Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
bombibmw #19681 üzenetére
Vissza!!!
Ellenben a szállítási díjért tejelni kell!
"Visszáru kezelése
Normál visszáru kezelése esetén a Vásárló által határidőre át nem vett küldemény Pick Pack Pont Árushelyekről Partnerünknek visszaszállításra kerül – külön díj ellenében. Vevői visszáru kezelését is vállaljuk.
A Vásárló által visszahozott küldeményeket az átvétel helyének megfelelő Pick Pack Pont Árushelyen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –a küldemény Vásárló általi átvételét követő nyolc (8) napon belül a Vásárlótól kötelezően visszaveszi, és a Partner székhelyére szállítja - Vevői visszáru szállítási díj ellenében."Akkor legyen a szállítás mondjuk 1500. Nekem megér +1000-ret a nyugalom meg a kényelem. Nem vagyunk egyformák.
Ez egy kényelmi funkció. Aki él vele él, aki nem, nem. Én már rendeltem cuccot Pick Pack pontra, így elég ócsó, azt hiszem 890 Ft körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OTP Bank topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő