kezelését is vállaljuk.
A Vásárló által visszahozott küldeményeket az átvétel helyének megfelelő Pick Pack Pont Árushelyen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –a küldemény Vásárló általi átvételét követő nyolc (8) napon belül a Vásárlótól kötelezően visszaveszi, és a Partner székhelyére szállítja - Vevői visszáru szállítási díj ellenében."Akkor legyen a szállítás mondjuk 1500. Nekem megér +1000-ret a nyugalom meg a kényelem. Nem vagyunk egyformák.
Ez egy kényelmi funkció. Aki él vele él, aki nem, nem. Én már rendeltem cuccot Pick Pack pontra, így elég ócsó, azt hiszem 890 Ft körül van.
-
-
belinho
senior tag
válasz
bombibmw #19121 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt 5850-el, majd 6850-el is, akkor is azt mondta mindenki majd javítják. Mindig felraktam a legfrissebb drivert, volt platformváltás is, de semmi nem segített. Nem minden játéknál jött elő, de ha igen, akkor marhára idegesített, főleg ha valami régebbi játékot raktam vissza.
Két választásod van, vagy vársz hátha javítják, vagy váltassz Nvidia-ra ahol van adaptive v-sync ez a technológia a VSync jelet szabályozza dinamikusan az aktuális képváltási sebességhez a maximális játszhatóság érdekében, ami miatt teljesen folyamatos lesz a játékmenet.
-
plekk
tag
válasz
bombibmw #18510 üzenetére
A kistesó: HD7850---> Pitcairn PRO és a nagy tesó: HD7870---> Pitcairn XT.
A PRO és az XT útótag az adott CGPU-n belűli megkülönböztetést szolgálja. Ezt régóta így használja az ATI vagyis mostmár az AMD.
Tehát sima hd7870-ed van. Az AIDA 64 nekem is kiírja szépen hogy Pitcairn XT a GPU-Z ben ez csak simán Pitcairn.
A bios "gondra" egyelőre csak a monitor felbontásának állítását javaslom de igazság szerint ez is csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest