- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
válasz
ALONSO11 #49369 üzenetére
Nekem is van egy kis röccenés ahogy betesz a játékba,de utánna semmi.
Amúgy az elején ahogy menni kell felfelé a lépcsőn ott nekem mindíg kifagy a játék.Virágbolti mondjuk.
Nem is foglalkozok vele már.
Viszont én kitöröltem a display driver uninstallerrel az Amd könyvtártól kezdve mindent,mert olyan dolog jelentkezett nálam az F1 2013-ban hogy ilyen kis kockák voltak a képernyőn.
Érdekes jelenség volt.
Most felraktam a 14-4-est kipróbáltam,nem volt vele gondd.
A Company of Hereos 2-nél ez nem jelentkezet ez a jelenség például... -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem a 270X-ről és 280-ról (így X nélkül) teszteket, a 280-asról nem találtam sokat, viszont ami abban a kevésben mindben egyezik, hogy a 270X-nél alig gyorsabb játékoknál. Ez tényleg így van?
( 1680x1050-ben lenne hajtva, talán év vége felé lenne FullHD-n hajtva.)
Pluszkérdés: megéri a 3 év garancia a párezer forintos felárat? (iPonról tervezek rendelni és a legolcsóbb (és ha nem az egyetlen) 3 év garis kártya a Gigabyté.) -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal nyugdíjaztam öreg 5770-es vaporomat vapor 270x-re cserélve.
Érdeklődnék, hogy van-e valami amire figyelni kell beálítás során? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Steve198310 #49394 üzenetére
Spontán jobb volna, ha nem lenne.
-
Stylerr
addikt
Nekem még a 13.2 van, és highon semmi baja nincs a játéknak. Ultrát csak azért nem néztem, mert automatán highra lőtte be magát, engem meg annyira nem érdekel, hogy ultra vagy high, sok különbség szerintem nincs közötte.
-
Steve198310
őstag
Mi a bajotok a 14.4 el? Én pl rá tettem a 14.1re és nincs vele gondom
-
Gstyler
senior tag
A WD-hez vajon mi is kapunk majd új drivert? Mert ugye az zöldek már kaptak.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #49389 üzenetére
Alul? Hol? Éppen az a bajom, hogy túl sok feszt ad mindennek. Még a tuning is gyári fesz alatt fut. Az új AB viszont rendesen dolgozik, profilozni sem kellett. Azért GPU-Tweaket még megnézem, bár nem tudom, az általad említett (és részemről nem talált) beállítással felismerné-e a GPU-feszt. Egyébként PrecisionX is rosszul ismerte fel, nem is tudta kezelni.
-
katt777
félisten
válasz
joysefke #49386 üzenetére
Mé'? Stabil ez! Ha nem lenne vsync beépítve, futna is, de nem tudom, mire nem elég egyeseknek a 60FPS sem, ez azért kíméli a VGA-t, ráadásul nyilván nem kell izomállat gép alá. AMD régebben is gáz volt egyébként OGL alá, olyan grafikai hibákkal, amelyek nV kártyán sosem jelentkeztek. (Heaven tesztben pl. objektumok feketén, kockásodva takarták ki a képet, stb.) Meg sem néztem még új driverrel.
Hogy a Mantle egy marketingcsomag, hogy ne vegyen az ember erős (értsd: Intel) procig, az meg tény. Máskülönben erős proci mellett is gyorsulna a VGA, nem ellenkezőleg. És hol van a 100x-1000x teljesítménynövekedés? Sztem simán vmi csalást építettek a cuccba, talán ezért más a megjelenített kép minősége is DX-szel szemben. -
joysefke
veterán
válasz
Alister71 #49380 üzenetére
OpenGL-ben fut, nálam a gpu használat nem nagyon lépi át a 60%-ot. i5 van alatta 3.6GHz-en, az is 50-60% körül mocorog. Néha bezuhan az fps, szóval nincs használva a hw rendesen.
Ennek fényében is különösen vicces, hogy hetente jelenik meg egy DirectX lejárató cikk itt a PH-n, holott a konkurencia még azt a teljesítményt és stabilitást sem hozza, mint a DX...
J
-
katt777
félisten
válasz
bozont #49384 üzenetére
Nálam nem vált profilokat (ill. eleve 3D-ben akar indulni, hiába van 2D profil megadva, rögtön felkapcsol), és nem indul auto, ill. mint ÍRTAM, nem jól látja a VRAM-okat.
Lord Vader: VSync miatt. Egyébként, ha nem töketlen grafikai beállításokat használsz, simán fel lehet vinni a GPU-használatot 85-95%-ra. Mindent maxra, shadowmap-ot viszont max. 4k-ra, ill. driverből minőségi beálíltásokat választani, esetleg AA-t is feljavítani. Szebb is lesz a kép, a hardver meg bírja.
-
bozont
veterán
-
katt777
félisten
Ha valaki elmulasztotta volna, kész az új AB (3.0). Kíváncsi vagyok, ez végre felismeri-e a RAM-órajeleket, és mennyire működik W8 alatt. Tartok tőle, nem lesz jobb a bétánál.
-
motown5l
senior tag
válasz
Dark KillerX #49374 üzenetére
HD5750-el is ezt csinalta.
-
motown5l
senior tag
válasz
hackeeeee #49371 üzenetére
Igen..De nem mindig jelentkezik a problema.Es ez az aggaszto.
Mar mindent lecsereltem .Eloszor a videokatyara gondoltam.mert ezelott egy HD570 volt.vettem uj alaplapot,videokartyat,tapot,hazat.egyedul proci csere nem volt.Tap se jo minoseg.egy CIT 850W.elotte egy gigabyte 460 Super B volt..ugyan ezt csinalta akkor is. -
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #49362 üzenetére
Olyan nekem nincs.
De sztem az overclock. Semmiféle feszt nem tudok állítani, és GPU helyett a VDDC-t jelzi ki (0.950V).
- = Zk = -: NFS fut, csak feltelepíteni nem lehet valamelyik hotfix óta. D2-höz olvastam, hogy GFWLive frissítés kell, de azért nem teszem vissza W7-et, hogy megtudjam, aztán telepítsek újra minden alkalmazást.
Most már úgyis jön a W9, aztán állítólag félévente új win... (lényegében egy használható win sem lesz).
ALONSO11: Olvass vissza, Fernando, ne csak a gázt nyomd.
-
motown5l
senior tag
sziasztok..Keszitettem egy videot,es ez lenne a problemam
[link]Kaptam tegnap tippeket.De igy jobban latjatok ,hogy pontosan mirol is lenne szo
-
r00r1
aktív tag
A jó öreg 7850...(1100 mHz/1215mV/5100 mHz)
[link] -
hackeeeee
Jómunkásember
A watch dogs hivatalosan május 27-én jelenik meg pc-re.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #49318 üzenetére
W7-en nem tudom telepíteni a NFS High Stakes-et, és nem működik a Dirt 1-2 (régebben műlödtek). D1-en a dx fix sem segít.
GPU Tweak lenne eddig a legjobb, az szépen váltogatja az órajeleket és a feszt is (de az sem indul), de éppen a feszt nem lehet állítani benne!Hiába írom be registry-be, nem hat. Talán azt az x jegyű számot kéne valamire átírni, ahol a max fesz van, de nem tudom, az segítene-e.
-
zolisx4
őstag
Köszi srácok ,ezt a drivert töröltem ,13.12 at raktam fel eddig oké.
Azt hittem meghal a kártyám ,mondjuk nekem nem volt kék halál gyakorlatilag semmi hiba csak amit írtam.
Köszi- = Zk = -
Élek még ,lassan öregesen -
Norbika88
senior tag
válasz
Steve198310 #49349 üzenetére
Esetleg egy kis +feszt nem próbáltál neki adni, voltak ilyen villogások, mikor meg jött az új giga R9 270x.
Nem vettem vissza óra jelet, ha nem kapott +20 áram felvételt CCCben.
Azóta se híre se hamva a hibáknak. -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Találkozott valaki olyannal hogy bekapcsolom a gépet és egy pillanatra teljes képernyős piros lesz a kép ,utána jön a win betöltés .Nem minden bekapcsolásnál hanem néha ,nem tudom mire vélni ,mondjuk néha vannak ilyen betű csúszások a böngészőben kis kockák lesznek de odarakom az egeret eltűnik.
Amúgy hibátlanul megy a kártya játékok alatt ,nem hibázik .
14.4 driver van fenn ,ez a vga DUAL-X R9 270X 4GB GDDR5 OC WITH BOOST.
Mi lehet a baj?? -
Steve198310
őstag
válasz
CHIPman #49348 üzenetére
Nekem a 270x dual-x nek be tett a Crysis 3 ekkor játszottam vele uccsóra azt kabát
Az ha folyamatosan nyomja annak kapa van. Melyik bolttól van?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Steve198310 #49347 üzenetére
Nem igazán ilyenek, inkább elszíneződött, vagy kikockásodott textúrák voltak, de mint mondtam, már nem láttam rajta 3D-t fél napja. Majd elviszem egy haverhoz kipróbálni. Még mindig nem tudom megérteni, hogy hogy nyírhatja ki egy játék a kártyát...
És most nem folyamatosan pörög fel, hanem állandóan 100%-on megy a venti, de képet nem ad driver gyalulás után sem. -
Steve198310
őstag
válasz
CHIPman #49346 üzenetére
ilyenek esetleg?
Ha folyamatosan fel pörög akkor az ki feküdt. De gariztasd nem kötnek bele hogy ki mikor vette. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Steve198310 #49345 üzenetére
Nem volt ilyesmi.
CMOS reset után sem volt kép, csak annyi, hogy nem rögtön pörgött fel a ventilátor. Most integrált vga-val próbálok megint ügyködni valamit, csak közben a winyómnak sem tetszik, hogy állandóan lenyomom a tápot.
Itt egy példa, de van olyan is, hogy fekete szabályos alakzatok jelennek meg, és mozognak, vagy állnak. -
CHIPman
nagyúr
válasz
hackeeeee #49337 üzenetére
Csökkentett módból legyalultam ezzel a drivert. A program újraindította a gépet. Normál módban indult el ugyebár, akkor csodálkoztam is, nem volt semmi hiba. Kicsit mozgattam az egeret, majd elkezdtem telepíteni a drivert(még lehet, hogy a kicsomagolásnál tartott). 5-10mp múlva kikapcsolt a képernyő, a kártya ventilátora pedig 2-3 másodpercenként egy pillanatra hangosan felpörgött. Nem tudtam mit kezdeni, kikapcsoltam a tápot. Következő bekapcsolásnál a kártya hűtése maximumon megy(ilyet nem szokott csinálni indításkor), és fekete képernyőt ad. A nyákot megtapogatva nem forró semmilyen ponton.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #49341 üzenetére
Erre már válaszoltam FX topic-ban.
A továbbiakban szeretném kérni, hogy ezt a beszélgetést ott folytatnád, köszi!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
- = Zk = - #49339 üzenetére
8150-ről is 8320-ra érdemes, úgyis tuningolva lesz.. a 8350 sem megy többet.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
- = Zk = - #49326 üzenetére
FX 8320 ~35K
FX 8350 ~44KÁrban nagy a különbség, erőben meg nem sok. Aki ezeket válassza úgy is vesz legalább 22-24ezres lapot és egy normális hűtőt, amivel a 8320 is ugyanúgy felhúzható.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CHIPman #49336 üzenetére
Ha eltávolítod a drivert akkor standard grafikus vga-ként fogja látni a kártyát.
A csökkentett mód más, mert ott semmit sem tölt be a 3D gyorsításhoz.
Le kéne takarítani teljesen a drivert a korábban taglalt módon, hátha az segít.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
scream #49333 üzenetére
Ezért nem értem én sem... Intvgaval ledaráltam ezt a drivert is, és driver nélkül próbáltam elindítani, úgy is jelentkezik. Csökkentettben így sem. Fogalmam sincs. Ráadásul csökkentett módban is ugyanúgy előjön az "Üdvözöljük" képernyő, és ott hibátlan az is. Utolsó lehetőségként megpróbálom majd újrahúzni a wint, hátha tiszta lappal könnyebb lesz.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Tegnap elkezdtem játszani egy új játékkal, de a video drivert elfelejtettem frissíteni. Sapphire 2GB-os HD7850-em van, feltettem ultrára a grafikát(1280*1024-ben játszom). Később lejjebb vettem high-ra. Ma is játszottam még vele, majd egyszer letettem alvó állapotba a gépet. Miután visszakapcsoltam, és ismét elkezdtem játszani, elkezdett képhibákat dobálni. Kiléptem a játékból, majd vissza. Rosszabb lett. Újraindítottam a gépet, még rosszabb lett, a játék elindítása nélkül is hibák voltak. Többszöri újraindítás után már képet sem adott BIOS-ban sem. Szétszedtem a gépet, majd újra összeraktam, és akkor ismét adott képet, de amint túljut a "Windows indítása" logón, jönnek a hibák. Ekkor eszembe jutott, hogy elfelejtettem frissíteni a drivert. Életre keltettem integrált vga-val, és megtettem. Nem segített semmit, ugyanúgy színes, ugráló téglalapokból áll a kép, amikor visszatérek a 7850-re.
Szóval most a "Windows indítása" logóig nincs semmi hiba, csak utána, az "Üdvözöljük" képernyőtől. Már amikor fekete alapon megjelenne középen a kurzor, akkor is csak fekete alapon 2db 1-1cm-es csík látszik belőle, majd kék téglalapok ugrálnak, és kékhalál, majd kezdődik elölről.
Mit próbáljak még meg? Garanciás a videokártya, csak nem az én nevemre, tehát ezt csak végső megoldásnak akarnám hagyni.
Előre is köszi. -
joysefke
veterán
válasz
poomiu #49328 üzenetére
Asszem a GPU-Z is kiírja, de mindenképpen terhelt állapotbn kell nézni:
Elindítod a GPU-Z-t, megkeresed a rubrikát, ahol kijelzi, majd elindítasz egy ablakos benchmarkot (modjuk Heaven vagy Valley ablakban) majd ellenőrzöd, hogy PCI-E rubrika mellett milyen bejegyzés van. Amint elindul a benchmark, azonnal ugrania kell a bejegyzésnak PCI-E 3.0-ra vagy amit az alaplapod támogat...
A proci terhelés mérése nagyon problémás és jóval összetettebb annál, mintsem hogy egyszer ránézel a task managerre és konstatálod, hogy "csak 50%"... Még mindig a Phenom 2 925-el hajtod a kártyát, vagy most már FX6300 van a gépben? A 925 alapórajelen nagyon nagyon harmatos ehhez a kártyához és akkor is CPU limitet fog okozni, ha a task manager szerint "csak 50%" a CPU terhelés. Az FX 6300-nek amennyire a fórumon olvasgattam, azért 4GHz-en kezd megjönni az ereje, szóval ha egy FX6300 @4GHz társaságában nem megy jól a kártya, akkor már tényleg elkezdenék aggódni...
J.
-
poomiu
csendes tag
válasz
joysefke #49325 üzenetére
Most megnéztem a CoD: BO2-t GPU 99% CPU 30% és egész jól fut, 70-80 fps. Órajelek nem ingadoznak.
Driverből a legfrissebb van fent, előző verziót töröltem mielőtt felraktam. Korábbi driverekkel is ugyan ez a helyzet. PCI-E sebességet hogy tudom megnézni?(#49327) sephi
Igen tudom, azt csak azért futtattam, hogy lássam hogy ott van e benne az erő (mármint a vgaban)Milyen benchmarkot kéne futtatni inkább?
-
-
motown5l
senior tag
válasz
csucsbicep #49322 üzenetére
Köszi szépen a segitséget
-
motown5l
senior tag
Proci csere lesz akkor)) AMD FX8350 Black Edition ,vagy AMD FX6300 Black Edition .valamelyik csak ki hajtja))...Igen jo árba vannak most
-
- = Zk = -
félisten
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #49313 üzenetére
Teljesen rendben van, azt leszámítva, hogy W8 alatt nem indul aut, és nem váltja normálisan az órajeleket, de ez a többi segédprogramról is elmondható. AppLauncherben 1 kattintással indítom, ha kell, órajelet meg váltok billen v. ikonon, ennyi. HwInfo adatait viszont csak RTSS teszi OSD-re, végső esetben annak az FPS számlálóját is használhatod, ha annyira viszolyogsz AB-től. Ha mást nem akarsz kiíratniv. monitorozni, hwinfo nem is kell.
nV mindig hűvösebb, 560-at sem tudtam annyira meghajtani, hogy ne maradt volna mindenestül 80°C alatt, és még maxi hűtés sem kellett neki (Windforce2). 4870 és 5x karikkal még frankón működött ATT, sosem használtam mást anno, amíg volt támogatás. Volt gagyibb kártyám, ahhoz meg az ősi RivaTunert, na, az sem hagyott cserben soha. W8 frankón betett ezeknek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #49314 üzenetére
még a 4870-es korszakban használtam utoljára asszem....
sajnos az AB nálam mindig bugzott a BF3/BC2-vel
aztán 5770/6950@70 majd 7870. előbbieket Trixx utóbbit már EVGA PrecisionX.. nálam a lényeg a ventivezérlés.
háklis vagyok a hűtésre. felőlem üvölthet, de legyen hűsígy van ez most is a 770-nel. Giga WF3 OC bla bla, de netezés közben halk, de ha tolok egy kis gémet, akkro megjön a hangja... viszont nem megy 65fok fölé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #49313 üzenetére
A 19-es béta egész használhatóra sikerült.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #49311 üzenetére
Tévedsz. AB. Többit meg HWinfo-val.Fraps-et inkább videózásra (Oblivion) v. képmentésre szoktam, mert régebben AB-ben nem működött, és hát a megszokás...
-
katt777
félisten
válasz
motown5l #49309 üzenetére
VRAM hiba, nem kap elég feszt. Próbálj neki adni, v. órajelet lejjebb venni. Ha csak nem a CPU-ra várakozásba hal bele a GPU. A procit kidobhatod, ezzel a VGA kártyával talán még a régi VGA teljesítményét sem hozza.
bozont: Na, megint csalásokkal (ja, tudom, optimalizálás) teli a driver. CCC-ben szépen beállítottam a finomításokat, WTNO teljesítmény lezuhant 8-28FPS-re, és persze a kihasználtság felment 94-95% körülire. Viszont ha ott letiltod a VSync-et, a programban sem lesz (nálam felugrott 125FPS-re az elején, de még megnézem mindent Catalyst-butára visszaállítva).
-
motown5l
senior tag
Sziasztok ..Segitséget szeretnék kérni...problémám a következő....játék közben,becsikozódik a kép.és lefagy.
Videokártyát már cseréltem. Egy Sapphire HD5750 1GB-ost cseréltem le egy XFX HD7870 2GB Tahiti -re.
Alaplapot cseréltem. Jelenleg egyGigabyte GA-970A-D3.
Tápot cseréltem... Gigabyte 460 SuperrB-t cseréltem le egy CIT 850W -ra
Memória 4Gb AMD 16000Mhz,és 2x2 Gb OCZ XTV Platinum
Amit nem cseréltem,egyedül a Processzor..Ami egy AMD Phenom II X4 925
Processzor csinalhat csikozódást?esetleg lehet hogy az a rossz?.Vagy netán a monitor? -
poomiu
csendes tag
válasz
scampolo84 #49306 üzenetére
Nos van néhány eredmény így hirtelen, később még megnézek néhányat, ahol rémlik még ez a szituáció.
Amik most így hirtelen fenn voltak:
BF4: Itt nincs nagyon nagy gond a legtöbb esetben, CPU 65-80%-os kihasználtság, GPU 60-70%-os kihasználtság, itt ami inkább zavaró, az a 30fps-körülre droppolás bizonyos forró helyzetekben.Néhány mapon viszont alapból max 30fps, ami szvsz nem valami élvezhető. Mantle-val, persze javul a helyzet, addig míg ki nem fagy.
Fent van még az Assassin's Creed 3, amiről tudom hogy optimalizáltság szempontjából nem a legjobb... FullHD-n minden max-on CPU 62%, GPU 45%, min fps 18, max fps 23, FHD minden min: CPU 70%, GPU 10-50% között minden, itt min fps 20, átlag 30. 1280x720-on sem javul nagyon a helyzet +2FPS kb.
Assassin's Creed 4: Black Flag, ami viszonylag már jobb optimalizáltságú, itt FullHD minden minumumon:
CPU 65%, GPU 55%, Min fps 37, átlag fps 51. Így játszok vele ez nekem így bőven elég. Minden maxon élsimítás nélkül: CPU 50% alatt, GPU 70% átlagban. Min fps 19, Átlag fps 25.
És ami nekem a legfontosabb, az a Counter-Strike:Global Offensive, ahol 1024x768-ban játszok minden minimumon. Így jó fps-em van 150+ általában, viszont deathmatch szervereken gyakran droppol 100 alá, ami még játszható, de eléggé zavaró. Így viszont CPU kihasználtsága 30-40%, GPU: 20-30%.
FullHD, minen maxon: CPU 45%, GPU 55%. Így viszont már az átlag fps jóval kevesebb.
Azt hiszem a Cod játékoknál is hasonló a helyzet, később azokra is ránézek.Remélem naggyából átlátható.
(#49307) do3om
Egyik során figyeltem az órajeleket, se a CPU, se a GPU órajele nem ugrált. -
poomiu
csendes tag
Hai!
Régebben már írtam, az volt a problémám, hogy a CPU és a GPU kihasználtság is alacsony bizonyos játékok alatt, és valószínűleg ezért van alacsony FPS-em, legalábbis alacsonyabb, mint aminek különböző tesztek alapján kéne(sokkal). (30-40%-os kihasználtságok) Még egy lehetőség jutott eszembe, ha az se működne, akkor valamit most már vissza küldök gariba.
Szóval FX-6300 CPU, R9 270X GPU egy ASUS M5A78L LE (760G) alaplapban. Olvasgattam külföldi fórumokon, és bár legtöbb helyen azt írják, hogy a 760G chipsetes alaplap nem fogja vissza a rendszert, néhány helyen láttam, hogy ezt írják hasonló problémák forrásának.
Volt-e már valakinek hasonló problémája, lehet-e ez a probléma forrása?(PSU: FSP Raider 550W, RAM: 4GB@1600Mhz, CPU alapórajelen, de 4GHz-ig húzva is fennáll a probléma)
-
-
zodo
nagyúr
Nekem az nincs fent nem is volt de már minden nyavalyát kipróbáltam amit ismerek, jelenleg a gyártó honlapján lévő 13.6 van fent de semmi változás és biztosan máshol kellene keresnem a probléma forrását ahogy a többiek is javasolták.
Reg turkálásban nem vagyok jártas így majd jobb híján, holnap újrateszem a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged